| Ghid Sura Arme! | |
|
+8Pain xNight ^_^ZCF^_^ LG zmR .Úniqúe ѕтя8кℓαω Isabella 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Ghid Sura Arme! Joi Mar 31, 2011 10:42 am | |
| SKILLURI
TAIS VRAJIT - Mareste atacul - O parte din paguba primita va fi absorbita de Pv - Mareste damage’ul dat de celalalte skilluri ca Vartejul Dragonului sau Lovitura Degetului , nu mareste damage’ul dat de Risipirea Magiei - Puterea atacului este marita cu fiecare punct pus pe INT ( plus iteme cu bonus de INT ) - Acest skill la P ( Perfect Master ) cu 90 INT ( valoarea maxima fara bonusuri ) va da aproape 600 atac si 12% paguba absorbita de Pv
ARMURA VRAJITA -Acest skill creste apararea si are o sansa de reflectare a atacului corporal. -Amandoua sunt influentate de INT. -La P ( Perfect Master ) aveti 150 aparare si 45% reflectare. -In PvP ( Player vs. Player ) , reduce o mica parte de damage facuta de loviturile corporale si skilluri
. LOVITURA DEGETULUI - Skill’ul cu cel mai mare damage. - Loveste doar monstrii din fata voastra. - Timp de incarcare mic ( 10 secunde ) -Are o sansa de a ignora aparare inamicului .Aceasta sansa depinde de M’ul respectiv , valoarea maxima fiind 12% la P ( Perfect Master ) . -INT creste damage’ul dat dar nu creste si sansa de ignorare a atacului . -Sansa de ignorare a apararii functioneaza doar cu acest skill ..
VARTEJUL DRAGONULUI -Al 2’lea cel mai puternic skill. -Timp de incarcare mediu ( 15 secunde ). -Loveste toti monstrii din jur ceea e face acest skill perfect pentru lvl’ing. -Are o sansa de ignorare a atacului inamic ( Da , asa functioneaza . 12% la P ) cand este folosita in momentul potrivit cand tu primesti loviturile. -INT’ul mareste damage’ul dar nu mareste sansaa de ignorare.
TEAMA -Reduce dmg’ul primit de mobi , maximul damage redus fiind 37% la P. -Daca lvl’ul tau este mai mare decat al mobului iar acesta este agresiv ( * ataca automat ) nu te va mai ataca. -Mareste sansa ca oponentul sa rateze atacul ( *MISS) , desi pare sa functioneze mai mult cand esti atacat de mobi distanti . ( *ataca de la distanta ex : arcasii din DT ) -INT’ul nu afecteaza acest skill in nici un fel.
RISIPIREA MAGIEI -Este un atac bazat pe magie. -Are o sansa de oprire a vrajilor ajutatoare ( * gen : spiritul flacarii , accelerare , aura sabiei , corp rezistent ) -Timp de incarcare mic ( 12 secunde ) -Nu este afectat de bonusul ,, tare impotriva x sau rezistenta impotriva x “
-Este doar o mica diferenta intre Sura’ul Arme PvP si cel PvM , unii oameni iubesc sa spuna ca sunt constructii diferite si schimba ordinea masterelor doar pentru a fi mai ,,originali” Constructia PvP va folosi Rispirea Magiei in loc de Teama. Constructia PvM va folosi Teama in loc de Risipirea magiei.
Sura arme INT: 2 puncte VIT: 1 punct La fiecare 4 nivele se pune 1 punct la STR. | |
|
| |
ѕтя8кℓαω Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 34 Localizare : ¢яαισνα
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Mar Apr 26, 2011 7:46 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Vin Mai 06, 2011 11:09 am | |
| | |
|
| |
zmR Membru
Data de inscriere : 17/02/2011 Varsta : 33 Localizare : I do not know where
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Dum Mai 08, 2011 6:22 am | |
| | |
|
| |
LG Membru
Data de inscriere : 20/06/2011
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Lun Iun 27, 2011 9:06 am | |
| bv | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Mier Iun 29, 2011 2:34 am | |
| bv :>
e super in pvp sura pe arme :X | |
|
| |
xNight Membru
Data de inscriere : 26/06/2011 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Sam Iul 02, 2011 5:33 am | |
| | |
|
| |
Pain Membru
Data de inscriere : 30/09/2010 Varsta : 26 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Mier Aug 17, 2011 5:46 am | |
| Va dati seama ca arme are majoritatea skilurilor care il ajuta in PvM nu PvP arme e bun PvP doar cu mod sau cu seturi bune anti charactere asa PvP este facut Bm care skilurile lui ii da aparare la PvP nu la PvM dar dak aii set int va recomand Bmul PvP Va Multumesc | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Mar Aug 23, 2011 2:36 am | |
| | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Dum Oct 30, 2011 3:27 am | |
| | |
|
| |
KryptoNN Membru
Data de inscriere : 22/11/2011 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Mar Noi 22, 2011 2:14 pm | |
| partial bun tutorialul.. sti ca RISIPIREA MAGIEI nu scoate si SPIRITUL FLACARII? informeaza`te si o sa vezi ca ii scoate doar protectia la sura BM! ps. ma indoiesc ca tu l-ai scris! | |
|
| |
SpRyTeX Membru
Data de inscriere : 18/11/2011 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! Mar Noi 22, 2011 10:24 pm | |
| Mersi mult :X chiar aveam nevoie de un ghid | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ghid Sura Arme! | |
| |
|