| Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da | |
|
+7pepsyl3mon ѕтя8кℓαω Amethist xXxNightAnGeLxXx Matze™ Emonel ElvisTare 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ElvisTare Membru
Data de inscriere : 12/12/2010 Varsta : 25 Localizare : Pe scaun...
| Subiect: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Dum Apr 24, 2011 2:03 am | |
| Buna Am 16 ani 1,78 Si ma jok metin de cam ....6 ani sa zik...Pe Ro n-am prea crescut am lvl 65 mafiotu16 Leonis...Mai mult am pus pret pe iteme...Dga+9 3 pietre+4 si nimfa+8 2 pietre+4 si una+3...Stiti...In Speed ma cheama Nitro...Un nume simplu pt o persoana asa complicata...Acesta este si vechiul...Si noul nume...L-am ales tot pe acesta pentru a ma recunoaste persoanele care ma cunosc bine dinainte de Reebot...Am jucat in total...Sa zic....90 private la care nu dau nume...Dar unul dintre cele mai tari care le-am jukt este RoSpeed... Eu?Am hobby-uri cam ca orice Adolescent normal....Skate...BMXu(Esential in viata mea:)) )....Fotbal(Cel mai bun portar din clasele a 10-a,dar si atacant de invidiat)...Baschet...Tennis...Bagminton...Inot de performanta 3 ani...am fkt....In domeniul informatic joc 80% din Timp Metin2(:X:X:X Metinist 4 3V3R)...Nu lucrez in hotoshop...Si nu am lucrat niciodata dar as vrea sa incep... Muzica...Hmm..Greu....Rock,Pop,Urban,Rap Imi plac fetele intelegatoare,bune,culte,inimoase,darnice(cam toate calitatile posibile unui om) si,pun accent si pe fruusete...Dar primele calitati sunt cele care conteaza... V-am spus deja...Numele de jok:Nitro Regat:Jinno Forever:X:XI love Blue Regn.... Sunt de treaba si stiu sa le fac pe plac fetelor.... | |
|
| |
Emonel Membru
Data de inscriere : 20/04/2011 Varsta : 30 Localizare : Constanta...
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Dum Apr 24, 2011 8:57 am | |
| Welcome!.. Si sper sa te acomodezi repede Mult noroc in continuare | |
|
| |
Matze™ Membru Elite
Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 31 Localizare : iashinghton
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Dum Apr 24, 2011 9:02 am | |
| 6 ani? ) nu cred ca are atat metinul... primavara asta abia a inplinit ofocialul RO 2 ani:)) whatever.. | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Dum Apr 24, 2011 10:45 pm | |
| - BeLaTuCaDrOs^_^ a scris:
- 6 ani?)
nu cred ca are atat metinul... primavara asta abia a inplinit ofocialul RO 2 ani:)) whatever.. Doar 2 ani ? Unde ai vazut tu ca scrie 2 ani.... eu joc de aproape 3 ani pe ro... ON : Welcome | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Lun Apr 25, 2011 12:52 am | |
| Ro are sigur 5 ani.. eu nu mai joc de aproape 3 ani si cand jucam am jucat un an si ceva.. deci are mai mult de 2..
Welcome !.. | |
|
| |
ѕтя8кℓαω Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Mar Apr 26, 2011 3:34 am | |
| | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Mar Apr 26, 2011 8:35 am | |
| | |
|
| |
ѕтя8кℓαω Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Mar Apr 26, 2011 8:44 am | |
| | |
|
| |
Efect Membru
Data de inscriere : 27/03/2011
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Joi Apr 28, 2011 11:45 am | |
| Sami abg **** ce mincionosu metinu sa bagat (oficialu)de acum 2 ani copi prosti:|:|2ani juamte parka dar ni8ci de cum 6 acum 6ani nici nu se stia cei ala metin si in **** tu ai lv 65? )))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))si metinu nu exista de 6 ani:| :|copile minte altundeva:| :|chica 65:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Joi Apr 28, 2011 11:12 pm | |
| | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Vin Apr 29, 2011 5:26 am | |
| - ѕтя8кℓαω a scris:
- Salut
Ai mai spus si inainte.."Bine ai venit"..las`o balta.nu mai posta pt mesaje | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Vin Apr 29, 2011 5:53 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Sam Apr 30, 2011 3:39 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da | |
| |
|
| |
| Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da | |
|