Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaAjutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
●๋� 4KoLLa ●๋�
Membru
Membru
●๋� 4KoLLa ●๋�

Data de inscriere : 02/04/2011
Varsta : 27
Localizare : # :| Bucuresti |: # [ .. Locul unde Distractia e pe cinste .. ]

Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !  Empty
MesajSubiect: Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !    Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !  Icon_minitimeSam Apr 30, 2011 1:35 am

Aseara din greseala am sters RoOSpeeD'ul din calculator azi de dimineatza mi-am downloadat toate clientele si Beta si cele doua in Romana si imi apar sub forma de WordPad ..

Ajutatima sunt intr-o stare disperata am nevoie de ajutor !!

Ma gandesc de la un Super Mod..Mod care stie sau in special de la Arde sau Angel Sad
Sus In jos
http://www.anvelopesijante.ro
ѕтя8кℓαω
Membru Elite
Membru Elite
ѕтя8кℓαω

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 34
Localizare : ¢яαισνα

MesajSubiect: Re: Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !    Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !  Icon_minitimeSam Apr 30, 2011 1:58 am

In cel mai mare caz iti trebuie winrar sau instaleazal din nou!!!!
Sus In jos
http://survivorseries.winnerforum.net/
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !    Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !  Icon_minitimeSam Apr 30, 2011 8:27 am

●๋� 4KoLLa ●๋� a scris:
Aseara din greseala am sters RoOSpeeD'ul din calculator azi de dimineatza mi-am downloadat toate clientele si Beta si cele doua in Romana si imi apar sub forma de WordPad ..

Ajutatima sunt intr-o stare disperata am nevoie de ajutor !!

Ma gandesc de la un Super Mod..Mod care stie sau in special de la Arde sau Angel Sad

In momentul in care descarci cv de pe net cand ti se deschide fereastra in care doresti sa salvezi ceea ce descarci sub denumirea fisierului pe care il descarci apare "Format" si ai acolo mai multe obtiuni Winrar(daca il ai in pc)sau de ex WordPad is mai multe Smile u trebuie sa selectezi "Format -> Winrar"
In momentul cand se termina fisierul de luat iti va aparea in arhiva winrar dezarhivezi jocul si te poti juca :)sper ca ai inteles
Embarassed
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !    Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !  Icon_minitime

Sus In jos

Ajutor ..! Va rog eo mult in legatura cu clientele !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ajutor -Va rog mult!!!
» AJUTOR va rog mult
» In legatura cu MD
» in legatura cu rr..
» in legatura cu svr

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: