Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaHello Iata-ma si pe mn EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Hello Iata-ma si pe mn

In jos 
+9
Amethist
ReMyX13
Mircea12345
.:SkilltesterStabbone:.
Alexutzu88
X3Kill
❼Days
Lika.
edym4a123
13 participanți
AutorMesaj
edym4a123
Membru
Membru
edym4a123

Data de inscriere : 25/08/2011
Varsta : 28
Localizare : Focsani

Hello Iata-ma si pe mn Empty
MesajSubiect: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 1:15 am

Ce sa zic ma cheama dany,am 15 ani.
Joc metin de Exclamation 5 ani:metin2ro: srv virgo lv51 Shocked
metin2uk: srv meang lv 48
metin2rospeed:Xcel dinainte aveam lv 99 dadeam 50k numai c sabia:X pacat ca sa stricat.
am jucat pe multe srv..
Akm Rospeed bounce
Nume:zFresh
Level:86<in crestere> cheers
Regat:Albastru
Caracter:War<zis razboinic>
Skilluiri:Mentale
Sus In jos
Lika.
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/03/2011
Localizare : Bacău

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 1:18 am

:welcome
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 1:22 am

Chestia cu metin de 5 ani e minciuna , pentru ca metin2 uk (este facut de 2ani si un pic) si metin2ro cu cateva luni mai tarziu decat uk , si privateleau aparut dupa ro si uk , desi mi se pareca joc de mult timp pe speed cand gaseai lazile alea cu 0 yang la shop si picau batali . , si de toate era pvp/pvm doar trbuie sa cresti sa sa bonusezi ca toate itemele le aveai pe js erau full batali sia arcuri galbene si dastea pe jos:)) a fost primul privat jucat:))pe atunci nu erau arme gm
si chestia cu 50k pe sabie asta era inposibil si cand erau bonusurile mari:) cand a fost prima data metin2rospeed cand gaseai tot ce vroiai pe jos , perle 0 yang lazi bosi 0 yang de unde ieseau batali , si dupa aia mai se dadea dmg mare dar dupa ce au scazut bonusurile nu mai dadea nimeni dmg asa mare , inafara de ninja arc cu un ar ccu pc peste 20 ,Smile Wink
Sus In jos
X3Kill
Membru
Membru

Data de inscriere : 10/05/2011
Varsta : 29
Localizare : undeva departe

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 2:05 am

Pisiq. a scris:
Chestia cu metin de 5 ani e minciuna , pentru ca metin2 uk (este facut de 2ani si un pic) si metin2ro cu cateva luni mai tarziu decat uk , si privateleau aparut dupa ro si uk , desi mi se pareca joc de mult timp pe speed cand gaseai lazile alea cu 0 yang la shop si picau batali . , si de toate era pvp/pvm doar trbuie sa cresti sa sa bonusezi ca toate itemele le aveai pe js erau full batali sia arcuri galbene si dastea pe jos:)) a fost primul privat jucat:))pe atunci nu erau arme gm
si chestia cu 50k pe sabie asta era inposibil si cand erau bonusurile mari:) cand a fost prima data metin2rospeed cand gaseai tot ce vroiai pe jos , perle 0 yang lazi bosi 0 yang de unde ieseau batali , si dupa aia mai se dadea dmg mare dar dupa ce au scazut bonusurile nu mai dadea nimeni dmg asa mare , inafara de ninja arc cu un ar ccu pc peste 20 ,Smile Wink
mdaaa metin2 ro e vacut de mai mult timp dar oricum :welcome
Sus In jos
Alexutzu88
Membru Elite
Membru Elite
Alexutzu88

Data de inscriere : 25/06/2010
Varsta : 30
Localizare : Constanteazn:X:X:X

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 2:13 am

Pisiq u nu sti metin2rospeed.....Ce zici u acolo e de muuult timp;)Inainte de ,,Marele Restart'' am prins pe ninja,fara arme gm normal king2 si pumnalel lvl 80+itemele bonusate de bubux si tzopix(imi aduc aminte cand iisi bateau capul cu mine sa inteleg:(( ce vremuri)ma rog......am prins 500k cu critic cu otrava........pe Fraude(un vechi prieten,care ma chinuiam toata ziua sai dau peste 100k dar maxim era 50 k am prins spre fericirea mea Embarassed 150k:)) Mad Mad )deci 50k pe sabie nu e imposibil....nici acuma dar ai mult de munca;) Ce vremuri erau:(((((
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 23/08/2011
Localizare : Constangeles b-)

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 3:34 am

Alexutzu88 a scris:
Pisiq u nu sti metin2rospeed.....Ce zici u acolo e de muuult timp;)Inainte de ,,Marele Restart'' am prins pe ninja,fara arme gm normal king2 si pumnalel lvl 80+itemele bonusate de bubux si tzopix(imi aduc aminte cand iisi bateau capul cu mine sa inteleg:(( ce vremuri)ma rog......am prins 500k cu critic cu otrava........pe Fraude(un vechi prieten,care ma chinuiam toata ziua sai dau peste 100k dar maxim era 50 k am prins spre fericirea mea Embarassed 150k:)) Mad Mad )deci 50k pe sabie nu e imposibil....nici acuma dar ai mult de munca;) Ce vremuri erau:(((((

Asa e... inainte de RR srv era prea cool Mad in fine ce a fost a fost..

On : Welcome... Wink
Sus In jos
Mircea12345
Membru
Membru
Mircea12345

Data de inscriere : 18/08/2011
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 4:17 am

Bun venit ! BAaaaaiII fara off-topic , de aia aveti discutii libere

P.S : daca nu stiti ce e off topic , off topic = derivari de la subiectul topicului rendeer

Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 4:33 am

Pisiq metin2 ro si metin 2 uk e din 2002 Wink
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 5:22 am

Bun venit. Smile
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeJoi Aug 25, 2011 6:48 am

CyPaKeR a scris:
Pisiq metin2 ro si metin 2 uk e din 2002 Wink
ba metin2ro e din 2008 uk u e din 2002....
Sus In jos
Dumii
V.I.P.
V.I.P.
Dumii

Data de inscriere : 05/02/2011
Varsta : 31
Localizare : My World ;x

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeLun Aug 29, 2011 3:11 am

Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeVin Sept 16, 2011 3:33 am

Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitimeLun Noi 07, 2011 12:22 am

Salut:)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hello Iata-ma si pe mn   Hello Iata-ma si pe mn Icon_minitime

Sus In jos

Hello Iata-ma si pe mn
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Iata DOvda