Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaVechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

Data de inscriere : 24/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD

Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Empty
MesajSubiect: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 12:57 am

Deci: Eu mai jucam cu o persoana pe contul meu. Aveam un saman pe cont si isi dadea buff in timp ce crestea cu hack kick. Vreau sa stiu DE CE AM LUAT IAR BAN Exclamation cand nu eram in gurpa sau nu foloseam un tip de hack ? :@
Vreau sa fiu lamurit !!!!!
:auuu:
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 3:17 am

●ҒяєєS†γℓє● a scris:
Deci: Eu mai jucam cu o persoana pe contul meu. Aveam un saman pe cont si isi dadea buff in timp ce crestea cu hack kick. Vreau sa stiu DE CE AM LUAT IAR BAN Exclamation cand nu eram in gurpa sau nu foloseam un tip de hack ? :@
Vreau sa fiu lamurit !!!!!
:auuu:

Daca a folosit hack cu caracterul de pe contul tau a fost banat contul nu se baseaza caracterul Smile
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

MesajSubiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 6:07 am

Nu am zis clar ca doar isi dadea buff? nu folosea hack pe contul meu ...
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

MesajSubiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 6:55 am

●ҒяєєS†γℓє● a scris:
Nu am zis clar ca doar isi dadea buff? nu folosea hack pe contul meu ...

De unde esti tu asa sigur ca nu a folosit hack si pe contul tau? Smile
Sus In jos
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

MesajSubiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 9:38 pm

M`am asigurat ca nu folosea ptr ca am intrat cu Team Viewer sa vad daca folosea kick si pe contul meu dar nu folosea...
Sus In jos
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 5:03 am

se baneaza toate conturile de ip`u respectiv ...sa nu mai dai conturi la nimeni Smile
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
SoulKeeper
Membru Elite
Membru Elite
SoulKeeper

MesajSubiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 7:30 am

Si eu acum ce fac? am bagat la bani in jocu' asta si iau ban... Nu exista nici o metoda de a`mi scoate banul? Cat timp nu avea hack pe contul meu nu trebuia fix ban Ip.. Ii puteai bana contul respectiv pe care folosea hack ..

E a treia oara cand sunt banat:|: Odata pe xPertz, FreeStyle odata si acum Tot pe FreeStyle..
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

MesajSubiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 1:37 pm

●ҒяєєS†γℓє●(Ðaηcεa) a scris:
Si eu acum ce fac? am bagat la bani in jocu' asta si iau ban... Nu exista nici o metoda de a`mi scoate banul? Cat timp nu avea hack pe contul meu nu trebuia fix ban Ip.. Ii puteai bana contul respectiv pe care folosea hack ..

E a treia oara cand sunt banat:|: Odata pe xPertz, FreeStyle odata si acum Tot pe FreeStyle..

Daca ai citii regulamentul jocului ai stii ca banul se da direct pe IP si nu ai mai comenta aiurea!Si daca ai mai fost banat nu inteleg dc inca imprumuti contul sau paote asta cu imprumutatul contului este doar o poveste sa nu te dai de gol ca joci cu hack! Neutral

Eu cred ca ai inteles destul de clar dc ai fost banat!
Sus In jos
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitimeMar Mai 10, 2011 3:42 am

●ҒяєєS†γℓє●(Ðaηcεa) a scris:

Pai tu esti client vechi ....
Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| 1596889265
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|   Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :| Icon_minitime

Sus In jos

Vechea poveste cu banul catre FreeStyle :| uita`ti`va :|
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» catre GaAngel
» catre [GA]Angel !
» Catre Angel
» Catre GA :|
» catre [GA]Angel !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum