Dr0per Membru
Data de inscriere : 22/05/2010 Localizare : Salaj , Zalau.
| Subiect: Stiu ca nu se poate face nimic dar macar sa stiu ca am sustinatori.. Dum Apr 10, 2011 8:15 am | |
| Acum 4 ore mi'am luat toporul soarelui , am fost agresiv si a picat si acum asta zice ca nu mi'o mai da. Va rog nu postati ca sa ma injurati stiu ca asta e doar ca nu am apucat nici sa ma bucur de ea. :(player silviu123) topic by Dr0peR2(Name in Game) | |
|
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Stiu ca nu se poate face nimic dar macar sa stiu ca am sustinatori.. Lun Apr 11, 2011 3:40 am | |
| - Dr0per a scris:
- Acum 4 ore mi'am luat toporul soarelui , am fost agresiv si a picat si acum asta zice ca nu mi'o mai da. Va rog nu postati ca sa ma injurati stiu ca asta e doar ca nu am apucat nici sa ma bucur de ea. :(player silviu123) topic by Dr0peR2(Name in Game)
Inainte de a face gradul negativ este recomandat sa pui toate itemele de valoare in depozit pentru a evita pierderea acestora!Asta este invatatura de minte! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stiu ca nu se poate face nimic dar macar sa stiu ca am sustinatori.. | |
| |
|