Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaPoveste continua , injuraturi la greu ... EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Poveste continua , injuraturi la greu ...

In jos 
+2
Amethist
╚вυgмαŦأα╝
6 participanți
AutorMesaj
╚вυgмαŦأα╝
Membru
Membru
╚вυgмαŦأα╝

Data de inscriere : 11/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Craiova

Poveste continua , injuraturi la greu ... Empty
MesajSubiect: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeLun Iun 13, 2011 4:59 am

Stiu ca reclamatiile cu privire la joc se trimit odata cu logarea pe www.metin2rospeed.ro , dar tin pentru faptu` ca am luat ban din cauza lui sa il postez aici Wink .
Astept sa se ia o decizie si in privinta lui , pt ca in opinia mea nu eu sunt cel care a gresit .
Sa vada si admini forumului cum vorbeste acest " 13 " ani , si cine pe cine injura de fapt .

Poza : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/856/injuraturiassasin.jpg/

╚вυgмαŦأα╝ :shot:
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeLun Iun 13, 2011 5:03 am

Reclamatiile cu cei care injura nu sunt aprobate Smile, daca sunt prinsi de un Ga/Gm pe joc ia mute daca nu, nu! Smile
Sus In jos
╚вυgмαŦأα╝
Membru
Membru
╚вυgмαŦأα╝

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeLun Iun 13, 2011 5:35 am

Doll , tu stii antecedentele lui` Wink , si el tot continua

Fa`i ceva.....

Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeLun Iun 13, 2011 5:39 am

Nu am ce sa`i fac daca nu intelege de buna voie Smile, daca te injura pe forum il bana un admin.. dar pe joc nu ia mute prin poza.. doar daca il prinde un Ga/Gm in momentu cand in jura .. si respectiv la PM nu ai ce sa`i faci decat sa`l ignori!.. Smile

Ps: Omu` ignorat va regreta singur!.. Smile
Sus In jos
alexmiclevasile
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/06/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeLun Iun 13, 2011 6:50 am

Nu prea ai ce sa le faci la astia decat sa :rocky: :shot: :shot: oameni fara bun simt nu o sa regrete in veci asa ca .... eu ias da muted

PS.Asa e asa un copil de vreo 11 ani si navea ce lucra ca asa lo crescut cineva..
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

Data de inscriere : 05/03/2011
Localizare : La mare

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeLun Iun 13, 2011 11:19 am

╚вυgмαŦأα╝ a scris:
Stiu ca reclamatiile cu privire la joc se trimit odata cu logarea pe www.metin2rospeed.ro , dar tin pentru faptu` ca am luat ban din cauza lui sa il postez aici Wink .
Astept sa se ia o decizie si in privinta lui , pt ca in opinia mea nu eu sunt cel care a gresit .
Sa vada si admini forumului cum vorbeste acest " 13 " ani , si cine pe cine injura de fapt .

bai omule tu nu esti itnreg la minte aia a fost aranjant io aveamnumele tehbest dar a fost banat akm joc doar pe contul NewDivide deci nu eram io acolo stiu ce vrei sa faci ma si da banati contu ala care la injura ca numi pasa nui al meu =)))
P.S.:Ma oameni buni nu va dati seama ce vrajeli baga? ala era contu lui de 52 =))) asa ca lasa vrajeala
ca fac si io acelasi lucru ca si tn daca vrei
P.S.:ALEX TACI DIN GURA ca habar nai dspre cei vorba
Sus In jos
╚вυgмαŦأα╝
Membru
Membru
╚вυgмαŦأα╝

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeLun Iun 13, 2011 11:15 pm

Assasin;x a scris:
╚вυgмαŦأα╝ a scris:

bai omule tu nu esti itnreg la minte aia a fost aranjant io aveamnumele tehbest dar a fost banat akm joc doar pe contul NewDivide deci nu eram io acolo stiu ce vrei sa faci ma si da banati contu ala care la injura ca numi pasa nui al meu =)))
P.S.:Ma oameni buni nu va dati seama ce vrajeli baga? ala era contu lui de 52 =))) asa ca lasa vrajeala

Prietene lasa desenele Wink , rog pe cineva din STAFF sa fie amabil si sa verifice dupa ce IP s-a intrat ieri pe contu` ala si rezolvam problema. cheers

P
P.S:Invata sa vorbesti/scrii/comporti si dupa cere RESPECT
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeLun Iun 13, 2011 11:27 pm

╚вυgмαŦأα╝ a scris:
Assasin;x a scris:
╚вυgмαŦأα╝ a scris:

Prietene lasa desenele Wink , rog pe cineva din STAFF sa fie amabil si sa verifice dupa ce IP s-a intrat ieri pe contu` ala si rezolvam problema. cheers

P
P.S:Invata sa vorbesti/scrii/comporti si dupa cere RESPECT
da ma sa verifice cnv din staff cn afost pe contu ala kre tea injurat sunt tare curios si app tu imi zici mie sa invat sa vb =)))
P.S.:io nu injur in felu ala : ) ) nu cred ca ai vrea sa ma vezi cum injur io de fapt
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeMar Iun 14, 2011 3:45 am

Nu poate primi nici o consecinta deoarece nu se da mute dupa poze , decat dak il prinde in fapta !! Cat despre dak era sau nu asasin , eu cred ca el era...se vede clar in poza ca recunoaste ca e assasin...si nu prea cred eu ca a fost altcineva !! Neutral
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeMar Iun 14, 2011 3:47 am

๑۩►OשєгDєคtђ◄۩๑ a scris:
Nu poate primi nici o consecinta deoarece nu se da mute dupa poze , decat dak il prinde in fapta !! Cat despre dak era sau nu asasin , eu cred ca el era...se vede clar in poza ca recunoaste ca e assasin...si nu prea cred eu ca a fost altcineva !! Neutral
ba omu lu dumnezeu nu sunt chiar asa de idiot daca vroiam sal injur nici nui ziceam cas io ce drq
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeMar Iun 14, 2011 3:52 am

Assasin;x a scris:
๑۩►OשєгDєคtђ◄۩๑ a scris:
ba omu lu dumnezeu nu sunt chiar asa de idiot daca vroiam sal injur nici nui ziceam cas io ce drq

Alo , cui ii zici tu "omu lu dumnezeu" ?? Si app nu o mai tine lunga ca nu erai tu !! Astept raspunsul lu` ardeash ca vad ca e cam bai cu voi doi !! Sa verifice dak are timp de pe ce ip s-au trimis injuraturile alea !! Neutral

P.S. : Cine mai posteaza/se cearta are warn [scris] !!
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeMar Iun 14, 2011 4:30 am

๑۩►OשєгDєคtђ◄۩๑ a scris:
Assasin;x a scris:
๑۩►OשєгDєคtђ◄۩๑ a scris:

Alo , cui ii zici tu "omu lu dumnezeu" ?? Si app nu o mai tine lunga ca nu erai tu !! Astept raspunsul lu` ardeash ca vad ca e cam bai cu voi doi !! Sa verifice dak are timp de pe ce ip s-au trimis injuraturile alea !! Neutral

P.S. : Cine mai posteaza/se cearta are warn [scris] !!
da exact astept raspunsu lu ardeash
Sus In jos
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitimeMar Iun 14, 2011 4:49 am

Inutil...

:closed
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ...   Poveste continua , injuraturi la greu ... Icon_minitime

Sus In jos

Poveste continua , injuraturi la greu ...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» game:Continua povestea
» Vand la greu :))
» Cu greu, Cu bine...
» cam greu dar asta e :))
» Iteme la greu Astept oferte :D

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: