| Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) | |
|
+5♫JυѕтOνєя™♫ Isabella TheAssassin .Úniqúe BugMafia 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
BugMafia Membru
Data de inscriere : 30/05/2011 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) Sam Iun 04, 2011 6:53 am | |
| Cu toate ca Ownerii, GM-ii au spus de nenumarate ori, ( pentru cei care le e lene sa caute sau sa se mai informeze) am facut un tutorial in care va pot da metode prin care sa va feriti de furtul de iteme etc...
Metoda 1:
Celui care vrea sa va fure va spune ca nu ii merge negotul, va duce intr-un loc ferit de playeri, va face grupa si va spune sa aruncati itemul, itemele ca le arunca.(Asta in cazul in care are conducea minim M1)
Rezolvare:
1. Desfiintati grupa si faceti poza cu conversatia pe forum.
2. Contactati cat mai repede un GM.
Metoda 2:
Va trimite un email ca sa ii spuneti id-ul, parola de la cont pentru ca va va face GM.
Rezolvare:
1. Nu raspundeti.
Metoda 3:
Se imprieteneste cu dvs. ff. bine iar apoi va cere iteme ( sa le vada cica) .
Rezolvare:
1. Nu ii le dati.
CUM SA VA FERITI DE FURAT CONTURI:
NU puneti pe forum id-ul dvs de email, numele contului.
ATENTIE!: NIMENI , dar , NIMENI nu va poate sparge contul fara niste date ( id-ul, parola , data nasterii)
ATENTIE!: NU FACETI NIMIC DIN CE VA CERE UN ALT PLAYER CU ITEMELE VOASTRE ( indiferent daca va pune doar sa le rasuciti in inventar) RISCATI SA VA DROPEZE SI SA RAMANETI FARA ELE.
ATENTIE!: ESTE DATORIA DVS. SA VA PASTRATI IN SIGURANTA DATELE CONTULUI, ITEMELE ( GM-ul nu se va obosi sa va rezolve daca este vorba de o amarata de arma normala)
Cu stima,
BugMafia
P.S NU ARATATI ITEME FF IMPORTANTE ( arme site, armuri) RISCATI SA FOLOSEASCA HACK SI SA VA FURE!!!!
Ultima editare efectuata de catre BugMafia in Dum Iun 05, 2011 12:29 am, editata de 1 ori | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) Sam Iun 04, 2011 7:23 am | |
| | |
|
| |
TheAssassin Membru
Data de inscriere : 07/05/2011 Varsta : 28 Localizare : undeva departe
| Subiect: Re: Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) Dum Iun 05, 2011 12:01 am | |
| good | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) Dum Iun 05, 2011 6:10 am | |
| Noi nu raspundem nici de itemele "amarate" asa cum le numeti tu nici de cele care sunt platite!Odata ce itemele va apar in depozit (ItemShop)fiecare user isi are grija de iteme!
Nu este datoria nimanui sa aibe grija de itemele altora! | |
|
| |
BugMafia Membru
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) Mier Iun 08, 2011 5:26 am | |
| Bravo !! | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
xNessquick Membru
Data de inscriere : 13/02/2011 Varsta : 27 Localizare : Arad
| |
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| |
| |
BugMafia Membru
| Subiect: Re: Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) Joi Iun 09, 2011 3:33 am | |
| Scz Isa ... am fost umpic cam rau :-s BugMafia | |
|
| |
Radamada Membru
Data de inscriere : 18/06/2011 Varsta : 27 Localizare : Conop..Jud. Arad
| Subiect: Foarte folositor! Joi Iun 23, 2011 10:07 pm | |
| GOOD GOOD! | |
|
| |
JustMe Membru
Data de inscriere : 09/07/2011 Varsta : 27 Localizare : Undeva departe
| Subiect: Re: Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) Joi Iul 21, 2011 3:28 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) | |
| |
|
| |
| Feriti-va de iteme pierdute aiurea si conturi furate !:) | |
|