B3ny01 Membru
Data de inscriere : 21/06/2011
| Subiect: O intrebare Mar Aug 09, 2011 6:31 am | |
| Salut. Am fost injurat pe metin de un jucator. Am poza( vreo 10) unde pot sa le postez ca sa nu fie nicio problema? SI daca am raspuns va zic si de ce am fost injurat...defapt o sa vedeti in poze. Multumesc anticipat | |
|
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: O intrebare Mar Aug 09, 2011 7:22 am | |
| Chiar daca ai dovezi ca ai fost injurat,nu se iau in considerare reclamatiile cu injuraturi. Doar daca este prins de GM cand injura! | |
|
B3ny01 Membru
| Subiect: Pai.. Mar Aug 09, 2011 7:36 am | |
| pai si atunci? eu ce pot sa fac..? pot sa injur si eu cum am chef? nu e corect deloc...am fost injurat ..jignit personal....si ..tot nu se face nimic? Ar trebui sa se mai lucreze la regulament..si oricum Gm sta doar la albastrii intr-un colt...atat..nu merge prin alte regate... ( | |
|
Ping Membru Elite
Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 31 Localizare : Cluj
| |
B3ny01 Membru
| Subiect: Re: O intrebare Mar Aug 09, 2011 2:10 pm | |
| - Ping a scris:
- B3ny01 a scris:
- Salut. Am fost injurat pe metin de un jucator. Am poza( vreo 10) unde pot sa le postez ca sa nu fie nicio problema?
SI daca am raspuns va zic si de ce am fost injurat...defapt o sa vedeti in poze.
Multumesc anticipat
Astfel de reclamatii nu sunt luate in considerare doar daca atunci cand esti injurat pe joc este un mb din staff si vede conversatia persoana care te injura este sanctionata citeste regulamentul Pai nu a avut cum sa vada...ca eram in map1 la galbeni si cum am zis gm sta numai la albastrii..ma rog..nu mai zic nimic ...ca poate ma trezesc si cu un Mute sau cu cine stie ce chestie... Oricum ms:| Cer T.C | |
|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: O intrebare Mar Aug 09, 2011 2:22 pm | |
| | |
|