| Hello` there ! <3 | |
|
+11GodFather♥ DoExPuFuLeTe ReMiX13 Criss Angel Isabella pepsyl3mon Suspektu ╚»Dracila«╝ Amethist CLaÜü` ▬▬▬│→ ❥ [Angelique` :x] 15 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
▬▬▬│→ ❥ [Angelique` :x] Membru
Data de inscriere : 02/05/2011 Varsta : 32 Localizare : Brasov.
| Subiect: Hello` there ! <3 Lun Mai 02, 2011 7:00 am | |
| | |
|
| |
CLaÜü` Membru Elite
Data de inscriere : 29/01/2011 Varsta : 28 Localizare : Forum-->Server-->Chat
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Lun Mai 02, 2011 7:05 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre -->Crazy-Boy<-- in Lun Mai 02, 2011 7:09 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| |
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Lun Mai 02, 2011 8:08 am | |
| welcome ce poze | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Lun Mai 02, 2011 9:29 am | |
| | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Lun Mai 02, 2011 10:44 am | |
| | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Lun Mai 02, 2011 10:48 am | |
| | |
|
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Lun Mai 02, 2011 11:04 am | |
| Welcome frumoase poze frumoasa prezentare sper sa iti faci rapid prieteni si Bafta La iteme,yang,lvl Distractie placuta si bun venith calduros | |
|
| |
DoExPuFuLeTe Membru
Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 28 Localizare : Oriunde Vrei Tu [;x]
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Lun Mai 02, 2011 9:31 pm | |
| parca esti o papusica inn ultima poza orcum frumoasa descriere ,sper sa iti faci multi prieteni ! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Mar Mai 03, 2011 12:03 am | |
| draguta prezentarea! Bun venit. | |
|
| |
Experto xD Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Localizare : Map 1
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Mar Mai 03, 2011 1:44 am | |
| Welcome Esti pe regatu albastru,daca nu ma insel:)? Mi-a placut prezentarea la fel si pozele. Ce sa mai spun,spor la joc si cu siguranta o sa ai parte de multi admiratori | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Mar Mai 03, 2011 3:09 am | |
| Bun venit Esti draguta foc Chiar arati foarte bine :X Welcome | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 Mar Mai 03, 2011 4:27 am | |
| - ▬▬▬│→ ❥ [Angelique` ] a scris:
- Buna ! Numele meu este Laurry,dar prietenii mei imi spun Debby`.
Am 18 ani ;*.Sunt din Brasov.Sunt timida dar pretentioasa :">. Scopul meu in viata ?! :-? Sa enervez oamenii ;* Hobbyurile mele sunt : Desen` ;x & Volley ;* [ Performanta,bineinteles.] Citate preferate : "In principal fac ce pot,in general fac ce vreau" "Nu libertatea lipseste,ci oamenii liberi lipsesc" Ceva ce ma reprezinta : He`ya -___-` "Watz" up? ;;]... Daca vrei sa afli mai multe amanunte din viata mea neinteresanta si plictisitoare ... Da`i search google, ma gasesti la pagina cu "benzi desenate" ma bateam cu superman ;;] ... Ai gasit? Nu? :O Serios?... Eh asta e Nu esti indeajuns de destept/a sa accesezi pagina "google" :]], sa te superi, ok? :* .. Si eu te iubesc ;;] nu te`ai plictisit inca sa citesti ?:O Uau esti un geniu ;;] ai reusit sa descifrezi aceste cuvinte intortochiate care imi "alearga" in ritm altert prin minte :]].. haide ca am talent nu gluma ;;] recunoaste recunoaste:* stiu ca ma iubesti ;;] Sa trecem la subiecte mai interesante ;]] Ca de exemplu : imi place guma roza`h .. Cui nu ii place? :]] Nu`ti place? :O Dute verifica un doctor ;;] si eu te iubesc :]... Mi se spune de vreo 245000 de ori pe zi ca sunt nebuna ;;] (nu in sensul rau:]] ) next... iti plac bananele? :] buuuuun :* pentru ca mie nu`mi plac :* asa ca haide fa pasi >:d < :*.. si eu te iubesc:* ... ^^ daca ar fi sa fumez cate o tigara de fiecare data cand mi se spune " te iubesc".. ar insemna ca as fuma din milisecunda in milisecunda :]]Daca tot am ajuns la capitolul prieteni... am multi prieteni dar putini adevarati cine stie cunoaste :] Va iubesc:* (subiect inchis) next :] Pai... sunt prietena buna cu barbie :] ne ducem impreuna la surf prin muntii noroiosi :] Facem surf pe valuri de zahar.. Daca vrei sa vi te astept in fata spitalului de nebuni deseara la 9 :* sa fi acolo :* sa nu intarzii pentru ca barbie face spume ...mi`a spus ca esti dragut/a si ca vrea sa mergeti impreuna la o plimbare prin jungla :* nu uita sa o suni :* PS: sa iti aduci costumul de tarzan :* lui barbie ii place la nebunie sa aveti fun >;d < ... Era sa uit :O stiiiiiii... Mi`as dori ca in lumea asta mizera plina de manelisti, pitipoance si multe alte specimene sa existe si zane ar fi o planeta completa ... denumirea? in loc de Terra... pai "Lumea lui Piticot" de ce? ;;] pentru ca asa vor muschii mei :X :* altceva? pai ti`am spus ca te iubesc:* da ? serios? :O nu am vorbit serios . :* daca doresti sa imi vizitezi gandurile iti garantez un bilet dus `intors in tara nebunilor .. imi doresc ca de fiecare data cand ma supar sa creasca cate o floare , ar insemna ca "Lumea lui Piticot" ar fi invadata de flori :] si ce? oricum e o lume de rahat :-J ... imi place viata mea .. as cum e :-J chiar daca am in majoritatea timpului ghinion :]] asta e .. imi traiesc viata :-J ... ce cred despre tine? :] esti o persoana rabdatoare .. pentru ca ai avut rabdare sa imi citesti toate aberatiile :] chiar daca te uiti conci la descrierea mea tot te iubesc .
Ăăă ... Cateva poze cu mine :
In joc ma gasiti cu numele Angelique ;*
Bine ai venit Frumoase poze, Frumoasa prezentare | |
|
| |
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: boona Mier Mai 04, 2011 4:42 am | |
| mam indragostit frumoasa prezentare dar mai draguta esti tu:$ bine team gasit:$ pupicii De la bYEniGma | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello` there ! <3 | |
| |
|
| |
| Hello` there ! <3 | |
|