| Tutorial ninja PLZ :) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ninja4Ever Membru
Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Tutorial ninja PLZ :) Mier Mai 18, 2011 11:31 am | |
| AM si eu nevoie de un turorial de ninja
era inainte sa se sterga toate tutorialele unu care zicea ce pumale sunt bune pt ninja si care nu
ma puteti ajuta? plz | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Tutorial ninja PLZ :) Joi Mai 19, 2011 5:24 am | |
| e mai mult o nelamurire | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Tutorial ninja PLZ :) Joi Mai 19, 2011 10:50 am | |
| el cere un tutorial deci .... nu prea nelamurire PS: hai cati zic si eu ce stiu despre ninja )) trb sa bagi dex,critik,niste anti pt fiecare tip de caracter daca esti pe lame ,daka esti pe arc trb rez!!! si putin anti trb sa mai bagi semiom | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Tutorial ninja PLZ :) Vin Mai 20, 2011 3:25 pm | |
| - нιтмαη a scris:
- el cere un tutorial deci .... nu prea nelamurire
PS: hai cati zic si eu ce stiu despre ninja )) trb sa bagi dex,critik,niste anti pt fiecare tip de caracter daca esti pe lame ,daka esti pe arc trb rez!!! si putin anti trb sa mai bagi semiom eu am intrebat ce PUMNALE sunt bune pt ninja !! | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Tutorial ninja PLZ :) Sam Mai 21, 2011 1:20 am | |
| Un ninja poate purta 3 feluri de arme (sabii , pumnale, arcuri)
La un ninja Lama arma principala recomandata este pumnalul deoarece pumnalele cresc daunele competentelor iar sabiile nu! Un pumnal bun este pumnal foaie negra dearece are Pg. medie si competitiei Daca nu aveti bani de acesta este bun unul de 25+8/+9 sau unul de 32 +6/+7 Pumnale care nu merita sa le ai! De level: -10 -15 -20 -40 -50 -55 -60 Nu sunt recomandabile datorita vitezei de atac redusa fata de alte pumnale asemanatoare ca dauna, dar mai rapide. Un pumnal foarte bun este Foaie Neagra de lvl 30 care este magic. Lent dar are o potenta marita in functie de up si mai ales datorita bonusului standard de Competenta, care imbunatateste personajul Ninja in mod semnificativ Bonus cautat: Posibilitate de otravire , lovituri patrunzatoare, Flexibilitate Amintiti-va ca pumnalele cresc daunele Competentelor dar sabiile NU.
Ninja poate folosi si arc Puteti folosi orice fel de arc deoarece acesta il veti foosi doar la lure!
4. Bonusiri recomandate: Posibilitate de otravire Lovitura patrunzatoare Dex HP
-Arma:Pentru serverele private v-as sugera sa puneti mana cat mai repede pe o arma epica!
Sper ca te ajuta! | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
| Subiect: Re: Tutorial ninja PLZ :) Sam Mai 21, 2011 3:59 am | |
| Ms Isa Asta imi trebuia ms mult | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Tutorial ninja PLZ :) Sam Mai 21, 2011 7:36 am | |
| | |
|
| |
pită_cu_gem Membru
Data de inscriere : 13/05/2011
| Subiect: Re: Tutorial ninja PLZ :) Lun Mai 23, 2011 4:26 am | |
| Te referi la bonusuri si arme? Poi ..sunt bune cele de 75 daca nai de gm ca au paguba si daca ai de gm sunt bune zin-urile. ..si bonusuri dex , critic ,sansa de otravire ,patrunzatoare ,tare la sura/ninja/war/saman ...rezistenta...sansa de necunostinta ar prinde bine ....semi oameni si cam astea sunt bonusurile de baza...+HPaa si rezistenta magie/vant/foc /fulgere
Fulgere, vANT /pt set contra samani Foc ..sura si saman magie ...conteaza foarte mult pentru contra sura arme magice dar si la celelate rase...sper ca t-iam fost de ajutor | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Tutorial ninja PLZ :) Lun Mai 23, 2011 7:46 am | |
| Rasps primit... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tutorial ninja PLZ :) | |
| |
|