Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz
3 participanți
Autor
Data de inscriere : 02/02/2011
Subiect: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Dum Iun 12, 2011 12:31 am
Deci GM am si yo o problema...q clientul.. Deci l-am descarcat,l-am dezarhivat si cand dau pe Launcher Metin2Ro Speed imi apare erroarea asta : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ....dau OK si imi apare asta : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ...si dupa ce dau Ok si la asta imi apare sa dau sa inceapa jocu dar cand dau nu mere...nu intra in metin...ce sa fac..ajucati-ma plzz...(
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
Subiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Dum Iun 12, 2011 12:33 am
patchul a sarit o faza... incearca sa il restartezi daca problema persista descarca din nou clientul
CataDrz95 Membru
Data de inscriere : 02/02/2011
Subiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Dum Iun 12, 2011 12:36 am
deci am loat toate clienturile la rand le-am dezinstalat si le-am instalat iar...tot asa frate...chiar nush ce s amai fac:|
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
Subiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Dum Iun 12, 2011 1:13 am
lasate de speed ca deja e praf =))
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
Subiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Dum Iun 12, 2011 3:19 am
inchide antivirusu cat timp descarci speedu si cand il dezarhivezi sau dawca nu descarca netfarmework ala sau cum so numi si suspect mai bn taci din gura ca nu cred ca esti tu marele filosof al lumii
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz
Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz