Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaUitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
CataDrz95
Membru
Membru

Data de inscriere : 02/02/2011

Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Empty
MesajSubiect: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz   Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Icon_minitimeDum Iun 12, 2011 12:31 am

Deci GM am si yo o problema...q clientul..
Deci l-am descarcat,l-am dezarhivat si cand dau pe Launcher Metin2Ro Speed imi apare erroarea asta : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ....dau OK si imi apare asta : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ...si dupa ce dau Ok si la asta imi apare sa dau sa inceapa jocu dar cand dau nu mere...nu intra in metin...ce sa fac..ajucati-ma plzz...Sad(
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz   Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Icon_minitimeDum Iun 12, 2011 12:33 am

patchul a sarit o faza... incearca sa il restartezi Smile daca problema persista descarca din nou clientul Smile
Sus In jos
CataDrz95
Membru
Membru

Data de inscriere : 02/02/2011

MesajSubiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz   Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Icon_minitimeDum Iun 12, 2011 12:36 am

deci am loat toate clienturile la rand le-am dezinstalat si le-am instalat iar...tot asa frate...chiar nush ce s amai fac:|
Sus In jos
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz   Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Icon_minitimeDum Iun 12, 2011 1:13 am

lasate de speed ca deja e praf =))
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

Data de inscriere : 05/03/2011
Varsta : 27
Localizare : La mare

MesajSubiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz   Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Icon_minitimeDum Iun 12, 2011 3:19 am

inchide antivirusu cat timp descarci speedu si cand il dezarhivezi sau dawca nu descarca netfarmework ala sau cum so numi
si suspect mai bn taci din gura ca nu cred ca esti tu marele filosof al lumii
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz   Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz Icon_minitime

Sus In jos

Uitativa si lasatimi subscribe in special GM..plzz
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» psGodOfficial[Subscribe!]
» help me plzz
» Mute! plzz :)
» Click plzz
» Intrebări si probleme frecvente in joc!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: