Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMentenanta Vineri 7 Octombrie ! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Mentenanta Vineri 7 Octombrie !

In jos 
+4
ReMyX13
7Pacate
xNessquick
[Owner]Angel
8 participanți
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Empty
MesajSubiect: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeJoi Oct 06, 2011 8:25 am

Stimati jucatori,
Pentru ca bugul la caractere a reaparut va fi necesara si stergerea breslelor pentru a disparea.
Odata facut acest lucru levelul minim la care puteti crea o breasla va fi 80.
In cazul in care bugul va mai reaparea acesta va fi crescut.

Va doresc distractie placuta !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
xNessquick
Membru
Membru
xNessquick

Data de inscriere : 13/02/2011
Varsta : 27
Localizare : Arad

MesajSubiect: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeJoi Oct 06, 2011 8:49 am

Se va da restart de tot la bresle?...? Neutral? Si conturile nu vor fi restartate s`au ceva de genu nu...? affraid Shocked :auuu:
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeJoi Oct 06, 2011 9:11 am

ai de capu meu se sparg iar breaslele pai ce rost are sa mai faci una sa o ridici pe primu loc si peste o luna 2 vine bugu si papa breasla....sa se rezolve bugu odata pt tot deauna
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 12:06 am

...SuraS conturile nu vor fi afectate deloc.
Toshiba123 in cazul in care va mai aparea se va creste nivelul levelului, eventual la un anumit numar de bresle, se va scoate butonul de creare iar cand vor fi desfintate mai multe va reaparea.
Nu sunt sigur ca breslele in sine sunt cele care creaza bugul. Posibil sa fie vina jucatorilor pentru ca este foarte probabil ca acest bug sa apara datorita bugului la war - de a nu se mai termina warul. Acele informatii din pacate nu se mai pot sterge fara a sterge breslele.
Am sters tabelele war_reservation din mysql insa fara nici un efect.
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 12:07 am

trb sa ii dai tu de cap Razz
Sus In jos
DarckFloowl
Membru
Membru
DarckFloowl

Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 25
Localizare : Pierdut in Shifonier:))

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 12:47 am

CyPaKeR a scris:
trb sa ii dai tu de cap Razz

CyPaKeR a zis bine,esti destept si te pricepi mult la metin,il rezolvi tu,si app Toshiba123,nu e vorba ca se desfinteaza,mai bine sa se desfinteze breslele decat sa fim bugati pe caractere una-n truna.....

By DarckFloowl!!
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro/site/
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 1:47 am

[Owner]Angel a scris:
Toshiba123 in cazul in care va mai aparea se va creste nivelul levelului, eventual la un anumit numar de bresle, se va scoate butonul de creare iar cand vor fi desfintate mai multe va reaparea.
Nu sunt sigur ca breslele in sine sunt cele care creaza bugul. Posibil sa fie vina jucatorilor pentru ca este foarte probabil ca acest bug sa apara datorita bugului la war - de a nu se mai termina warul. Acele informatii din pacate nu se mai pot sterge fara a sterge breslele.

Mai bine maresti levelul de acum fa 100 in loc de 80
Sus In jos
DarckFloowl
Membru
Membru
DarckFloowl

Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 25
Localizare : Pierdut in Shifonier:))

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 1:58 am

ovidiu3028 a scris:
[Owner]Angel a scris:

Mai bine maresti levelul de acum fa 100 in loc de 80

Pai da,cum sa nu,sa il puna 80-90 nu 100 pentru ca sunt putini jucatori care au 100,si aceia care au 100- sunt defavorizati,deci eu nu prea sunt de acord,el a zis 100 pentru ca are 112... dar gandestete si la ceilati,pe scurt esti EGO!!
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro/site/
xNessquick
Membru
Membru
xNessquick

Data de inscriere : 13/02/2011
Localizare : Arad

MesajSubiect: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 2:58 am

[Owner]Angel a scris:

Multumesc Angel De Raspuns ! Smile :trabuc: :kingg2:
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 29
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 3:11 am

ar fii bn sa fraci breasla la lv 120-127..

Vrei breasla ? ? ? munceste frate...
Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 10:33 am

iar... ? naspa
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitimeDum Oct 09, 2011 10:48 am

Subiect inchis !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mentenanta Vineri 7 Octombrie !   Mentenanta Vineri 7 Octombrie ! Icon_minitime

Sus In jos

Mentenanta Vineri 7 Octombrie !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mentenanta speciala : Vineri, 23 Septembrie !
» Mentenanta 11 Octombrie
» Mentenanta 18 Octombrie
» Mentenanta 22 Octombrie
» Mentenanta 15 Octombrie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Actualizari-
Mergi direct la: