Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasamia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
allerya
Membru
Membru
allerya

Data de inscriere : 21/08/2011

mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Empty
MesajSubiect: mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva?   mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 5:44 am

Buna ,Ma cheama Moldovan Adndrada Madalina sunt din Tg Mures ,aseara miam facut un iubit in jok alvyyn13 eu am prins incredere in el pt ca mia dat o arma de gm si iam dato inapoi,apoi mia cerut toporul sfant eu i lam dat si nu mi la mai dat va rog ajutatiima:(
Sus In jos
Lika.
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/03/2011
Localizare : Bacău

MesajSubiect: Re: mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva?   mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 5:46 am

Nimeni nu raspunde de contul tau sau itemele tale e treaba ta ce faci q ele sau cui i le dai Smile ... De akm trb sa nu mai ai incredere`n nimeni [-(
Sus In jos
allerya
Membru
Membru
allerya

MesajSubiect: sa fie pedepsit    mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 5:49 am

totusi dak nu mi se poate inapoia arma sa fie pedepsit va rog:(
Sus In jos
Lika.
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva?    mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 5:51 am

poate daka ai dovezi ....
Sus In jos
allerya
Membru
Membru
allerya

MesajSubiect: ma prieteni care erau acolo    mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 6:00 am

iRulzz,mixt,TheSuraS,ZeuS8
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva?   mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 6:04 am

Staffu nu rasp de intemele voastre! Wink Odata ce ai primit itemele suntetsi pe cont propriu Wink
Sus In jos
allerya
Membru
Membru
allerya

MesajSubiect: pff:((   mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 6:05 am

ok:(( eu muncesc sami fac itme si alti mi le fura dar staffu nu face nimika asta e.....Neutral
Sus In jos
Lika.
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva?   mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 6:06 am

ce vrei sa faca dak uh dai itmele ?Smile))
Sus In jos
allerya
Membru
Membru
allerya

MesajSubiect: trebuie pedepsit    mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 6:16 am

ar trebui sa faceti dreptate:| , ori imi inapoiaza arma ori va fi banat sau asa ceva voi stiti:| eu nus gm:(( dar ceva trebe facut ca prea se invata pe server playeri sa fure pt ca voi nu faceti nimika...
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva?   mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 6:16 am

T.C !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva?   mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva? Icon_minitime

Sus In jos

mia fost furat toporul sfant ma poate ajuta cineva?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ma poate ajuta cineva
» Ma poate ajuta cineva??? va rog!!!!
» poate ma ajuta cineva
» Imi poate raspunde cineva
» cineva mia furat numele din joc x(

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: