Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaArmuri epice EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Armuri epice

In jos 
+4
,,;;[TheBoy];;,,
DarckFloowl
dRuId.#
7Pacate
8 participanți

Ati vrea sa fie armuri epice
Da
Armuri epice Vote_lcap64%Armuri epice Vote_rcap
 64% [ 7 ]
Nu
Armuri epice Vote_lcap36%Armuri epice Vote_rcap
 36% [ 4 ]
Total voturi : 11

Sondaj inchis

AutorMesaj
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 12:16 am

Ati vrea ca sa fie armuri epice ca pe metinu`l oficial ramane la decizia lui angel de a sa se poata evolua sau sa se cumpere din item shop...
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 12:38 am

Toshiba123 a scris:
Ati vrea ca sa fie armuri epice ca pe metinu`l oficial ramane la decizia lui angel de a sa se poata evolua sau sa se cumpere din item shop...

Armura legendara {alea carele cumperi cu 300kk cand le ev } este la fel ca si ...armura Epica de pe ro ...numai ca nu luceste ..si in + Noi nu vrem ..sa se pune amuri ..Noi vrem evoluarile ... La pumnale/Sabi
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
DarckFloowl
Membru
Membru
DarckFloowl

Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 25
Localizare : Pierdut in Shifonier:))

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 1:45 am

este deja armura epica ma.. nu inteleg dc ai fakut topicu,alea cu 300kk de la neg.armuri sunt epicele,se fak de 80 dak le dai vreo 8-9 uppuri cu metal magik;)
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro/site/
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 29
Localizare : In IAD, printre ingeri

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 3:05 am

acela se numeste otel posedat ..sau posedata de sura/ninja/warr/saman/.... nu otel epic x_X
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 3:06 am

posedat am vrut sa spun nu epik ma scuzati:)
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Localizare : Shibusen

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 3:53 am

Voi vreti arme a? ... Dar cu armurile?Se plictisesc oamenii de armurile alea... brilianta ideea
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 5:27 am

S-a mai pus aceasta problema de nu stiu cate ori. Va mai spun inca o data ce am zis si pana acum.
Se vor adauga alte armuri cat si accesorii (posibil unele sa evolueze in joc deoarece sunt armele care vor evolua pentru toate caracterele pana la urma iar unele doar in itemshop) DAR dupa ce se va termina de implementat aceasta serie de arme. Nu mai sunt prea multe oricum.
Aveti rabdare si asteptati noutati ca vor fi destule. Serverul sa functioneze tot asa ca in rest update-uri sunt destule de facut.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 6:52 am

deci cu alte cuvinte se anunta vremuri bune..Smile
Sus In jos
alecs4u
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/10/2011

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Armurile epice sa evolueze.   Armuri epice Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 9:27 pm

Daca introduceti armuri epice pe server punetile si la donatii,dar si sa evolueze din o alta armura si sa necesite ex: 20 perle albe 20 perle rosi 20 perle albastre si 1kkk yang pt a nu avea multi posibilitatea de a o face,si de a "pleca" de la lvl 100 la +0....Crescand cu fiecare +...Sper ca am fost de ajutor.
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeSam Oct 08, 2011 10:15 pm

alecs4u a scris:
Daca introduceti armuri epice pe server punetile si la donatii,dar si sa evolueze din o alta armura si sa necesite ex: 20 perle albe 20 perle rosi 20 perle albastre si 1kkk yang pt a nu avea multi posibilitatea de a o face,si de a "pleca" de la lvl 100 la +0....Crescand cu fiecare +...Sper ca am fost de ajutor.
x_X bine gandit Wink
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Localizare : Shibusen

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeDum Oct 09, 2011 2:13 am

ce ma?? bine gandit pe naiba tu zici asta doar pentru ca nu mai joci si te doare fix undeva de joc
Singura idee care mi-a placut din postul lui alecs a fost aia cu cresterea nivelului armurii...in rest... 1kkk ma? 20perle de fiecare?mai bn 20 pamflete si 100kk sau 200
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeDum Oct 09, 2011 2:55 am

bless eu zic ca mai mult de 500kk sa nu fie pana la urma va conta bonusu nu alt ceva si aspectul mai putin dar trb sa avem si noi armuri noi:D:D
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeDum Oct 09, 2011 8:01 am

eu mai jock, ... dar jock numai cand mi se scoala mie **** ! Wink

ai inteles ? Smile
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitimeDum Oct 09, 2011 10:48 am

Vezi sa nu mi se "scoale" mie sa te dau putin afara de pe forum.

Subiect inchis !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

Armuri epice Empty
MesajSubiect: Re: Armuri epice   Armuri epice Icon_minitime

Sus In jos

Armuri epice
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-