Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaPentru ardeash sper sa citeasca EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Pentru ardeash sper sa citeasca

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

Pentru ardeash sper sa citeasca Empty
MesajSubiect: Pentru ardeash sper sa citeasca   Pentru ardeash sper sa citeasca Icon_minitimeVin Iul 01, 2011 8:07 am

Ardeah am si eu de luat un set modat ca am donat de miercuri si inainte de ora 1 nu te vad nici o data cred ca esti la servici.Te rog din suflet daca poti wekeendul acesta sa intri mai devreme ca joi ai intrat la ora 18 si ai facut setul modat lui Magdutza poate am sa am si eu norocul acesta in wekeend ca al astept de 2 zile..Sad
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Pentru ardeash sper sa citeasca   Pentru ardeash sper sa citeasca Icon_minitimeVin Iul 01, 2011 10:31 am

Arde` va face echipamentele la toti dar asteapta pt. ca nu are timp mereu sa se ocupe de echipamente mai are si el servici, cand va fi gata ti`l va da el, doar asteapta! Smile
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: Pentru ardeash sper sa citeasca   Pentru ardeash sper sa citeasca Icon_minitimeVin Iul 01, 2011 12:28 pm

astept da sper ca maine sa intre ziua sa ii zic ce vreau pe iteme ca nu pot intra dupa ora 12 am rabdare miercuri am donat si mai am rabdare chiar daca au trecut 3 zile aproape dar ma rog ca wekeendul acesta sa ma rezolve sa nu ii mai stau pe cap ca stiu cum e sa stai stres pe capul omului:(
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Pentru ardeash sper sa citeasca   Pentru ardeash sper sa citeasca Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 4:12 am

O sa ti`l faca astazi! Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pentru ardeash sper sa citeasca   Pentru ardeash sper sa citeasca Icon_minitime

Sus In jos

Pentru ardeash sper sa citeasca
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: