| Caut membri ;) | |
|
+6ஐνєяσηι¢αஐ GodFather♥ ♫JυѕтOνєя™♫ Op3nN ReMyX13 Coca-Cola;x 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Caut membri ;) Mar Aug 30, 2011 11:26 am | |
| sal....caut membri pentru noua mea breasla inca nui nici un membru am deja lvl 20 la ea caut membri buni 95+ dau multe war-uri pe zi pm me in joc vedeti si voi numele mai jos | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Caut membri ;) Mar Aug 30, 2011 12:06 pm | |
| | |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Caut membri ;) Mar Aug 30, 2011 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Caut membri ;) Mar Aug 30, 2011 11:12 pm | |
| ma va rog io fara off topic | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Caut membri ;) Mier Aug 31, 2011 11:31 pm | |
| SCUZATI nui dublu post 24 ore de la postare uitativa bn am postat sa aduc topicu printre primele | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Caut membri ;) Joi Sept 01, 2011 5:44 am | |
| si cine a spus ca daca trec 24 ore nu e dublu post? ) | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Caut membri ;) Joi Sept 01, 2011 6:01 am | |
| - ๑۩►OשєгDєคtђ◄۩๑ a scris:
- si cine a spus ca daca trec 24 ore nu e dublu post?)
ardeash si cu angel din cate stiu si tiam sp fara off topic daca nai nmc de zis dc te bagi in topic? | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Caut membri ;) Joi Sept 01, 2011 6:59 am | |
| - ๑۩►OשєгDєคtђ◄۩๑ a scris:
- si cine a spus ca daca trec 24 ore nu e dublu post?)
daca trec 24 ore nui dublu post | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Caut membri ;) Dum Sept 04, 2011 1:37 am | |
| ce membri multi si-a luat baiatu de pe forum , are 10 pagini topicu:)) | |
|
| |
ஐνєяσηι¢αஐ Membru
Data de inscriere : 17/08/2011 Varsta : 41 Localizare : Acolo unde nu esti tu :)
| Subiect: Re: Caut membri ;) Lun Sept 05, 2011 6:14 am | |
| Pai cine draq si-ar dori asa un lider )))) | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Caut membri ;) Mier Sept 14, 2011 7:28 am | |
| - Veronica a scris:
- Pai cine draq si-ar dori asa un lider ))))
voi ce comentai ba? nu puteam sa va raspund pe moment veronica chair vrei sa cred ca ai 28 de ani? atunci io am 10 la mate ceea ce nu se intampla niciodata si over...taci drq din gura | |
|
| |
ஐνєяσηι¢αஐ Membru
Data de inscriere : 17/08/2011 Varsta : 41 Localizare : Acolo unde nu esti tu :)
| Subiect: Re: Caut membri ;) Mier Sept 14, 2011 8:15 am | |
| Mai sincera sa fiu putin imi pasa ce crezi u despre varsta mea ,cat despre faptul ca am comentat aici este evident nu? . Parerea mea despre tine in joc este ca esti un copil cu modate care se da mare si tare cum si cand vrea el,deci....eu cred ca u ai fi un jalnic lider .......So sue me for it. | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| |
| |
BlackArrow Membru Elite
Data de inscriere : 12/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Sub Bradu de Craciun :P
| Subiect: Re: Caut membri ;) Mier Sept 14, 2011 10:14 am | |
| eu nu te conusc asa bine dar imi pri de treaba... tu ai deschis un topic cine vrea in brs nu Comentati la tot ce spun | |
|
| |
ஐνєяσηι¢αஐ Membru
| Subiect: Re: Caut membri ;) Mier Sept 14, 2011 11:02 am | |
| - ,,;;[TheBoy];;,, a scris:
- Coca-Cola e un tip foarte de treaba ...crede`ma cal cunosc destul de bn si nui delic "jalnic"
Sa zicem k poate exagerez insa el este si in joc si aici un picut cam obraznic si pentru asta comentez la adresa lui ... cer 20% scuze pentru caracterizare. | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Caut membri ;) Mier Sept 14, 2011 11:14 am | |
| - ஐνєяσηι¢αஐ a scris:
- ,,;;[TheBoy];;,, a scris:
- Coca-Cola e un tip foarte de treaba ...crede`ma cal cunosc destul de bn si nui delic "jalnic"
Sa zicem k poate exagerez insa el este si in joc si aici un picut cam obraznic si pentru asta comentez la adresa lui ... cer 20% scuze pentru caracterizare. io sunt jalnic?sau tu? la 28 de ani joci metin? fati o viata ceea ce cred ca nai si nu sunt modat;modatii=distrusi | |
