| Fac 15 imagini in Photoshop! | |
|
+5AntiNoob Hokage Cosmin DaDuSH xXxNightAnGeLxXx GodFather♥ 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Fac 15 imagini in Photoshop! Joi Mai 05, 2011 2:23 am | |
| Salutare...vreau sa fac 15 imagini in photoshop si nu am iar idei...,primii 15 care posteaza isi aleg ei cu se sa fie imaginile
O REGULA:FARA IMAGINI DE METIN..daca vreti puteti cere cu orice altceva dar nu cu metin...are grafica urata si strica imaginea..
Imaginile vi le dau astazi seara..astept | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! Joi Mai 05, 2011 2:31 am | |
| nu prea imi vin idei ...
Fa o imagine care sa aiba ceva in comun cu muzica | |
|
| |
DaDuSH Membru Elite
Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Demacia, Valoran
| |
| |
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! Joi Mai 05, 2011 3:22 am | |
| Un banner mai cool cum il am eu pe ala... Cam ca asta: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dar sa fie Sprite fan | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! Joi Mai 05, 2011 3:37 am | |
| - Hokage Cosmin a scris:
- Un banner mai cool cum il am eu pe ala...
Cam ca asta: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dar sa fie Sprite fan ))))) Esti fan sprite? ) | |
|
| |
:|* XeN0n *|: Membru
Data de inscriere : 01/05/2011 Varsta : 27 Localizare : # :| Bucuresti |: # [ .. Locul unde Distractia e pe cinste .. ]
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! Joi Mai 05, 2011 9:38 am | |
| Vreau si eu o imagine cu un Cal de culoare neagra sau alba cu ceva efecte pe la copite ceva cum ar fi focu'..si fundalu sa fie albastru cu alb si rosu in stilul tau si pe langa sa scrie Ady | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! Vin Mai 06, 2011 10:36 am | |
| Imaginile sunt gata...:-w unele mai inspirate altele nu pentru Night angel- [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pentru DaDuSh- [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pentru Cosmin- [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]era inca o imagine dar am o problema cu ps,o sa o pun si pe aceea | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! Vin Mai 06, 2011 10:48 am | |
| - ۰Ðєѕιgη۰ a scris:
- Imaginile sunt gata...:-w unele mai inspirate altele nu
pentru Night angel-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pentru DaDuSh-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pentru Cosmin- [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
era inca o imagine dar am o problema cu ps,o sa o pun si pe aceea O.M.G Imaginea este uimitoare:O Toate sunt prea tari Felicitari ma... chiar nu am nik sa iti reprosez imaginea e prea tare,prea,prea tare Chiar te pricepi la coloring | |
|
| |
CLaÜü` Membru Elite
Data de inscriere : 29/01/2011 Varsta : 28 Localizare : Forum-->Server-->Chat
| |
| |
DaDuSH Membru Elite
Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Demacia, Valoran
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! Vin Mai 06, 2011 11:35 am | |
| gg, daca ar fi sa iti dau o nota ti-as da 10 dar nu pot asa ca ti-am dat un + bv gg ai trecut testul | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! Sam Mai 07, 2011 7:05 am | |
| as vrea (daca se poate) sa-mi faci o imagine cu un criminal care ameninta pe cineva (nu pe un copil ) a da si apropo,sa scrii undeva,unde vrei u :"Behave yourself!"
Ultima editare efectuata de catre tђє๒lєรรє๔кเllєг in Mar Mai 10, 2011 11:05 am, editata de 1 ori | |
|
| |
zmR Membru
Data de inscriere : 17/02/2011 Varsta : 33 Localizare : I do not know where
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! Sam Mai 07, 2011 9:41 am | |
| una cu jhon cena
sa scrie undeva Jhon Cena si dedesupt la Jhon Cena Razvy te rog dar sa fie scrisul tare:D | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fac 15 imagini in Photoshop! | |
| |
|
| |
| Fac 15 imagini in Photoshop! | |
|