DREY Membru
Data de inscriere : 03/04/2011 Varsta : 28 Localizare : Romania,Caras-Severin,Fizes
| Subiect: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Mier Apr 06, 2011 10:22 am | |
| GA sau Angel am o problema cu caracteru meu.Am batut in iadul si ma scosde cateva ori am intrat dar acu ma scos si cand intru pe el intru 1 sec si ma scoate dc?????Daca mi blocat te rog deblocheazal te rog mult MULTUMESC MULT | |
|
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--] Membru
Data de inscriere : 28/02/2011 Varsta : 30 Localizare : in anonimat :) Bacau ;x
| Subiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Mier Apr 06, 2011 11:13 am | |
| Sall..ObsessionDoll nu e vorba de asta..si eu patiam asa...e din cauza lagului ca sunt prea multi playeri(jucatori) acolo langa tine unii chiar care au hack..eu asteptam cam 30 min-1 ora sa intru iar | |
|
DREY Membru
Data de inscriere : 03/04/2011 Varsta : 28 Localizare : Romania,Caras-Severin,Fizes
| Subiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Dum Apr 10, 2011 12:44 am | |
| Am incercat sa dau unlok am luat din nou clientu dartot nu mere si nu stiu ce sa fak | |
|
Undying1 Membru
Data de inscriere : 17/03/2011 Varsta : 33
| Subiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Dum Apr 10, 2011 1:12 am | |
| Nu ai dat unlock cum trebuie ca sa dai unlock trebuie sa fi iesit de pe cont de cel putin 5 min si dupa ce dai unlock sa intri dupa cel putin 5 min si sigur merge . Eu raman blocat in iad de cel putin2 3 ori pe zi face la fel ca la tine aleg characteru se incarca cand intra ma scoate imediat dai unlock asa cum am zis si merge.... Video tutorial UNLOCK Pt cei care nu stiu | |
|
Crimminal.GiRl(larysa) Membru
Data de inscriere : 02/01/2011 Localizare : Prin luume:X
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! | |
| |
|