|
| |
..::[TheBoy]::.. Membru Elite
Data de inscriere : 26/02/2011 Varsta : 29 Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta
| Subiect: Re: Caut membri ;) Joi Sept 15, 2011 3:48 am | |
| | |
|
| |
ஐνєяσηι¢αஐ Membru
| Subiect: Re: Caut membri ;) Sam Sept 17, 2011 8:07 pm | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- ஐνєяσηι¢αஐ a scris:
- ,,;;[TheBoy];;,, a scris:
Sa zicem k poate exagerez insa el este si in joc si aici un picut cam obraznic si pentru asta comentez la adresa lui ... cer 20% scuze pentru caracterizare. io sunt jalnic?sau tu? la 28 de ani joci metin? fati o viata ceea ce cred ca nai si nu sunt modat;modatii=distrusi Spre surprinderea ta copil fara creieri pe Ro sunt persoane mult mai in varsta decat mine,viata mea este destul de activa si cred eu ca pana la varsta pe care o am ,am realizat destul de multe.Metin este un fel de pasiune si inainte sa ma critici tu invata sa scri . | |
|
| |
ஐνєяσηι¢αஐ Membru
| Subiect: Re: Caut membri ;) Sam Sept 17, 2011 8:11 pm | |
| - Citat :
- io sunt jalnic?sau tu? la 28 de ani joci metin? fati o viata ceea ce cred ca nai si nu sunt modat;modatii=distrusi
Si nu degeaba te-am facut obraznic,chiar esti. | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Caut membri ;) Sam Sept 17, 2011 8:40 pm | |
| - ஐνєяσηι¢αஐ a scris:
- Citat :
- io sunt jalnic?sau tu? la 28 de ani joci metin? fati o viata ceea ce cred ca nai si nu sunt modat;modatii=distrusi
Si nu degeaba te-am facut obraznic,chiar esti. auzi ma ia zimi si mie unde am gresit cand am scris a? sau nu stii sa citesti? | |
|
| |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite
Data de inscriere : 23/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Constangeles b-)
| Subiect: Re: Caut membri ;) Sam Sept 17, 2011 9:26 pm | |
| dc frate modati sunt distrusi ? / : ). Pt ca isi permit sa dea 100-150 de lei ca sa isi faca niste iteme ? Nu ma intelege gresit nici eu nu suport modatele/modatii ( bn nici nu prea ma int ca nu joc pe srv ) ) dar nu sunt distrusi pt ca au platit... Si faza cu " ai 28 de ani si joci mt ". Tatal unui prieten de al meu are vreo 41-42 de ani si joaca ro de vreo 2 ani. Se misca mai incet ca abea are lvl 62 dar asta nu conteaza... Ce vreau eu sa zic e ca nu conteaza ce varsta ai, toti pot sa se distreze la orice varsta corect ? | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Caut membri ;) Dum Sept 18, 2011 5:03 am | |
| - xExtazy a scris:
- dc frate modati sunt distrusi ? / : ). Pt ca isi permit sa dea 100-150 de lei ca sa isi faca niste iteme ? Nu ma intelege gresit nici eu nu suport modatele/modatii ( bn nici nu prea ma int ca nu joc pe srv ) ) dar nu sunt distrusi pt ca au platit... Si faza cu " ai 28 de ani si joci mt ". Tatal unui prieten de al meu are vreo 41-42 de ani si joaca ro de vreo 2 ani. Se misca mai incet ca abea are lvl 62 dar asta nu conteaza... Ce vreau eu sa zic e ca nu conteaza ce varsta ai, toti pot sa se distreze la orice varsta corect ?
pai da modatii sunt distrusi....de ce? pentru ca dupa ce doneaza isi iau modatele asa...bun SI DUPA EI ZIC CA SUNT BUNI? asta ma deranjeaza cel mai tare ca de modat se modeaza numa r3tardati care habar nau sa-si faca iteme:)) | |
|
| |
ஐνєяσηι¢αஐ Membru
| Subiect: Re: Caut membri ;) Dum Sept 25, 2011 10:41 pm | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- ஐνєяσηι¢αஐ a scris:
- Citat :
Si nu degeaba te-am facut obraznic,chiar esti. auzi ma ia zimi si mie unde am gresit cand am scris a? sau nu stii sa citesti? Daca tu nu iti dai seama unde nu ai scris corect inseamna ca asta este limbajul tau de zi cu zi "io" nu mai comentez nimic,nu meriti efortul si nici atentia.Bafta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Caut membri ;) | |
| |
|
| |
| Caut membri ;) | |
|