| Evente regulate in Metin2RoSpeed | |
|
+7SoulKeeper DarckFloowl 7Pacate .Úniqúe *AnduStar* dRuId.# [Owner]Angel 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Evente regulate in Metin2RoSpeed Lun Oct 03, 2011 11:12 pm | |
| Stimati jucatori, Pentru ca am ajuns asa departe datorita dvs. m-am gandit sa avem mai multa activitate cu jucatorii in ceea ce priveste eventele. Asadar, o idee pentru a va atasa mai mult de Speed si astfel sa ni se alature chiar si alte persoane ar fi eventele regulate. Aceste evente presupun repetarea lor de mai multe ori lunar. Asadar, pana la un event mai special si rar jucatorii nostrii vor avea de lucru cu alte 3-4 evente regulate (1-2 pe saptamana) din care vor avea de castigat cu totii cate putin. Sper ca aceasta idee sa va placa si va astept la cat mai multe evente PENTRU CA MERITATI. Primul eveniment de acest gen este dupa cum prea bine stiti "Eventul de pescuit". Cred ca mai toti stiti despre ce este vorba insa cei care nu cunosc inca eventul pot da click AICI pentru a afla mai multe detalii. Al doilea eveniment este numit "Boss & Metins Spawn" si l-am adaugat in sectiunea eventelor astazi, ca event regulat. Mai multe detalii gasiti in acea sectiune sau dand click AICIAl treilea eveniment se numeste "Ascunde si Gaseste". Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in sectiunea "Evente" sau dand click AICIEvenimentul regulat Nr.4 se numeste "Secret Itemshop". Detalii despre acest event se gasesc in sectiunea "Evente" sau direct dand click AICIVor mai urma cateva evente regulate asa ca va doresc distractie placuta tuturor. Dupa anuntarea tuturor eventelor regulate voi afisa un "calendar" al eventelor unde se va anunta fiecare event inainte cu 1-2 zile !
Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Dum Oct 09, 2011 11:09 am, editata de 2 ori | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Mar Oct 04, 2011 12:44 am | |
| Ieste .... Asa te vreau angel ...si ptr toti dusmani mei ..."Ati vazut ca nea ascultat angel .. " :> Angele Te LOVE[SC] glm .. | |
|
| |
*AnduStar* Membru
Data de inscriere : 09/09/2011 Varsta : 30 Localizare : Jud. Cta
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Mar Oct 04, 2011 12:45 am | |
| | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Mar Oct 04, 2011 12:49 am | |
| Dar eventul acela cu metine ...cand va fi metine & mobi ?? | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Mar Oct 04, 2011 9:00 am | |
| | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Joi Oct 06, 2011 12:27 am | |
| | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Joi Oct 06, 2011 8:36 am | |
| Al treilea eveniment se numeste "Ascunde si Gaseste". Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in sectiunea "Evente" sau dand click AICI | |
|
| |
DarckFloowl Membru
Data de inscriere : 03/12/2010 Varsta : 25 Localizare : Pierdut in Shifonier:))
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Vin Oct 07, 2011 12:43 am | |
| | |
|
| |
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Vin Oct 07, 2011 10:35 am | |
| | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Dum Oct 09, 2011 11:06 am | |
| Evenimentul regulat Nr.4 se numeste "Secret Itemshop". Detalii despre acest event se gasesc in sectiunea "Evente" sau direct dand click AICIAcesta este ultimul din evenimentele regulate. In curand se va afisa calendarul evenimentelor lunii Octombrie. Calendarul fiecarei luni va cuprinde, pe rand, 4 categorii reprezentand cele 4 saptamani. Fiecare saptamana va fi postata la sfarsitul celei dinainte. Jucatorii vor putea posta comentarii in calendar pana la anuntarea celei de-a 4a saptamanii dupa care subiectul va fi inchis. Va doresc distractie placuta tuturor ! | |
|
| |
KlausePs Membru Elite
Data de inscriere : 04/08/2010 Varsta : 28 Localizare : In lumea mea :P
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Dum Oct 09, 2011 10:14 pm | |
| | |
|
| |
$Fast3R$ Membru
Data de inscriere : 07/01/2011
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Dum Oct 16, 2011 12:38 am | |
| | |
|
| |
SpRyTeX Membru
Data de inscriere : 18/11/2011 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed Mier Noi 23, 2011 11:21 pm | |
| Mesierie | |
|
| |
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Evente regulate in Metin2RoSpeed | |
| |
|
| |
| Evente regulate in Metin2RoSpeed | |
|