| 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel | |
|
+7ǩhƪLL ..::[TheBoy]::.. zmR AntiNoob .Úniqúe DaDuSH InG3rDiGiTaL 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
InG3rDiGiTaL Membru
Data de inscriere : 28/08/2010
| Subiect: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Joi Apr 28, 2011 6:44 am | |
| Reguli in duel
1. Nu folositi licori. 2. Nu folositi calul. 3. Nu intrati in cercul de protectie. 4. Nu folositi atacul automat. 5. Nu va duelati cat timp aveti buff de la alt caracter. 6. Anuntati inainte de a accepta duelul. 7. Nu fugiti ca descreieratii ca sa vi se incarce viata/mana/skilurile.
Bineinteles.aici e vorba si de bun simt.
Oricum daca doriti un duel.. aproape perfect, puteti sa va duceti in arena. | |
|
| |
DaDuSH Membru Elite
Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Demacia, Valoran
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Joi Apr 28, 2011 8:38 am | |
| da..... ai facut multe topicuri astazi(unele copy/paste si altele fara rost) dar e bn si asta | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Joi Mai 05, 2011 3:38 am | |
| | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Joi Mai 05, 2011 7:39 am | |
| Mda..asta ar fi un duel "ideal" ) Gg..oricum e copy/paste | |
|
| |
zmR Membru
Data de inscriere : 17/02/2011 Varsta : 33 Localizare : I do not know where
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Dum Mai 08, 2011 6:32 am | |
| | |
|
| |
..::[TheBoy]::.. Membru Elite
Data de inscriere : 26/02/2011 Varsta : 29 Localizare : Acolo unde tu nu ai sta nici macar o zii din viata ta
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Dum Mai 08, 2011 8:51 am | |
| De fapt aproape toate tropicurile sunt copi/paste dar sunt bune si asa dacat deloc | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Dum Mai 08, 2011 9:31 am | |
| e f bun tutorialu,gj,snt unii n00bi care nu respecta aceste reguli | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Lun Mai 16, 2011 11:25 am | |
| - InG3rDiGiTaL a scris:
- Reguli in duel
1. Nu folositi licori. 2. Nu folositi calul. 3. Nu intrati in cercul de protectie. 4. Nu folositi atacul automat. 5. Nu va duelati cat timp aveti buff de la alt caracter. 6. Anuntati inainte de a accepta duelul. 7. Nu fugiti ca descreieratii ca sa vi se incarce viata/mana/skilurile.
Bineinteles.aici e vorba si de bun simt.
Oricum daca doriti un duel.. aproape perfect, puteti sa va duceti in arena. dupa cum te uiti faci acest topic degeaba! cne crezi ca mai respecta reguliile in ziua de astazi? | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Lun Mai 16, 2011 10:02 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre ๑۩►OשєгDєคtђ◄۩๑ in Mier Iun 08, 2011 5:22 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Ninja4Ever Membru
Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Lun Mai 16, 2011 11:11 pm | |
| - ๑۩ﺴ۩๑†OשєгDєคtђ†๑۩ﺴ۩๑ a scris:
- Remix si cu ceilalti , voi credeti ca omu` n-a avut ce face si a zis : "Hai sa fac un tutorial cu reguli de duel" Nu , chiar dak e copy/paste , tot ajuta cu ceva !! Si dak nu se respecta regulile in ziua de azi , de ce se mai fac duele? [color=yellow]Frate ganditi ce
P.S Bravo !! nus over dar ma uit ca toti fac duelurii unu cu buff altu cu potiuni altu cu hack dar oricum Bravo | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Mar Iun 07, 2011 9:56 am | |
| [quote="InG3rDiGiTaL"]Reguli in duel
1. Nu folositi licori. sa nu folosim lic rosii albastre e voie
| |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Mier Iun 08, 2011 5:24 am | |
| [quote="Assasin;x"] - InG3rDiGiTaL a scris:
- Reguli in duel
1. Nu folositi licori. sa nu folosim lic rosii albastre e voie Cam asa , dar nici asa nu e cam corect... | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Mier Iun 08, 2011 9:11 am | |
| :-s debinde despre ce duel vb...daca e intre bresle e voie cu buff si asa simplu se accepta daca ambii jucatori sunt de acord | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel Mier Iun 29, 2011 12:21 am | |
| da dar pe ro sunt unele...sa nu zic cv akma care daw ca proasteel buffuri in duelele altora fara acordu playerilor si am vb si cu gm si nu le face nimic ca de exemplu tu faci duel cu unu si tie un saman pe vindecare da leacu e corect? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel | |
| |
|
| |
| 7 legi nescrise care trebuiesc respectate in duel | |
|