| Bug evantai alb+9 | |
|
+10Coca-Cola;x ♥Michael♥ pepsyl3mon .Úniqúe xPhenix ReMyX13 Amethist pфkعя ----->>Viruss<<----- xNight 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
xNight Membru
Data de inscriere : 26/06/2011 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subiect: Bug evantai alb+9 Dum Iul 03, 2011 5:38 am | |
| Salut... Astazi am remarcat un bug la evantaiul alb +9 ... Am facut un dmg test cu un coleg si am obs ca dau mai bne cu evantai toamna +9 simplu fara pietre ( evantaiu avea pietre dar nu de saman --- eu faceam dmg test vs 1 saman)... Am lv 95 deci nu se pune probl ca la lv 92 da dmg complet ca ar trb sa imi dea dmg complet... Eu am facut si un film cu fraps si ast poate pot sa il dau lui Angel si sa vada si el ce se intampla...
Cu respect . xNight ^_^ | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Dum Iul 03, 2011 7:29 am | |
| dak nai 92 in sus sa bagi ev alb il pui degeaba | |
|
| |
xNight Membru
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Dum Iul 03, 2011 9:07 am | |
| Am lv 95... Cauta-ma in clasament ca ma gasesti | |
|
| |
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Dum Iul 03, 2011 10:43 pm | |
| - xNight a scris:
- Am lv 95... Cauta-ma in clasament ca ma gasesti
nu stiu frate esti tu praf de nu dai dmg nai itm de saman io cand aveam ev alb dadeam cate 20k(critik) | |
|
| |
xNight Membru
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Lun Iul 04, 2011 12:34 am | |
| Nu ma consider praf... Am 80% spada si 80% pumnal pe mine... Semi om vreo 70% si INT peste 150 deci nu prea ma consider praf.... Si am observat ca tu faci pe toata lumea pe forumul asta prafi deci mai controleaza-te si tu din cand in cand ... Cand te mai lasa bunul simt ... Si daca eu dau cu evantai toamna +9 mai bine decat cu evantai alb +9 nu ti se pare ca e o problema la mijloc??? Oricat de praf ai fi nu poti sa dai cu un evantai de lv 30+9 mai mult decat cu unul de 92+9... Si ti se pare ca 20k e critica mare??? Totusi am vazut pe ro ca dau mai mult de 20k unii samani si tu esti pe privat si te lauzi cu 20k critica... Da tu 50-60k critica si atunci lauda-te nu te lauda degeaba ... | |
|
| |
pфkعя Membru
Data de inscriere : 02/07/2011
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Lun Iul 04, 2011 1:12 am | |
| | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Lun Iul 04, 2011 2:31 am | |
| si eu aveam itemele foarte bine facute pt saman si cu evantaiu alb abia prindeam 2-3 k ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Lun Iul 04, 2011 3:44 am | |
| - xNight a scris:
- Nu ma consider praf... Am 80% spada si 80% pumnal pe mine... Semi om vreo 70% si INT peste 150 deci nu prea ma consider praf.... Si am observat ca tu faci pe toata lumea pe forumul asta prafi deci mai controleaza-te si tu din cand in cand ... Cand te mai lasa bunul simt ... Si daca eu dau cu evantai toamna +9 mai bine decat cu evantai alb +9 nu ti se pare ca e o problema la mijloc??? Oricat de praf ai fi nu poti sa dai cu un evantai de lv 30+9 mai mult decat cu unul de 92+9... Si ti se pare ca 20k e critica mare??? Totusi am vazut pe ro ca dau mai mult de 20k unii samani si tu esti pe privat si te lauzi cu 20k critica... Da tu 50-60k critica si atunci lauda-te nu te lauda degeaba ...
tia zis cnv ca ma laud? si pe cn ai vazut tu saman pe ro sa dea 20k =))) abia am vazut io pe unu Poseydon dp sagita cum da 26k cu critik...saman nare nici o sansa cai cel mai praf caracter | |
|
| |
xNight Membru
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Lun Iul 04, 2011 8:21 am | |
| Pentru tine warul si sura cele mai bune caractere... Am vazut cativa samani pe speed care cand se duc in alt regat fac legea si rup tot pe acolo.. De exemplu am vazut astazi si la blue unul care nu avea treaba ca dadaeau aia in el,dadea cateva skilluri si o luau la fuga aia... Si cred ca esti cel mai enervant de pe forum cum a mai zis bogdanhd pt ca incerci sa te certi cu toata lumea ... Eu nu vr sa intru in jocul tau asa ca te tratez cu ignore... Cum spuneam ca eu zic ca este bug pentru ca nu am sanse sa dau cu evantai de lv 30+9 mai mult decat cu ala alb +9:| ... Nu prea am nicio sansa pentru ca in primu rand are si semi om incorporat ala alb si am si prins pe el 15% semi om si +17 int deci e mult mai bun ... Oricum imi pare rau ca armele de war si ale celorlalte caractere merg bine pe alte sv ca si pe asta... Am mai vazut acelasi bug pe alt sv si imi pare rau ca e un bug cam nasol... | |
|
| |
xPhenix Membru
Data de inscriere : 22/03/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva In Univers
| Subiect: este bug este un lucru isngur k e bug Lun Iul 04, 2011 11:20 am | |
| e bug pt ca si io la lv 100 dau cu ev toamna dmg mult mai mare ca si cu ev alb FAZA ESTE CA ARE ATAC FALS DA CA SI CUM N-AI AVEA ARME SI MAI SUNT CATEVA. POATE SE FACE CEVA IN PRIVINTA ASTA DESI NU CRED CA ESTE LEGENDAR SI POATE DE ACEEA DA ATAC FALS SI E CA SI CUM N-AI AVEA ARMA PE TINE PUNCT. | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| |
| |
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Joi Iul 07, 2011 6:22 am | |
| - xNight a scris:
- Pentru tine warul si sura cele mai bune caractere... Am vazut cativa samani pe speed care cand se duc in alt regat fac legea si rup tot pe acolo.. De exemplu am vazut astazi si la blue unul care nu avea treaba ca dadaeau aia in el,dadea cateva skilluri si o luau la fuga aia... Si cred ca esti cel mai enervant de pe forum cum a mai zis bogdanhd pt ca incerci sa te certi cu toata lumea ... Eu nu vr sa intru in jocul tau asa ca te tratez cu ignore...
