| Cel mai amuzant banc | |
|
+6ReMiX13 ●๋� 4KoLLa ●๋� Efect xXxNightAnGeLxXx SoulKeeper DaDuSH 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
DaDuSH Membru Elite
Data de inscriere : 30/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Demacia, Valoran
| Subiect: Cel mai amuzant banc Dum Apr 17, 2011 1:24 pm | |
| Spuenti-mi niste bancuri, eu le citesc 1 zi intreaba, apoi incerc sa ma prind de ele, si va dau + la cel mai bund si la ala care ma prapadesc de ras Faza jocului e cel mai amuzant banc castiga | |
|
| |
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| |
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Lun Apr 18, 2011 12:48 am | |
| Fi atent la asta =)) La o comferinta de laudat sau dus : Un american, un chinez, un rus,un german si un roman. Zice Rusu : Noi avem cele mai frum. fete din lume Zice Chinezu : Noi avem cele mai mari covoare din lume Zice Americanu : Noi avem cea mai mare viteza din lume Zice Germanu : Noi Avem cea mai buna tactica din lume din lume. Apoi au zis cei 4 in cor : VOI ROMANI SUNTETI NISTE PROSTI VOI NU AVETI NIMIC ! Si apoi a zis romanu : Om Fi noi prosti dar noi f*** fetele rusesti pe covoare chinezesti cu viteza americana si cu tactica germana )))))))) + ? | |
|
| |
Efect Membru
Data de inscriere : 27/03/2011
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Lun Apr 18, 2011 2:14 am | |
| Un om a cade de pe o schela foarte inalta.Singurul martor la aceasta nenorocire a fost un copile.Ajunge politia la locul faptei: -Copile,de ce a cazut omu' ala de pe schela -L-a batut D-zeu -Dc l-a batut D-zeu -Pentru ca a injurat -Cum a injurat? -F****i ai tai matii de copil distrus,nu mai scutura schela
Doi ardeleni la oras, cazati intr-un hotel, la etajul 20. Liftul nu functioneaza. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe: - Gheo, am sa iti zic ceva... - Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem sus. Dupa inca vreo 7 etaje, Ion: - Gheo, trebe sa-ti zic ceva... - Lasa-ma, Ioane, imi zici cand ajungem. Acu' lasa-ma in pace! In fata usii, Gheorghe catre Ion: - Ia zi acum ce voiai sa-mi zici. - Am uitat cheia la receptie! Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva. - Lasa-ma in pace. Imi zici jos! Dupa alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion: - Mai, Gheo, tu chiar nu stii de gluma?!
Sunt 2 | |
|
| |
●๋� 4KoLLa ●๋� Membru
Data de inscriere : 02/04/2011 Varsta : 27 Localizare : # :| Bucuresti |: # [ .. Locul unde Distractia e pe cinste .. ]
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Lun Apr 18, 2011 2:57 am | |
| Bancu' :
Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp! Femeia: - Vrei sa plec? Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta. Femeia: - Ma iubesti? Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul! Femeia: - M-ai inselat vreodata? Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu. Femeia: - O sa faci sex numai cu mine? Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie. Femeia: - O sa ma lovesti vreodata? Barbatul: - Ai innebunit? Femeia: - Pot sa am incredere in tine? Barbatul: - Da! Femeia: - Iubitule!
Iar acum cititil de jos in sus ( asta e partea cea mai tare )
+ ? | |
|
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Lun Apr 18, 2011 3:01 am | |
| Era la scoala Profesoara: Vasile zi ceva de mancare! Vasile : Mere Profesoara: Bravo vasile. zi si tu mircea ceva de mancare Mircea : Pere Profesoara : Bravo mircea . zi si tu ceva de mancare bula Bula : Lampa Profesoara : cum bula lampa se manaca? Bula : da!. lam auzit pe tata aseara ca ia zis lu mama sa stinga lampa si so ia in gura ))) | |
|
| |
Dopy Membru
Data de inscriere : 10/04/2011 Varsta : 31 Localizare : Undeva in Romania
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Lun Apr 18, 2011 3:23 am | |
| Un tigan si un roman isi fac case una langa alta. Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice. Peste un timp stau ei de vorba. romanul: - Eu daca vand casa asta probabil o sa primesc 5 milioane de euro pe ea. Tiganul: - A pai daca e asa, eu primesc 7 milioane de euro pe ea. - Pai cum sa primesti tu 7 milioane pe ea daca a mea este identica si valoreaza 5 milioane? - Pai da, dar eu nu am vecini tigani! | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Lun Apr 18, 2011 4:02 am | |
| - DaDuSH a scris:
- Spuenti-mi niste bancuri, eu le citesc 1 zi intreaba, apoi incerc sa ma prind de ele, si va dau + la cel mai bund si la ala care ma prapadesc de ras
Faza jocului e cel mai amuzant banc castiga Incerci sa te prinzi..? )) Topic inutil..cel mai amuzant banc ce castiga..? Experienta? | |
|
| |
тнєaѕѕaѕιη16 Membru Elite
Data de inscriere : 04/05/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Lun Apr 18, 2011 4:13 am | |
| "-Alinutza.. dc esti imbracata in negru? -Poy ... mi-a murit mama . -Da?... Cum de s'a intamplat asta. -A calcato trenu pe deget... -Ce?... Din asa ceva nu se moare... -Poy avea degetu' in nas..." =))) | |
|
| |
●๋� 4KoLLa ●๋� Membru
Data de inscriere : 02/04/2011 Varsta : 27 Localizare : # :| Bucuresti |: # [ .. Locul unde Distractia e pe cinste .. ]
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Mar Apr 19, 2011 6:01 am | |
| | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Mar Apr 19, 2011 10:31 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: Cel mai amuzant banc Mar Apr 19, 2011 11:57 am | |
| | |