Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaContul meu da pe metin2ro(la cererea unora) EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)

In jos 
+2
GodFather♥
----->>Viruss<<-----
6 participanți

Cum este?
Foarte bun
Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Vote_lcap7%Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Vote_rcap
 7% [ 1 ]
Bun
Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Vote_lcap14%Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Vote_rcap
 14% [ 2 ]
Slab
Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Vote_lcap14%Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Vote_rcap
 14% [ 2 ]
Praf
Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Vote_lcap64%Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Vote_rcap
 64% [ 9 ]
Total voturi : 14

AutorMesaj
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

Data de inscriere : 05/03/2011
Varsta : 27
Localizare : La mare

Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Empty
MesajSubiect: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 3:07 am

Am facut printuri cu contu si itm dp metin2ro la care miau cerut unii de aici astept si niste pareri.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Contu asta lam facut intro saptamana deci naveam ce sa fac asa mare lucru oricum....
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 3:17 am

Esti pe Leonis Regat albastru?Vad ca breasla ta e SedLex,cand jucam eu Ro eram in ea..oricum nush ce cauti tu acolo la lvl 30:s se acceptau peste 60 ma rog...

Contu e Mediu,nici prea bun nici prea rau..
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 3:35 am

nu frate sunt pe lupus regat red
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 4:29 am

Daca iti arat contu meu facut in 3 saptamani ....
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 5:55 am

:bravo:
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 12:13 pm

mai astept pareri apropo la aia 6 care au dat praf sa vad al voi un cont mai bun :l
Sus In jos
leonardo123
Membru
Membru
leonardo123

Data de inscriere : 29/05/2011

MesajSubiect: Re: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 1:10 pm

Deci tu i zici lu bogdan care are 2 arcuri galbene +9 pe ro cai praf SI TU NE ARATI CONT DE 30 CU TIGRU +7 SI COASA Neutral!!!Gandeste inainte sa critici!!!! Ai noroc ca am fost furat pe ro cu tradehack cati aratam eu cont de cont!!
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeLun Iul 04, 2011 10:49 pm

leonardo123 a scris:
Deci tu i zici lu bogdan care are 2 arcuri galbene +9 pe ro cai praf SI TU NE ARATI CONT DE 30 CU TIGRU +7 SI COASA Neutral!!!Gandeste inainte sa critici!!!! Ai noroc ca am fost furat pe ro cu tradehack cati aratam eu cont de cont!!
cu hack trade?singur nai face un cont nici daca iti tine unu pistolu la cap (tigru e+9 orbule)
Sus In jos
^_^ZCF^_^
V.I.P.
V.I.P.
^_^ZCF^_^

Data de inscriere : 21/04/2010
Varsta : 30
Localizare : undeva'n romania

MesajSubiect: .   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 3:08 am

e ok contul, dar se poate si mai bine Razz
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitimeMar Iul 05, 2011 3:55 am

٩(●̮̮̃•̃)۶ÞN٩(●̮̮̃•̃)۶ a scris:
e ok contul, dar se poate si mai bine Razz
stiu o sal fac si mai bun vam spus joc de o saptamana pe el Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)   Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora) Icon_minitime

Sus In jos

Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» E bun contu meu de pe Metin2Ro?
» Metin2RO-conturi
» cum ati aratat in metin2RO
» Dau pt cont pe Metin2Ro!
» Concurs metin2ro speed

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: