| Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? | |
|
+32AssasinDead[LORdd] *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ systemdown Criss Angel Ŧhع.Ün๔عr†คkعr Dante Isabella Q PrototypE deyu19 ;x DaDuSH NinjaxesRO ^_^ Rosenrot. dRuId.# Hokage Cosmin GodFather♥ ƁƛƊƁƠƳ ----->>Viruss<<----- xXxNightAnGeLxXx ♫JυѕтOνєя™♫ Măduu`❥ pepsyl3mon [--::คภ๏ภเ๓ยร::--] Amethist ElvisTare SoulKeeper ╚»Dracila«╝ ReMiX13 ѕтя8кℓαω DidyX CLaÜü` тнєaѕѕaѕιη16 36 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
тнєaѕѕaѕιη16 Membru Elite
Data de inscriere : 04/05/2010 Varsta : 30
| Subiect: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 7:13 am | |
| Alege ce zodie esti: Berbec - Am furat Taur - Am omorat Gemeni - Am batut Rac - Am lovit Leu - Am pupat Fecioara - Am clocit Balanta - Am distrus Scorpion - Am rupt Sagetator - Am gaurit Capricorn - Am aruncat Varsator - Am aparat Pesti - Am taiat Alege starea de spirit pe care o simti acum: Vesel - o hartie Trist - un pompier Nesimtit - un peste Bucuros - o punga de cipsuri Suparat - o pasare Enervat - un ambalaj de ciocolata Singur - un boschetar Plictisit - o lalaea Visator - o portocala Alege luna in care te-ai nasuct: Ianuarie - pentru ca sunt frumos. Februarie - pentru ca stiu ce vreau de la viata. Martie - pentru ca vreau ca Basescu sa nu mai conduca tara. Aprilie - pentru ca asa m-am nascut. Mai - pentru ca imi place. Iunie - pentru ca n-am ce face. Iulie - pentru ca sunt las. August - pentru ca sunt beat. Septembrie - pentru ca imi vine sa dorm tun. Octombrie - pentru ca imi place sa rad. Noiembrie - pentru ca nu ma intereseaza ce zic altii. Decembrie - pentru ca m-am rusinat. Incep eu.. : Am lovit o lalea pentru ca n-am ce face... | |
|
| |
CLaÜü` Membru Elite
Data de inscriere : 29/01/2011 Varsta : 28 Localizare : Forum-->Server-->Chat
| |
| |
DidyX Membru Elite
Data de inscriere : 21/12/2010 Varsta : 25 Localizare : In Iad ku priethenii >:)
| |
| |
ѕтя8кℓαω Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 7:46 am | |
| am omorat bucuros pt ca imi place | |
|
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 7:52 am | |
| am pupat o lalea pt ca sunt beat | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| |
| |
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| |
| |
ElvisTare Membru
Data de inscriere : 12/12/2010 Varsta : 25 Localizare : Pe scaun...
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 8:16 am | |
| | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--] Membru
Data de inscriere : 28/02/2011 Varsta : 30 Localizare : in anonimat :) Bacau ;x
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 8:43 am | |
| Am lovit un boschetar pt ca sunt las ) | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 8:57 am | |
| am aparat o punga de cipsuri ptr ca stiu ce vreau de la viata | |
|
| |
Măduu`❥ Membru Elite
Data de inscriere : 16/10/2010 Varsta : 31 Localizare : Timisoara..❥
| Subiect: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 9:49 am | |
| Am omorat o pasare ptr. ca asa m.am nascut.! | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 9:59 am | |
| Am aruncat un boschetar pt ca sunt frumos .. | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 10:27 am | |
| Am baut o hartie pt ca imi place ) | |
|
| |
----->>Viruss<<----- Membru Elite
Data de inscriere : 05/03/2011 Varsta : 27 Localizare : La mare
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 3:20 pm | |
| astai tare Am distrus singur un boschetar pentru ca imi vine sa dor tun. )))) | |
|
| |
ƁƛƊƁƠƳ Membru
Data de inscriere : 19/11/2010 Varsta : 28 Localizare : Dc esti rau ka mn :) ?
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 10:19 pm | |
| Am batut un boschetar pentru ca imi plashee )) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 19, 2011 11:14 pm | |
| Am taiat un boschetar pt ca vreau ca Basescu sa nu mai conduca tara! dragut. | |
|
| |
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Vin Apr 22, 2011 2:14 am | |
| Am lovit o lalea pentru ca n-am ce face =))) A cazut binee.. ) | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Vin Apr 22, 2011 3:24 am | |
| Am furat o hartie ptr ca's frumos | |
|
| |
Rosenrot. Membru Elite
Data de inscriere : 02/07/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Vin Apr 22, 2011 7:49 am | |
| Am lovit un boschetar pentru ca sunt las ) | |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
| |
| |
DaDuSH Membru Elite
Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Demacia, Valoran
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Vin Apr 22, 2011 11:09 am | |
| Am pupat o hartie pt ca sunt beat =)))) mijto =)))) gg, ai un + de la mn | |
|
| |
deyu19 ;x Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : Mures
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Vin Apr 22, 2011 12:45 pm | |
| Am pupat o punga de cipsuri pt k sunt beat. | |
|
| |
PrototypE Membru Elite
Data de inscriere : 16/02/2011 Varsta : 28 Localizare : La Locatie =)
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 26, 2011 7:29 am | |
| - тнєaѕѕaѕιη16 a scris:
- Alege ce zodie esti:
Berbec - Am furat Taur - Am omorat Gemeni - Am batut Rac - Am lovit Leu - Am pupat Fecioara - Am clocit Balanta - Am distrus Scorpion - Am rupt Sagetator - Am gaurit Capricorn - Am aruncat Varsator - Am aparat Pesti - Am taiat
Alege starea de spirit pe care o simti acum:
Vesel - o hartie Trist - un pompier Nesimtit - un peste Bucuros - o punga de cipsuri Suparat - o pasare Enervat - un ambalaj de ciocolata Singur - un boschetar Plictisit - o lalaea Visator - o portocala
Alege luna in care te-ai nasuct:
Ianuarie - pentru ca sunt frumos. Februarie - pentru ca stiu ce vreau de la viata. Martie - pentru ca vreau ca Basescu sa nu mai conduca tara. Aprilie - pentru ca asa m-am nascut. Mai - pentru ca imi place. Iunie - pentru ca n-am ce face. Iulie - pentru ca sunt las. August - pentru ca sunt beat. Septembrie - pentru ca imi vine sa dorm tun. Octombrie - pentru ca imi place sa rad. Noiembrie - pentru ca nu ma intereseaza ce zic altii. Decembrie - pentru ca m-am rusinat.
Incep eu.. : Am lovit o lalea pentru ca n-am ce face... Am pupat un pompier pt ca sunt beat =))) | |
|
| |
ѕтя8кℓαω Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? Mar Apr 26, 2011 9:13 am | |
| Am omorat o punga de cpisuri pentru ca imi place | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? | |
| |
|
| |
| Zodia+Starea de spirit+Luna nasteri = ...? | |
|