Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaPropunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)

In jos 
+5
Matze™
●๋� 4KoLLa ●๋�
♫JυѕтOνєя™♫
dRuId.#
xXxNightAnGeLxXx
9 participanți

Ati vrea sa fie acest event ?
Da !
Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vote_lcap47%Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vote_rcap
 47% [ 9 ]
Nu !
Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vote_lcap0%Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vote_rcap
 0% [ 0 ]
E o porcarie !
Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vote_lcap5%Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vote_rcap
 5% [ 1 ]
Super Ideea !
Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vote_lcap47%Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vote_rcap
 47% [ 9 ]
Total voturi : 19

AutorMesaj
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Empty
MesajSubiect: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeJoi Apr 21, 2011 7:40 am

Acum ca vine pastele cred ca o sa fie un event pe speed. Ar fi frumos sa fie un event ceva in gen ca pe ro

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

In primele 2 zile de pasti la diferiti mobi sa cada oua

Iar la acel iepure sa ducem maxim 20 de oua Smile. Ar fi tutusi frumos daca rata la drop ar fi 100-200 in acea zi ca sa ne chinium putin pentru oua

Iar in a 3-a zi de pasti sa apara aceste metine

Iar la aceste metine sa cada iteme de lv 70-75 sau otele...

Ati vrea sa fie asa ?Smile
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Empty
MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeJoi Apr 21, 2011 8:28 am

mai ar fi mijto ...dar...faza este...ca de unde ia angel iepurele ala si metinele alea "Ou"..
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeJoi Apr 21, 2011 9:47 am

Idem Druid!Chiar mi-ar placea , dar ratele sa fie 1000% Neutral
Sus In jos
●๋� 4KoLLa ●๋�
Membru
Membru
●๋� 4KoLLa ●๋�

Data de inscriere : 02/04/2011
Localizare : # :| Bucuresti |: # [ .. Locul unde Distractia e pe cinste .. ]

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeJoi Apr 21, 2011 11:21 pm

...Ma ar fi frumoos .. dar ideea e ca e mult de munca pt a face "Ouale Metine & Oua inventar & Iepurasii aia in fiecare regat .. :auuu:
Sus In jos
http://www.anvelopesijante.ro
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeVin Apr 22, 2011 12:22 am

Exact asta ziceam si eu .......dar night nu t supara acum....dar astai advrul ..ptr ca , ar face si mult lag....creedema,,,,
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeVin Apr 22, 2011 12:26 am

nam dc sa ma supar Smile) a fost doar o propunere.... daca vreti puteti inchide topicu Smile

Nu am dc sa ma supar... Smile cheers
Sus In jos
Matze™
Membru Elite
Membru Elite
Matze™

Data de inscriere : 27/04/2010
Varsta : 31
Localizare : iashinghton

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeVin Apr 22, 2011 2:55 am

e buna ideea ...
dar trebuia sa vi cu ea acu 2 luni..
ca sa aiba timp amgel sa lucreze la event..
k astia de pe ro nici ei nu fac totul intr-o noapte..
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeVin Apr 22, 2011 5:03 am

BeLaTuCaDrOs^_^ a scris:
e buna ideea ...
dar trebuia sa vi cu ea acu 2 luni..
ca sa aiba timp amgel sa lucreze la event..
k astia de pe ro nici ei nu fac totul intr-o noapte..

ar fi frumos dar dak zici ca deabia au aparut pe ro inseamna ca ar dura multe zile pana se le poata implementa angel,totusi ideea cu ouale ar fi amuzanta le`as lua de ornament Razz
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeVin Apr 22, 2011 5:46 am

Angel face ce vrea cu sv e al lui nu e al nostru Smile
propunerea e buna da sa ales 2 din cele 3 suprize:)
Sus In jos
----->>Viruss<<-----
Membru Elite
Membru Elite
----->>Viruss<<-----

Data de inscriere : 05/03/2011
Localizare : La mare

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeVin Apr 22, 2011 11:48 pm

DruidofHell a scris:
mai ar fi mijto ...dar...faza este...ca de unde ia angel iepurele ala si metinele alea "Ou"..
de la gameforce ma ca de acolo lau loat si pe ro ca de fapt eventu ala de pe ro cu oua asa e facut de gameforce nu de gm
Sus In jos
Matze™
Membru Elite
Membru Elite
Matze™

Data de inscriere : 27/04/2010
Varsta : 31
Localizare : iashinghton

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeSam Apr 23, 2011 1:05 am

ionutzboshu a scris:
DruidofHell a scris:
de la gameforce ma ca de acolo lau loat si pe ro ca de fapt eventu ala de pe ro cu oua asa e facut de gameforce nu de gm

ce informatie folositoare:))Smile))
Sus In jos
ѕтя8кℓαω
Membru Elite
Membru Elite
ѕтя8кℓαω

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 34
Localizare : ¢яαισνα

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitimeMar Apr 26, 2011 9:06 am

Daaa
Sus In jos
http://survivorseries.winnerforum.net/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)   Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Icon_minitime

Sus In jos

Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: