| Poveste continua , injuraturi la greu ... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
╚вυgмαŦأα╝ Membru
Data de inscriere : 11/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| |
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
╚вυgмαŦأα╝ Membru
| |
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ... Lun Iun 13, 2011 5:39 am | |
| | |
|
| |
alexmiclevasile Membru
Data de inscriere : 12/06/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ... Lun Iun 13, 2011 6:50 am | |
| Nu prea ai ce sa le faci la astia decat sa oameni fara bun simt nu o sa regrete in veci asa ca .... eu ias da muted PS.Asa e asa un copil de vreo 11 ani si navea ce lucra ca asa lo crescut cineva.. | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ... Lun Iun 13, 2011 11:19 am | |
| - ╚вυgмαŦأα╝ a scris:
- Stiu ca reclamatiile cu privire la joc se trimit odata cu logarea pe www.metin2rospeed.ro , dar tin pentru faptu` ca am luat ban din cauza lui sa il postez aici .
Astept sa se ia o decizie si in privinta lui , pt ca in opinia mea nu eu sunt cel care a gresit . Sa vada si admini forumului cum vorbeste acest " 13 " ani , si cine pe cine injura de fapt .
Poza : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/856/injuraturiassasin.jpg/
╚вυgмαŦأα╝ bai omule tu nu esti itnreg la minte aia a fost aranjant io aveamnumele tehbest dar a fost banat akm joc doar pe contul NewDivide deci nu eram io acolo stiu ce vrei sa faci ma si da banati contu ala care la injura ca numi pasa nui al meu =))) P.S.:Ma oameni buni nu va dati seama ce vrajeli baga? ala era contu lui de 52 =))) asa ca lasa vrajeala ca fac si io acelasi lucru ca si tn daca vrei P.S.:ALEX TACI DIN GURA ca habar nai dspre cei vorba | |
|
| |
╚вυgмαŦأα╝ Membru
| Subiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ... Lun Iun 13, 2011 11:15 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ... Lun Iun 13, 2011 11:27 pm | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
| Subiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ... Mar Iun 14, 2011 3:47 am | |
| - ๑۩►OשєгDєคtђ◄۩๑ a scris:
- Nu poate primi nici o consecinta deoarece nu se da mute dupa poze , decat dak il prinde in fapta !! Cat despre dak era sau nu asasin , eu cred ca el era...se vede clar in poza ca recunoaste ca e assasin...si nu prea cred eu ca a fost altcineva !!
ba omu lu dumnezeu nu sunt chiar asa de idiot daca vroiam sal injur nici nui ziceam cas io ce drq | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
| |
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poveste continua , injuraturi la greu ... | |
| |
|
| |
| Poveste continua , injuraturi la greu ... | |
|