Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasawww.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des

In jos 
+6
7Pacate
DarckFloowl
..::[TheBoy]::..
----->>Viruss<<-----
╚»Dracila«╝
crronaldo1
10 participanți
AutorMesaj
crronaldo1
Membru
Membru

Data de inscriere : 02/07/2011

www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Empty
MesajSubiect: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 4:20 am

Din punctul meu de vedere daca ar opri servarul in fiecare zi intre orele 12-13:
-Servarul va merge mult mai bine
-Nu ar vi nevoie sa fie oprit asa des servarul
-Mai putine caractere blokate
-Hakari vor fi descoperiti mai repede

Si ar trebui sa facem mai putine bresle pentru a fi mai tari
[img][/img]

Multe caractere blokate :LoooL: lol!
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Empty
MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 4:34 am

Bugul nu cred ca are nici 1 treaba cu functionarea sv`ului non-stop Wink
Hakeri nu pot intra pe joc, deoarece clientl are protectie hack Wink
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

Data de inscriere : 05/03/2011
Varsta : 27
Localizare : La mare

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 6:50 am

╚»DarkAngel♥Lavi«╝ a scris:
asta so crezi tu merge hack si cu protectie doar o mica smecherie si sunt unii care inca folosesc te asigur
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 26/02/2011
Varsta : 29
Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeDum Iul 03, 2011 12:32 pm

crronaldo1 a scris:
Din punctul meu de vedere daca ar opri servarul in fiecare zi intre orele 12-13:

[img][/img]

faza cu breslele ......... ar trenui sa puna angel in itm shop cva cu care iti poti face breasla....nu doar te duci la gardian si dai 200k si ai breasla....Neutral [a vazut pe un alt privat si mi se pare o idde buna Wink ]
Sus In jos
DarckFloowl
Membru
Membru
DarckFloowl

Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 25
Localizare : Pierdut in Shifonier:))

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 2:11 pm

..::[TheBoy]::.. a scris:
crronaldo1 a scris:

[img][/img]

faza cu breslele ......... ar trenui sa puna angel in itm shop cva cu care iti poti face breasla....nu doar te duci la gardian si dai 200k si ai breasla....Neutral [a vazut pe un alt privat si mi se pare o idde buna Wink ]

Ar fi chiar o idee buna,find ca ii ies si lui Angel mai multi bani din donatii,si avem si mai putine bresle...
Faza e ca poate o sa se supere astia care n-au donat...
Sa asteptam sa vedem ce zice si Angel sau ardeash,ca poate va fi loata in considerare ideea cu item de Made pt breasla...

Aqm sa ashteptam k pothe n
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro/site/
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 9:45 pm

Faza cu breaslele sa nu fie la item shop pt ca ar fi 20-30 de breasle pe server deoarece nimeni nu doneaza si nu ai cu cine sa dai war nu ai cu cine sa dai war inseamna plictisieala cand te plictisesti sparig breasla eu zik ca o breasla sa se faca sa fie level minim 110+250kk Twisted Evil
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeVin Oct 07, 2011 10:56 pm

De cand este metinul nu a existat ca breasla sa nu poata fi folosita in joc !
Ideea de evente regulate a venit tocmai pentru a avea posibilitatea si cei slabi, care poate chiar nu isi permit sa doneze, sa faca ceva in joc si sa nu se mai auda vorbe ca acest server este doar pentru donatii.
Dupa cum ati vazut nu vor fi date iteme din itemshop, deci nu va dezavantajeaza pe cei care donati in nici un fel, ba din contra, si voi puteti fi castigatorii unui astfel e event si asa veti mai castiga niste banuti pe langa cei din donatii.

Si stiu ca ideea cu echipamentele modate ii deranjeaza pe multi insa doar cu donatiile pe md nu am fi rezistat la firma de hosting.
Probabil stiti inainte de upgradeul la site ca incepuse sa mearga foarte greu. Asta tocmai pentru ca trecusem peste 100k de vizite lunare si desi traficul este nelimitat optiunile de webhosting shared presupun impartirea unor resurse la mai multi clienti.
Asadar am fost nevoiti sa trecem pe un semidedicat care dupa cat plata dedicatului pe o luna la 3 luni. Mai exact pentru site in loc de 25 euro la 3 luni costurile au crescut la 120 euro (cu tot cu tva).

Ce pot sa spun despre bug...Acum nivelul minim la care poti crea o breasla este 80 (la fel si afisarea categoriilor de la gardian) insa daca va mai reaparea va fi crescut cu 10 levele si banii ceruti la infiintare.
Daca breslele ar fi in itemshop ar fi putine si in plus nu ar fi corect. Consider ca mai bine ajunge breasla pentru level 127, sa muncesti daca vrei sa o ai dar totusi sa o poti face fara a plati ceva.
Am adus ideea de evente regulate si o sa vedeti ca odata incheiata prezentarea lor vor fi foarte dese pe Speeda tocmai pentru a dovedi "rautaciosilor" si dusmanilor (cum s-ar spune) ca acest server nu este facut doar pentru donatii. Nimeni nu se foloseste de banii stransi, de pe card facandu-se doar plata la anumite facturi prin paypal.
De aceea, niciodata breasla nu va fi facuta cu bani reali. Sper ca m-am facut destul de inteles.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeSam Oct 08, 2011 12:05 am

Angel mie sincer imi place serverul asa cum e cu modati eu te inteleg ca nu ai de unde sa pui 120 de euro din buzunarul tau e destul de mult sa pui din buzunarul tau 5 milioane mie sincer imi plac modurile eu mi-am facut set mod chiar daca nu am donat pt el din combinati deci se poate face si asa fara sa donezi cei 150 de ron eu am donat 15 euro atat:Psi mi-am facut set mod full destul de bun:P
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 8:21 am

tu te bazezi pe protectia de hack?Smile))
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 29
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 10:19 am

Degeaba are protectie hack...pt ca heck`urile merg iti garantez 100%... am testet eo si sunt destule care merg ! Smile
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitimeVin Oct 21, 2011 10:41 pm

Bugul nu are nici o treaba cu ce zici tu aici :LoooL:

+
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des    www.metin2rospeed.ro     O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des  Icon_minitime

Sus In jos

www.metin2rospeed.ro O metoda prin care caracterele nu sar mai bloca asa des
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: