ALEX.STF Membru
Data de inscriere : 30/01/2011 Varsta : 25
| Subiect: O poza haioasa facuta de mine in photoshop Sam Apr 02, 2011 1:15 am | |
| Am facut o poza ..defapt am modificato...Sa va spun si ..de unde am poza: Mama lucreaza la spital la secti de bebelusi ...si de 8artie sau avut party toti de acolo si a facut poza si a adus sa le bag in pc:)) si lam vazut pe dj:)))si mi sa parut amunzat asa ca va voi arata ce iam fakut:)))[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: O poza haioasa facuta de mine in photoshop Sam Apr 02, 2011 1:41 am | |
| Cam aiurea Dar orikm gg! | |
|
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: O poza haioasa facuta de mine in photoshop Sam Apr 02, 2011 2:05 am | |
| Dj Moshu La Buttooane Baga populara Pana Adormiti )) =))) | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: O poza haioasa facuta de mine in photoshop Lun Apr 04, 2011 10:51 pm | |
| - ReMiX13 a scris:
- Dj Moshu La Buttooane
Baga populara Pana Adormiti )) =))) dragut:)) putea sa fie cv mai tanar...oricum puteai sa scri asta si in photoscape asa ca...din punct de vedere al photoshopului. ) e naspa | |
|
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--] Membru
Data de inscriere : 28/02/2011 Varsta : 30 Localizare : in anonimat :) Bacau ;x
| Subiect: Re: O poza haioasa facuta de mine in photoshop Mar Apr 05, 2011 10:47 am | |
| nustiu ce sa spun...oricum GooD JoB | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O poza haioasa facuta de mine in photoshop | |
| |
|