| GM uitate si dami o explicatie... | |
|
+4^_^ZCF^_^ Cottura2001 ReMyX13 CataDrz95 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
CataDrz95 Membru
Data de inscriere : 02/02/2011
| Subiect: GM uitate si dami o explicatie... Dum Iun 12, 2011 1:27 am | |
| Deci GM am si yo o problema...q clientu.. Deci lam descarcat,lam dezarhivat si cand dau pe Launcher Metin2Ro Speed imi apare erroare asta : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/862/ciudat.jpg/ ....dau OK si imi apare asta : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/685/dupaok.jpg/ ...si dupa ce dau Ok si la asta imi apare sa dau sa inceapa jocu dar cand dau nu mere...nu intra in metin...ce sa fac..ajucatima plzz... ( App am loat toate cele 3 cliente leam instalat si dezinstalat de n ori si tot asa face... @ @ | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: GM uitate si dami o explicatie... Dum Iun 12, 2011 1:40 am | |
| Ai mai facut inca un topic de acest GEN!!! asteapta raspuns la ala app aici e interzis sa faci TOPICURI!!! Cer T.C. mai e unu de acest gen asteapta raspuns la ala !!! | |
|
| |
Cottura2001 Membru Elite
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Borsa Maramures
| Subiect: Re: GM uitate si dami o explicatie... Dum Iun 12, 2011 4:02 am | |
| Problema asta o am si eu!Am vrea sa primim un raspuns la ea
Si mai am o problema: Am antivirusu AVG Internet Security 2011 si am scanat calculatorul si mia gasit trojan la metin2rospeed/mc. si la inca ceva... | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Dum Iun 12, 2011 7:31 am | |
| :-s reinstaleaza antivirisul | |
|
| |
mUziK ! V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Localizare : Pe Scaun .
| Subiect: Re: GM uitate si dami o explicatie... Dum Iun 12, 2011 10:18 am | |
| luati netframework 3.5 va merge va trebuie netframework 2.0 si 3.5 asa imi facea si mie si app mai intai instalati netframework 3.5 si apoi jucati good luck....e 100% chestia | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: GM uitate si dami o explicatie... Dum Iun 12, 2011 12:22 pm | |
| Aceasta eroare apare din cauza antivirusului. Probabil aveti AVG, Avira etc... La AVG cand il deschideti in panoul lui aveti o iconita resident shield...Dati 2 clickuri pe el, dezactivati si salvati dupa care jucati. Cand ati terminat de jucat il puteti activa la loc. | |
|
| |
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: GM uitate si dami o explicatie... Dum Iun 12, 2011 12:38 pm | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Aceasta eroare apare din cauza antivirusului. Probabil aveti AVG, Avira etc...
La AVG cand il deschideti in panoul lui aveti o iconita resident shield...Dati 2 clickuri pe el, dezactivati si salvati dupa care jucati. Cand ati terminat de jucat il puteti activa la loc. Ms angel ejti cel mai tare xD | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GM uitate si dami o explicatie... | |
| |
|
| |
| GM uitate si dami o explicatie... | |