| va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult | |
|
+5^_^ZCF^_^ .Úniqúe ----->>Viruss<<----- GodFather♥ robiolic 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
robiolic Membru
Data de inscriere : 22/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Sighetu-Marmatiei
| Subiect: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Mier Iun 29, 2011 8:40 am | |
| spunetimi si mie care bonus e mai important in pvp peuntr un ninja modat. adika . 100% rez la sageti sau 100% aparare cu 2 mani ? care este mai bun petrun pvp din aceastea 2 pentru ninja modat pe lame. zicetimi doar 1 . multumesc anticipat | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Mier Iun 29, 2011 9:59 am | |
| | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Mier Iun 29, 2011 11:20 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Mier Iun 29, 2011 11:22 am | |
| | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Mier Iun 29, 2011 9:42 pm | |
| daca pui 100% sageti cand dai peste un warr cu o arma de 2 maini te rupe in 2 (daca stie sa isi faca bonusurile) iar daca pui 100% res 2 maini cand dai peste un ninja pe arc te rupe si el in 2 (Daca stie sa isi faca bonsuurile) .. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Joi Iun 30, 2011 12:45 am | |
| - ٩(●̮̮̃•̃)۶ÞN٩(●̮̮̃•̃)۶ a scris:
- daca pui 100% sageti cand dai peste un warr cu o arma de 2 maini te rupe in 2 (daca stie sa isi faca bonusurile)
iar daca pui 100% res 2 maini cand dai peste un ninja pe arc te rupe si el in 2 (Daca stie sa isi faca bonsuurile)
.. Eu nu mai joc speed,dar din cate stiam inainte nu prea are lumea lanci,asa dupa ce arcuri au aparut e mai buna rez sageti | |
|
| |
appLy Membru
Data de inscriere : 01/01/2011
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Joi Iun 30, 2011 3:40 am | |
| aparare 2 maini la: war cu o arma in 2 maini aparare sabie :la war cu o arma de o mana aparare clopot:la saman cu un clopot ap evantai:samn cu evantai rez la sageti:ninja cu ark ap pumnal:la ninja cu pumnale ap sabie:la sura | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Sam Iul 02, 2011 6:52 am | |
| - appLy a scris:
- aparare 2 maini la: war cu o arma in 2 maini
aparare sabie :la war cu o arma de o mana aparare clopot:la saman cu un clopot ap evantai:samn cu evantai rez la sageti:ninja cu ark ap pumnal:la ninja cu pumnale ap sabie:la sura inutil ce ai scris si ai si gresit la sura:rezistenta magie | |
|
| |
Zn3pu Membru
Data de inscriere : 29/06/2011
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Lun Iul 04, 2011 5:53 pm | |
| - ----->>Viruss<<----- a scris:
- appLy a scris:
aparare sabie :la war cu o arma de o mana aparare clopot:la saman cu un clopot ap evantai:samn cu evantai rez la sageti:ninja cu ark ap pumnal:la ninja cu pumnale ap sabie:la sura inutil ce ai scris si ai si gresit la sura:rezistenta magie Asa-i asa-i, sura are briceag in mana.. da da.. mhm.. | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Mar Iul 05, 2011 1:56 am | |
| - ----->>Viruss<<----- a scris:
- appLy a scris:
aparare sabie :la war cu o arma de o mana aparare clopot:la saman cu un clopot ap evantai:samn cu evantai rez la sageti:ninja cu ark ap pumnal:la ninja cu pumnale ap sabie:la sura inutil ce ai scris si ai si gresit la sura:rezistenta magie SURA REZ MAGIE?:O =))))))))))))))))))) ESTI PRAF? TRB SA PUI NEAPARAT REZ MAGIE!!! PRAFULE ! | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Mier Iul 06, 2011 3:38 am | |
| raspuns primit incepetii sa va certatii! | |
|
| |
Matze™ Membru Elite
Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 31 Localizare : iashinghton
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Vin Iul 08, 2011 6:17 pm | |
| OF:ai uitat sa inchizi topicul:)) off moderatorii din ziua de azi.. ) ON:sa lamurim o chestie..multi cred ca :aparare cu 2 maini: si :aparare cu sabia: e diferita de :aparare pumnal: si etc daca ai o arma de 2 maini nu inseamna ca trebuie sa iti pui full aparare cu 2 maini..pt ca nu o sa te aperi cu arma de 2 maini..apararea cu 2 maini te apara impotriva celor cu 2 maini si atat..adik nu te ajuta impotriva unui ninja...chiar daca tu ai arma de 2 maini.. e tradus aiurea..si nush dc... traducerile ar fi trebuit apare impotriva 2 maini..sabie...pumnal..etc...dar ma rog.. asa e oficialul..deci la ninja iti trebuie sageti sau pumnal:P sper ca te-am lamurit... | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult Vin Iul 08, 2011 11:38 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult | |
| |
|
| |
| va rog ajutatima ce bonus sa pun ? multumesc mult | |
|