Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaPropunere Foarte interesanta EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Propunere Foarte interesanta

In jos 
+3
OV1D1UU
BlackArrow
dRuId.#
7 participanți
AutorMesaj
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

Propunere Foarte interesanta Empty
MesajSubiect: Propunere Foarte interesanta   Propunere Foarte interesanta Icon_minitimeMar Sept 13, 2011 2:21 am

1.Skz ca am postat aici se uita aproape toti playeri

Ce ati zice de un concurs ...a fost si pe RO ....Poveste de dragoste in poze !!! In ce consta concursul?

Trebuie sa povestiti o scurta poveste de dragoste in printuri din joc, o misca sceneta in poze daca vreti sa ii spuneti asa.

Puteti lucra in echipa si nu este o limita la numarul de printuri pe care le faceti.

Se va puncta originalitatea si creativitatea

Premiu ... Locul 1.O arma La alegere epica/normala {sau 1.5kkk} locul 2. O armura epica/normala {sau 900kk sau 1kkk} locul 3.Grad Cavaleresc {sau 500kk}

Sau cred ca ar fi super mijto daca sar repeta acel event sa gasesti gm ... Gen : In padure (LUNGSAM)Prima zi Recompensa : 1 miliard yang (1kkk), 3 globuri transformare (la alegere) si grad cavaleresc.

In prioada de 3 zile la fel cum a tinut si ...acela cu mosu a 2 zi 1 item oricare (la alegere) si o tinctura a regatelor. Grad Cavaleresc Si a3 zi 2iteme oricare (la alegere), level 99 si toate magiile la Perfect.Daca jucatorul are lvl mai mare de 99 sa aleaga 2 iteme 1kkk si ... Licori full pv 1000
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite
BlackArrow

Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 26
Localizare : Sub Bradu de Craciun :P

MesajSubiect: Re: Propunere Foarte interesanta   Propunere Foarte interesanta Icon_minitimeMar Sept 13, 2011 3:57 am

euzic ca ideea asta e chiar foarte buna :bravo:

PRO
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Propunere Foarte interesanta   Propunere Foarte interesanta Icon_minitimeMar Sept 13, 2011 6:20 am

PRO pacat ca se gandesc playerii si nu se gandeste GM si GA..Neutral
Sus In jos
1Qtz
Membru
Membru
1Qtz

Data de inscriere : 13/06/2011
Varsta : 31
Localizare : Ce vr sa ma jefuiesti? /:)

MesajSubiect: Re: Propunere Foarte interesanta   Propunere Foarte interesanta Icon_minitimeMar Sept 13, 2011 11:54 am

contra pt ka angel a vrt sa faca sv pvm mai mult nu pvp si sunt recompensele prea mari si logic ka nu o sa fie de acord angel :spam
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Propunere Foarte interesanta   Propunere Foarte interesanta Icon_minitimeMar Sept 13, 2011 10:07 pm

Whiskey a scris:
contra pt ka angel a vrt sa faca sv pvm mai mult nu pvp si sunt recompensele prea mari si logic ka nu o sa fie de acord angel :spam

1 la mana event dala ..cu gasirea gm-ului a fost 2 la mana ...tu cine mai esti ca .. nu team mai vz niciodata ..si 3 la mana astept pareri din partea Jucatorilor Devarati de pe server nu din partea .... altcuiva
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Propunere Foarte interesanta   Propunere Foarte interesanta Icon_minitimeMar Sept 13, 2011 10:11 pm

si eu tot pro is Razz
Sus In jos
skitlles
Membru
Membru
skitlles

Data de inscriere : 23/08/2011
Varsta : 32
Localizare : Bacau

MesajSubiect: Re: Propunere Foarte interesanta   Propunere Foarte interesanta Icon_minitimeMier Sept 14, 2011 4:26 am

Whiskey a scris:

1. nu raspunzi in locu altei persoane.
2. pro si contra dau cei care sun VIP Moderator etc.
3. premi mari ??? nea... daca iti da yang e bine.

P.S Invata Limba si Literatura romana ca nu te vad bine la BAC Wink
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Propunere Foarte interesanta   Propunere Foarte interesanta Icon_minitimeVin Sept 16, 2011 2:07 pm

Veti avea un event mult mai interesant cu premii mari si cu mai multi castigatori. In curand.... Twisted Evil
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Propunere Foarte interesanta   Propunere Foarte interesanta Icon_minitime

Sus In jos

Propunere Foarte interesanta
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!!
» Imagini ptr speed:)
» Niste poze , cred eu cele mai bune ale mele !! Note !!
» O parere foarte sincera va rog :*.
» Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: