| Doar pentru Angel | |
|
+5srask97 leonardo123 ----->>Viruss<<----- [Owner]Angel agentk232 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
agentk232 Membru
Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti-departe
| Subiect: Doar pentru Angel Dum Iun 26, 2011 5:12 am | |
| GM Angel te rog ajuta-ma ca am primit ban aiurea N-am injurat,n-am folosit hack,n-am facut ks Te rog delobck macar contu lui sormea Numele carcterului Who S-au daca poti al meu DontTry Te rog din suflet ca daca eu am facut ceva sormea , Who n-a facut nimik doar ca folosim aceelasi calcualtor si ia-ti banat contul ei Te rog din suflet macar contul lui sormea ca ea nu a facut nimik | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Doar pentru Angel Dum Iun 26, 2011 5:45 am | |
| Ban ai primit de la mine pentru kick hack. Norocul tau este ca ai ip dinamic si poti sa te reapuci. Toate conturile vor ramane blocate. Chiar tu ai zis in "Portile Iadului" lui fratemiu "vrei kick?" | |
|
| |
agentk232 Membru
Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti-departe
| Subiect: GM dar... Dum Iun 26, 2011 5:47 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Ban ai primit de la mine pentru kick hack. Norocul tau este ca ai ip dinamic si poti sa te reapuci.
Toate conturile vor ramane blocate. Chiar tu ai zis in "Portile Iadului" lui fratemiu "vrei kick?" Bine acum serisos am folosit hack dar macar contu lui sormea ca ea nu a facut nimik | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: Doar pentru Angel Dum Iun 26, 2011 6:48 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Ban ai primit de la mine pentru kick hack. Norocul tau este ca ai ip dinamic si poti sa te reapuci.
Toate conturile vor ramane blocate. Chiar tu ai zis in "Portile Iadului" lui fratemiu "vrei kick?" ce nume are ma fratitu in joc? | |
|
| |
leonardo123 Membru
Data de inscriere : 29/05/2011
| Subiect: Re: Doar pentru Angel Dum Iun 26, 2011 7:25 am | |
| Chiar Angel cum il cheama pe fratele tau? | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Doar pentru Angel Dum Iun 26, 2011 8:21 pm | |
| - agentk232 a scris:
- [Owner]Angel a scris:
Toate conturile vor ramane blocate. Chiar tu ai zis in "Portile Iadului" lui fratemiu "vrei kick?" Bine acum serisos am folosit hack dar macar contu lui sormea ca ea nu a facut nimik Banul se da pe IP. Imi pare rau pentru sora ta dar va trebui sa se reapuce... Nu am sa va spun cum se numeste ca mai schimba caracterele ! Este oricum pe regatul galben | |
|
| |
srask97 Membru
Data de inscriere : 12/06/2011
| Subiect: Re: Doar pentru Angel Dum Iun 26, 2011 10:15 pm | |
| Angel cati ani are fratele tau?? | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Doar pentru Angel Lun Iun 27, 2011 12:12 am | |
| Dupa ce ca a luat ban IP mai vrea si sa fie debanata sorasa,poate tu n`ai nici o sora si o fi tot vreun cont de`al tau! | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
srask97 Membru
Data de inscriere : 12/06/2011
| |
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Doar pentru Angel Lun Iun 27, 2011 3:44 am | |
| Subiect inchis si mutat la Nelamuriri ! | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Doar pentru Angel Lun Iun 27, 2011 10:41 am | |
| Cand dai subiect inchis inchide si topicu ) | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti