| Imaginea mea preferata in Photoshop!!! | |
|
+6..::[TheBoy]::.. ♫JυѕтOνєя™♫ xXxNightAnGeLxXx Crimminal.GiRl(larysa) *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ GodFather♥ 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Mar Mai 17, 2011 10:05 am | |
| Am facut o imagine,e preferata mea,imi place mult cum arata!!Astept pareri!Poza: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre ۰Ðєѕιgη۰ in Mar Mai 17, 2011 10:35 am, editata de 2 ori | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| |
| |
Crimminal.GiRl(larysa) Membru
Data de inscriere : 02/01/2011 Localizare : Prin luume:X
| |
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Mar Mai 17, 2011 10:13 am | |
| ma eu ti-am zis ce nu imi place la ea ) dar daca tie iti place atat de mult nu ma mai bag ) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Mar Mai 17, 2011 10:19 am | |
| Asta ii zic si eu da el nu batman batman !! Dak alea ar fi fost nush mai clare si impreunate cu renderu poate chiar ar parea niste aripi , dar asa doar dak te uiti atent observi !! In rest e frumusica !! Bv !! | |
|
| |
..::[TheBoy]::.. Membru Elite
Data de inscriere : 26/02/2011 Varsta : 29 Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Mar Mai 17, 2011 10:21 am | |
| wow ce tare | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Mar Mai 17, 2011 10:23 am | |
| ba sunt aruncate cam aiurea ) renderu ie intors putin intr-o parte si " aripile " sunt drepte )))))) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Mar Mai 17, 2011 10:36 am | |
| - xXxNightAnGeLxXx a scris:
- ba sunt aruncate cam aiurea ) renderu ie intors putin intr-o parte si " aripile " sunt drepte ))))))
am editat poza...am facut aripile mai vizibile,si le`am indreptat...multumiti? ) apropo chestia de sub bratu lui nu e transpiratie,era defapt o umbra,dar pt ca am pus grandient map sa facut verde:)) | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Mier Mai 18, 2011 1:55 am | |
| - ۰Ðєѕιgη۰ a scris:
- xXxNightAnGeLxXx a scris:
- ba sunt aruncate cam aiurea ) renderu ie intors putin intr-o parte si " aripile " sunt drepte ))))))
am editat poza...am facut aripile mai vizibile,si le`am indreptat...multumiti?)
apropo chestia de sub bratu lui nu e transpiratie,era defapt o umbra,dar pt ca am pus grandient map sa facut verde:)) Deci ce sa inteleg eu ? ) Cristiano Ronaldo pute:))) | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Mier Mai 18, 2011 6:23 am | |
| =)))) pute=))) app tare poza mai putin transpiratia aia de la sub brat | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Mier Mai 18, 2011 6:42 am | |
| - нιтмαη a scris:
- =)))) pute=))) app tare poza mai putin transpiratia aia de la sub brat
Vezi ma god ) altu care zice ca christiano ronaldo pute ) | |
|
| |
zmR Membru
Data de inscriere : 17/02/2011 Varsta : 33 Localizare : I do not know where
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Vin Mai 20, 2011 12:59 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Vin Mai 20, 2011 3:50 am | |
| tare )Bv | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Dum Mai 22, 2011 4:56 pm | |
| Zici ca seamana cu niste aripi .. mai degraba cu o calimara sparta ..nu seamana deloc a aripi.. Stiu ca ronaldo ii cioroi mai deschis la culoare.. da aripile alea negre nu is deloc aripi.. mai degraba ceva explozie neagra .. nus ce nu pot sa imi dau seama.. da aripi nu is.. poate se sperie fata de la avatarul tau aripile is devina | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| |
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! Lun Mai 23, 2011 2:07 am | |
| app... mai e cv care nu prea imi place la img ta.. Ca ai adaugat stroke | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imaginea mea preferata in Photoshop!!! | |
| |
|
| |
| Imaginea mea preferata in Photoshop!!! | |
|