Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasasal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
adrianignat
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/06/2011

sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz Empty
MesajSubiect: sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz   sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz Icon_minitimeSam Iun 11, 2011 5:14 am

GM GA OWN : uite ce am patit a facut cineva o pagina ca asta de la ro speed si a scris acolo ala ce a facut pagina inscrieri pt GM eu mama inscris ca zicea ca e de OWN ardeash si cand am intrat pe cont nume sau parola gresita am dat pe parola gresita am scris ID si am schimbat parola am intrat 10 minute am cerut iteme de la iubita mea mia dat si cand sa intru a doua ora contul este blocat nush dc dar eu nu am folosit hack jurrrrrrr cred ca ala ce sa jucat pe conu avea hack si un Gm sau Ga la vazut si a dat ban la caracteru meu plzzzzzz deblokeaza contu plzzzz ca eu nu am facut nimic caracterul este xxxAdrian plzzz cred ca ala avea hack sau ceva de iati dat ban dar ala sa jucat pe contu meu plzz eu nu am facut nimic plzzz sa mor io de am avut hack sau ceva suspect pe joc ala cred ca a avut ceva de iati dat ban si can iati dat ban era pe contu meu plzzz faceti ceva nu ma lasati asa Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
caracterul este xxxAdrian
OWN :citeste :citeste :citeste

Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

Data de inscriere : 05/03/2011
Varsta : 27
Localizare : La mare

MesajSubiect: Re: sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz   sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz Icon_minitimeDum Iun 12, 2011 6:14 am

a fost o tzeapa probabil invatatura de minte pt data viitoare
si o sa ai si warn pt spam
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz   sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz Icon_minitimeDum Iun 12, 2011 7:02 am

adrianignat a scris:
GM GA OWN : uite ce am patit a facut cineva o pagina ca asta de la ro speed si a scris acolo ala ce a facut pagina inscrieri pt GM eu mama inscris ca zicea ca e de OWN ardeash si cand am intrat pe cont nume sau parola gresita am dat pe parola gresita am scris ID si am schimbat parola am intrat 10 minute am cerut iteme de la iubita mea mia dat si cand sa intru a doua ora contul este blocat nush dc dar eu nu am folosit hack jurrrrrrr cred ca ala ce sa jucat pe conu avea hack si un Gm sau Ga la vazut si a dat ban la caracteru meu plzzzzzz deblokeaza contu plzzzz ca eu nu am facut nimic caracterul este xxxAdrian plzzz cred ca ala avea hack sau ceva de iati dat ban dar ala sa jucat pe contu meu plzz eu nu am facut nimic plzzz sa mor io de am avut hack sau ceva suspect pe joc ala cred ca a avut ceva de iati dat ban si can iati dat ban era pe contu meu plzzz faceti ceva nu ma lasati asa Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
caracterul este xxxAdrian
OWN :citeste :citeste :citeste

WARN 1 SPAM !!
Sus In jos
^_^ZCF^_^
V.I.P.
V.I.P.
^_^ZCF^_^

Data de inscriere : 21/04/2010
Localizare : undeva'n romania

MesajSubiect: .   sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz Icon_minitimeDum Iun 12, 2011 7:33 am

nu inteleg dc picati asa usor in capcane Neutral
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz   sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz Icon_minitimeLun Iun 13, 2011 4:32 am

Nu mai crede in toti jucatori care se da drept alcineva.. aveti forum pt anunturi de gen " Recrutare Gm " sau alte chestii, daca vrei sa aflii ceva, intreseazate pe forum sau pe chatu` oficial al serverului !.. Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz   sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz Icon_minitime

Sus In jos

sal GM GA OWN RApunde plzz ceva foarte important plzzzzzzzzzzzz
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mute! plzz :)
» Sura arme plzz
» help me plzz
» Sura arme plzz!!! a 2 a oara
» Click plzz

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum