| Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) | |
|
+5Matze™ ●๋� 4KoLLa ●๋� ♫JυѕтOνєя™♫ dRuId.# xXxNightAnGeLxXx 9 participanți |
Ati vrea sa fie acest event ? | Da ! | | 47% | [ 9 ] | Nu ! | | 0% | [ 0 ] | E o porcarie ! | | 5% | [ 1 ] | Super Ideea ! | | 47% | [ 9 ] |
| Total voturi : 19 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Joi Apr 21, 2011 7:40 am | |
| Acum ca vine pastele cred ca o sa fie un event pe speed. Ar fi frumos sa fie un event ceva in gen ca pe ro [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]In primele 2 zile de pasti la diferiti mobi sa cada oua [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iar la acel iepure sa ducem maxim 20 de oua . Ar fi tutusi frumos daca rata la drop ar fi 100-200 in acea zi ca sa ne chinium putin pentru oua Iar in a 3-a zi de pasti sa apara aceste metine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iar la aceste metine sa cada iteme de lv 70-75 sau otele... Ati vrea sa fie asa ? | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Joi Apr 21, 2011 8:28 am | |
| mai ar fi mijto ...dar...faza este...ca de unde ia angel iepurele ala si metinele alea "Ou".. | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Joi Apr 21, 2011 9:47 am | |
| Idem Druid!Chiar mi-ar placea , dar ratele sa fie 1000% | |
|
| |
●๋� 4KoLLa ●๋� Membru
Data de inscriere : 02/04/2011 Varsta : 27 Localizare : # :| Bucuresti |: # [ .. Locul unde Distractia e pe cinste .. ]
| |
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vin Apr 22, 2011 12:22 am | |
| Exact asta ziceam si eu .......dar night nu t supara acum....dar astai advrul ..ptr ca , ar face si mult lag....creedema,,,, | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vin Apr 22, 2011 12:26 am | |
| nam dc sa ma supar ) a fost doar o propunere.... daca vreti puteti inchide topicu Nu am dc sa ma supar... | |
|
| |
Matze™ Membru Elite
Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 31 Localizare : iashinghton
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vin Apr 22, 2011 2:55 am | |
| e buna ideea ... dar trebuia sa vi cu ea acu 2 luni.. ca sa aiba timp amgel sa lucreze la event.. k astia de pe ro nici ei nu fac totul intr-o noapte.. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vin Apr 22, 2011 5:03 am | |
| - BeLaTuCaDrOs^_^ a scris:
- e buna ideea ...
dar trebuia sa vi cu ea acu 2 luni.. ca sa aiba timp amgel sa lucreze la event.. k astia de pe ro nici ei nu fac totul intr-o noapte.. ar fi frumos dar dak zici ca deabia au aparut pe ro inseamna ca ar dura multe zile pana se le poata implementa angel,totusi ideea cu ouale ar fi amuzanta le`as lua de ornament | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vin Apr 22, 2011 5:46 am | |
| Angel face ce vrea cu sv e al lui nu e al nostru propunerea e buna da sa ales 2 din cele 3 suprize:) | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Vin Apr 22, 2011 11:48 pm | |
| - DruidofHell a scris:
- mai ar fi mijto ...dar...faza este...ca de unde ia angel iepurele ala si metinele alea "Ou"..
de la gameforce ma ca de acolo lau loat si pe ro ca de fapt eventu ala de pe ro cu oua asa e facut de gameforce nu de gm | |
|
| |
Matze™ Membru Elite
Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 31 Localizare : iashinghton
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Sam Apr 23, 2011 1:05 am | |
| - ionutzboshu a scris:
- DruidofHell a scris:
- mai ar fi mijto ...dar...faza este...ca de unde ia angel iepurele ala si metinele alea "Ou"..
de la gameforce ma ca de acolo lau loat si pe ro ca de fapt eventu ala de pe ro cu oua asa e facut de gameforce nu de gm ce informatie folositoare:)) )) | |
|
| |
ѕтя8кℓαω Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) Mar Apr 26, 2011 9:06 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) | |
| |
|
| |
| Propunere event de paste ! Va rog nu inchideti topicul poate va intereseaza ;) | |
|