Cum spuneam ca eu zic ca este bug pentru ca nu am sanse sa dau cu evantai de lv 30+9 mai mult decat cu ala alb +9:| ... Nu prea am nicio sansa pentru ca in primu rand are si semi om incorporat ala alb si am si prins pe el 15% semi om si +17 int deci e mult mai bun ... Oricum imi pare rau ca armele de war si ale celorlalte caractere merg bine pe alte sv ca si pe asta... Am mai vazut acelasi bug pe alt sv si imi pare rau ca e un bug cam nasol... pai normal ca samanii rup pe speed daca toti bagati numa aparare sabie(majoritatea,NU TOTI) | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Joi Iul 07, 2011 11:48 am | |
| - xNight a scris:
- Salut... Astazi am remarcat un bug la evantaiul alb +9 ... Am facut un dmg test cu un coleg si am obs ca dau mai bne cu evantai toamna +9 simplu fara pietre ( evantaiu avea pietre dar nu de saman --- eu faceam dmg test vs 1 saman)... Am lv 95 deci nu se pune probl ca la lv 92 da dmg complet ca ar trb sa imi dea dmg complet... Eu am facut si un film cu fraps si ast poate pot sa il dau lui Angel si sa vada si el ce se intampla...
Cu respect . xNight ^_^ nu poate sa aiba bug :S | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| |
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Joi Iul 07, 2011 1:35 pm | |
| Ba da are cum sa fie bug;) la ev alb arata un atac magic mare nu? in comparatie cu cel toamna...si si eu am fkt aceste teste...la fel se intampla cu toate armele de 92.. doar armelor de 75...80...li se pune dmg-ul pe care'l arata la restu e cv eroare de la sv,findca nu se ia in considerare cat arata acolo si da de 3x mai putzin dkt ar fi normal. | |
|
| |
♥Michael♥ Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Undeva' Langa Arad !
| |
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Vin Iul 08, 2011 5:57 am | |
| eb alb are bug divina are bug si dgb u | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| |
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Dum Iul 10, 2011 11:53 am | |
| - ObsessionDoll a scris:
- E de la sv, folositi alte arme!
un sirius si gata ) | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Lun Iul 11, 2011 12:21 am | |
| | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Lun Iul 11, 2011 10:16 am | |
| | |
|
| |
KofiKingston Membru
Data de inscriere : 29/06/2011
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Mier Iul 13, 2011 12:40 am | |
| - ----->>Viruss<<----- a scris:
- xNight a scris:
- Nu ma consider praf... Am 80% spada si 80% pumnal pe mine... Semi om vreo 70% si INT peste 150 deci nu prea ma consider praf.... Si am observat ca tu faci pe toata lumea pe forumul asta prafi deci mai controleaza-te si tu din cand in cand ... Cand te mai lasa bunul simt ... Si daca eu dau cu evantai toamna +9 mai bine decat cu evantai alb +9 nu ti se pare ca e o problema la mijloc??? Oricat de praf ai fi nu poti sa dai cu un evantai de lv 30+9 mai mult decat cu unul de 92+9... Si ti se pare ca 20k e critica mare??? Totusi am vazut pe ro ca dau mai mult de 20k unii samani si tu esti pe privat si te lauzi cu 20k critica... Da tu 50-60k critica si atunci lauda-te nu te lauda degeaba ...
tia zis cnv ca ma laud? si pe cn ai vazut tu saman pe ro sa dea 20k =))) abia am vazut io pe unu Poseydon dp sagita cum da 26k cu critik...saman nare nici o sansa cai cel mai praf caracter samanu e praf? asta vrei tu sa zici?? =))))))) samanu e unul dintre cele mai bune caractere in pvp si in pvm daca sti sa il folosesti!@ mai ales cel pe leac in pvp/pvm in legatura cu evantaiu incearca si cu alt evanatai de 65+9 si testeaza pana rezolvi sau tinel de design cum a zis lavi | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Bug evantai alb+9 Mier Iul 13, 2011 7:40 am | |
| daca esti destept ai sti cum sa bati un saman pe leac e o modalitate | |
|
| |
InG3rDiGiTaL Membru
Data de inscriere : 28/08/2010
| |
| |