Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|
3 participanți
Autor
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
Subiect: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Dum Mai 08, 2011 12:57 am
Deci: Eu mai jucam cu o persoana pe contul meu. Aveam un saman pe cont si isi dadea buff in timp ce crestea cu hack kick. Vreau sa stiu DE CE AM LUAT IAR BAN cand nu eram in gurpa sau nu foloseam un tip de hack ? :@ Vreau sa fiu lamurit !!!!!
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
Subiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Dum Mai 08, 2011 3:17 am
●ҒяєєS†γℓє● a scris:
Deci: Eu mai jucam cu o persoana pe contul meu. Aveam un saman pe cont si isi dadea buff in timp ce crestea cu hack kick. Vreau sa stiu DE CE AM LUAT IAR BAN cand nu eram in gurpa sau nu foloseam un tip de hack ? :@ Vreau sa fiu lamurit !!!!!
Daca a folosit hack cu caracterul de pe contul tau a fost banat contul nu se baseaza caracterul
SoulKeeper Membru Elite
Subiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Dum Mai 08, 2011 6:07 am
Nu am zis clar ca doar isi dadea buff? nu folosea hack pe contul meu ...
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
Subiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Dum Mai 08, 2011 6:55 am
●ҒяєєS†γℓє● a scris:
Nu am zis clar ca doar isi dadea buff? nu folosea hack pe contul meu ...
De unde esti tu asa sigur ca nu a folosit hack si pe contul tau?
SoulKeeper Membru Elite
Subiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Dum Mai 08, 2011 9:38 pm
M`am asigurat ca nu folosea ptr ca am intrat cu Team Viewer sa vad daca folosea kick si pe contul meu dar nu folosea...
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
Subiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Lun Mai 09, 2011 5:03 am
se baneaza toate conturile de ip`u respectiv ...sa nu mai dai conturi la nimeni
SoulKeeper Membru Elite
Subiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Lun Mai 09, 2011 7:30 am
Si eu acum ce fac? am bagat la bani in jocu' asta si iau ban... Nu exista nici o metoda de a`mi scoate banul? Cat timp nu avea hack pe contul meu nu trebuia fix ban Ip.. Ii puteai bana contul respectiv pe care folosea hack ..
E a treia oara cand sunt banat:|: Odata pe xPertz, FreeStyle odata si acum Tot pe FreeStyle..
Isabella V.I.P.
Subiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Lun Mai 09, 2011 1:37 pm
●ҒяєєS†γℓє●(Ðaηcεa) a scris:
Si eu acum ce fac? am bagat la bani in jocu' asta si iau ban... Nu exista nici o metoda de a`mi scoate banul? Cat timp nu avea hack pe contul meu nu trebuia fix ban Ip.. Ii puteai bana contul respectiv pe care folosea hack ..
E a treia oara cand sunt banat:|: Odata pe xPertz, FreeStyle odata si acum Tot pe FreeStyle..
Daca ai citii regulamentul jocului ai stii ca banul se da direct pe IP si nu ai mai comenta aiurea!Si daca ai mai fost banat nu inteleg dc inca imprumuti contul sau paote asta cu imprumutatul contului este doar o poveste sa nu te dai de gol ca joci cu hack!
Eu cred ca ai inteles destul de clar dc ai fost banat!
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
Subiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Mar Mai 10, 2011 3:42 am
●ҒяєєS†γℓє●(Ðaηcεa) a scris: