| Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! | |
|
+5♫JυѕтOνєя™♫ GodFather♥ .:SkilltesterStabbone:. 7Pacate ❼Days 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Vin Oct 07, 2011 5:31 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pareri/Critici ? , e postata si pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] de mine ( sotw-ul e comunitate de ps) | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Vin Oct 07, 2011 5:37 am | |
| | |
|
| |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite
Data de inscriere : 23/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Constangeles b-)
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Vin Oct 07, 2011 7:53 am | |
| fa terog o poza a psd-ului si posteaza aici... Ca eu incerc sa imi dau seama ce ai facut in afara de a da Exposure.... Asa ca decat sa comentez degeaba si sa ma injuri astept poza cu psd-u | |
|
| |
❼Days V.I.P.
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Vin Oct 07, 2011 8:06 am | |
| - EquinoX a scris:
- fa terog o poza a psd-ului si posteaza aici... Ca eu incerc sa imi dau seama ce ai facut in afara de a da Exposure....
Asa ca decat sa comentez degeaba si sa ma injuri astept poza cu psd-u Nu e mare lucru recunosc , dar arata binisor nu?Pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , sunt Sins , am postat-o si acol , poti sa-mi dai pm si o sati raspund sa vezi ca sunt eu:) Nu mai am psd... | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Sam Oct 08, 2011 12:40 am | |
| - EquinoX a scris:
- fa terog o poza a psd-ului si posteaza aici... Ca eu incerc sa imi dau seama ce ai facut in afara de a da Exposure....
Asa ca decat sa comentez degeaba si sa ma injuri astept poza cu psd-u omu e modest nu se lauda, conteaza sa ii placa lui,e draguta imaginea bv | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Sam Oct 08, 2011 9:02 am | |
| CAM SIMPLA...dar orikm bv | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Sam Oct 08, 2011 9:09 am | |
| | |
|
| |
KlausePs Membru Elite
Data de inscriere : 04/08/2010 Varsta : 28 Localizare : In lumea mea :P
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Lun Oct 10, 2011 9:10 am | |
| | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Lun Oct 10, 2011 9:12 am | |
| Dragutza poza Alex Eu stiu cne esti > | |
|
| |
MarijuanaLeaf Membru
Data de inscriere : 19/10/2011 Varsta : 87 Localizare : La azil.
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Mier Oct 19, 2011 12:03 pm | |
| Frumoasa poza.Tot asa! | |
|
| |
❼Days V.I.P.
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! Joi Oct 20, 2011 6:40 am | |
| - GodFather;x a scris:
- EquinoX a scris:
Asa ca decat sa comentez degeaba si sa ma injuri astept poza cu psd-u omu e modest nu se lauda, conteaza sa ii placa lui,e draguta imaginea bv Mersi god. Si ale tale sunt frumoase. Ms si remix , ms alls! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! | |
| |
|
| |
| Photoshop , New Sins/Pisiq, creation! | |
|