Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da

In jos 
+7
pepsyl3mon
ѕтя8кℓαω
Amethist
xXxNightAnGeLxXx
Matze™
Emonel
ElvisTare
11 participanți
AutorMesaj
ElvisTare
Membru
Membru
ElvisTare

Data de inscriere : 12/12/2010
Varsta : 25
Localizare : Pe scaun...

Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Empty
MesajSubiect: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeDum Apr 24, 2011 2:03 am

Buna Very Happy Am 16 ani 1,78 Si ma jok metin de cam ....6 ani sa zik...Pe Ro n-am prea crescut am lvl 65 mafiotu16 Leonis...Mai mult am pus pret pe iteme...Dga+9 3 pietre+4 si nimfa+8 2 pietre+4 si una+3...Stiti...In Speed ma cheama Nitro...Un nume simplu pt o persoana asa complicata...Acesta este si vechiul...Si noul nume...L-am ales tot pe acesta pentru a ma recunoaste persoanele care ma cunosc bine dinainte de Reebot...Am jucat in total...Sa zic....90 private la care nu dau nume...Dar unul dintre cele mai tari care le-am jukt este RoSpeed...
Eu?Am hobby-uri cam ca orice Adolescent normal....Skate...BMXu(Esential in viata mea:)) )....Fotbal(Cel mai bun portar din clasele a 10-a,dar si atacant de invidiat)...Baschet...Tennis...Bagminton...Inot de performanta 3 ani...am fkt....In domeniul informatic joc 80% din Timp Metin2(:X:X:X Metinist 4 3V3R)...Nu lucrez in hotoshop...Si nu am lucrat niciodata dar as vrea sa incep...

Muzica...Hmm..Greu....Rock,Pop,Urban,Rap
Imi plac fetele intelegatoare,bune,culte,inimoase,darnice(cam toate calitatile posibile unui om) si,pun accent si pe fruusete...Dar primele calitati sunt cele care conteaza...
V-am spus deja...Numele de jok:Nitro
Regat:Jinno Forever:X:XI love Blue Regn....
Sunt de treaba si stiu sa le fac pe plac fetelor....
Sus In jos
Emonel
Membru
Membru
Emonel

Data de inscriere : 20/04/2011
Varsta : 30
Localizare : Constanta...

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeDum Apr 24, 2011 8:57 am

Welcome!..
Si sper sa te acomodezi repede
Mult noroc in continuare
Sus In jos
Matze™
Membru Elite
Membru Elite
Matze™

Data de inscriere : 27/04/2010
Varsta : 31
Localizare : iashinghton

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeDum Apr 24, 2011 9:02 am

6 ani?Smile)
nu cred ca are atat metinul...
primavara asta abia a inplinit ofocialul RO 2 ani:))
whatever.. :welcome
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeDum Apr 24, 2011 10:45 pm

BeLaTuCaDrOs^_^ a scris:
6 ani?Smile)
nu cred ca are atat metinul...
primavara asta abia a inplinit ofocialul RO 2 ani:))
whatever.. :welcome

Doar 2 ani ? Unde ai vazut tu ca scrie 2 ani.... eu joc de aproape 3 ani pe ro...

ON : Welcome
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeLun Apr 25, 2011 12:52 am

Ro are sigur 5 ani.. eu nu mai joc de aproape 3 ani si cand jucam am jucat un an si ceva.. deci are mai mult de 2..

Welcome !..
Sus In jos
ѕтя8кℓαω
Membru Elite
Membru Elite
ѕтя8кℓαω

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 34
Localizare : ¢яαισνα

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeMar Apr 26, 2011 3:34 am

Bine ai venit!
Sus In jos
http://survivorseries.winnerforum.net/
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeMar Apr 26, 2011 8:35 am

Salut
Sus In jos
ѕтя8кℓαω
Membru Elite
Membru Elite
ѕтя8кℓαω

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 34
Localizare : ¢яαισνα

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeMar Apr 26, 2011 8:44 am

Salut
Sus In jos
http://survivorseries.winnerforum.net/
Efect
Membru
Membru
Efect

Data de inscriere : 27/03/2011

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeJoi Apr 28, 2011 11:45 am

Sami abg **** ce mincionosu metinu sa bagat (oficialu)de acum 2 ani copi prosti:|:|2ani juamte parka dar ni8ci de cum 6 acum 6ani nici nu se stia cei ala metin si in **** tu ai lv 65?Smile)))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))si metinu nu exista de 6 ani:|Neutral:|copile minte altundeva:|NeutralNeutral:|chica 65:=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:auuu:

Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeJoi Apr 28, 2011 11:12 pm

TutorialsPresenter a scris:
Sami abg **** ce mincionosu metinu sa bagat (oficialu)de acum 2 ani copi prosti:|:|2ani juamte parka dar ni8ci de cum 6 acum 6ani nici nu se stia cei ala metin si in morti mati tu ai lv 65?Smile)))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))si metinu nu exista de 6 ani:|Neutral:|copile minte altundeva:|NeutralNeutral:|chica 65:=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Preteene Wink ai girja q limbaju si mai ales pe cn jicnesti Wink capisi ?Smile oficialu este de cel [putin 5 ani Wink dak nuu stii nu VB Wink
Sus In jos
AntiNoob
Membru Elite
Membru Elite
AntiNoob

Data de inscriere : 02/12/2010

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeVin Apr 29, 2011 5:26 am

ѕтя8кℓαω a scris:
Salut

Ai mai spus si inainte.."Bine ai venit"..las`o balta.nu mai posta pt mesaje Wink
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeVin Apr 29, 2011 5:53 am

TutorialsPresenter a scris:
Sami abg **** ce mincionosu metinu sa bagat (oficialu)de acum 2 ani copi prosti:|:|2ani juamte parka dar ni8ci de cum 6 acum 6ani nici nu se stia cei ala metin si in **** tu ai lv 65?Smile)))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))si metinu nu exista de 6 ani:|Neutral:|copile minte altundeva:|NeutralNeutral:|chica 65:=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Invata sa vb civilizat si apoi vb thu de ro.. ! Wink

Vei lua ban ! Smile

Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitimeSam Apr 30, 2011 3:39 am

:welcome
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da   Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da Icon_minitime

Sus In jos

Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...
» Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc
» Cred ca cel mai nou:D
» Ba hai ca e timpul sa ma prezint si eu
» Adio la toti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Esti nou ? Prezinta-te !-
Mergi direct la: