Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaArdeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita!

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
DREY
Membru
Membru
DREY

Data de inscriere : 03/04/2011
Varsta : 28
Localizare : Romania,Caras-Severin,Fizes

Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Empty
MesajSubiect: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita!   Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Icon_minitimeMier Apr 06, 2011 10:22 am

GA sau Angel am o problema cu caracteru meu.Am batut in iadul si ma scosde cateva ori am intrat dar acu ma scos si cand intru pe el intru 1 sec si ma scoate dc?????Daca mi blocat te rog deblocheazal te rog mult Sad Sad

MULTUMESC MULT
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita!   Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Icon_minitimeMier Apr 06, 2011 10:24 am

Intra pe site, logheaza`te si dai unblock !.. Smile
Sus In jos
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--]
Membru
Membru
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--]

Data de inscriere : 28/02/2011
Varsta : 30
Localizare : in anonimat :) Bacau ;x

MesajSubiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita!   Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Icon_minitimeMier Apr 06, 2011 11:13 am

Sall..ObsessionDoll nu e vorba de asta..si eu patiam asa...e din cauza lagului ca sunt prea multi playeri(jucatori) acolo langa tine unii chiar care au hack..eu asteptam cam 30 min-1 ora sa intru iar
Sus In jos
DREY
Membru
Membru
DREY

Data de inscriere : 03/04/2011
Varsta : 28
Localizare : Romania,Caras-Severin,Fizes

MesajSubiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita!   Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Icon_minitimeDum Apr 10, 2011 12:44 am

Am incercat sa dau unlok am luat din nou clientu dartot nu mere si nu stiu ce sa fak Sad
Sus In jos
Undying1
Membru
Membru

Data de inscriere : 17/03/2011
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita!   Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Icon_minitimeDum Apr 10, 2011 1:12 am

Nu ai dat unlock cum trebuie ca sa dai unlock trebuie sa fi iesit de pe cont de cel putin 5 min si dupa ce dai unlock sa intri dupa cel putin 5 min si sigur merge . Eu raman blocat in iad de cel putin2 3 ori pe zi face la fel ca la tine aleg characteru se incarca cand intra ma scoate imediat dai unlock asa cum am zis si merge.... Video tutorial UNLOCK Pt cei care nu stiu
Sus In jos
Crimminal.GiRl(larysa)
Membru
Membru
Crimminal.GiRl(larysa)

Data de inscriere : 02/01/2011
Localizare : Prin luume:X

MesajSubiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita!   Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Icon_minitimeVin Apr 15, 2011 11:23 am

study tc
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita!   Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita! Icon_minitime

Sus In jos

Ardeash sau Angel am o problema cu caracterul uitavita!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Am probleme cu caracterul GA ardeash sau [Owner]Angel!
» Pentru ARdeash! Si Angel!
» Angel sau Ardeash
» Angel Ardeash plz
» Angel sau ardeash

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: