| My Creation | |
|
+5Hiroko Mihai ReMiX13 ♫JυѕтOνєя™♫ ImparatuConstantin PrototypE 9 participanți |
Note? | 10 | | 19% | [ 3 ] | 9 | | 31% | [ 5 ] | 8 | | 13% | [ 2 ] | 7 | | 6% | [ 1 ] | 6 | | 6% | [ 1 ] | 5 | | 0% | [ 0 ] | 4 | | 6% | [ 1 ] | 3 | | 0% | [ 0 ] | 2 | | 0% | [ 0 ] | 1 | | 19% | [ 3 ] |
| Total voturi : 16 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
PrototypE Membru Elite
Data de inscriere : 16/02/2011 Varsta : 28 Localizare : La Locatie =)
| Subiect: My Creation Lun Mar 28, 2011 2:17 am | |
| Creatia mea este un wallper cu un sura luat depe net si lam editat umpik in photo scape ca nu am photo shop orikum astept note Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Dak nu va merge linku uitati aici [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]PS: uitati si poza originala Link Originala: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Dak nu va merge linkul la poza originala uitati aici [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
ImparatuConstantin Membru
Data de inscriere : 18/03/2011 Varsta : 30 Localizare : Pe scaun ...dar chiar te intereseaza?
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: My Creation Lun Mar 28, 2011 4:15 am | |
| Da si eu ar trebuii sa iti dau +1 Warn ))))NU MAI FACE POSTURI AIUREA SI NU-TI MAI BATE JOC! On:Ai un 9 de la mine! | |
|
| |
ReMiX13 Membru Elite
Data de inscriere : 10/01/2011 Localizare : La MaRe:X
| Subiect: Re: My Creation Lun Mar 28, 2011 7:48 am | |
| - ImparatuConstantin a scris:
- ar trebui sa rescrii si sa pui si cu -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 -8 -9 -10
iti dau -10 ma tu nu mia comenta :@ nu vezi ca esti vai de tne :@ te bagi ca musca in lapte ar trebui warn1 sau daca eram mod iti dadeam ban taci naibi oricum frumoasa poza 10 ! | |
|
| |
Hiroko Mihai Membru
Data de inscriere : 04/03/2011 Varsta : 31 Localizare : Prin visele voastre.
| Subiect: Re: My Creation Lun Mar 28, 2011 7:59 am | |
| frumos imi place insa nu este de nota 10 asha ca continua in continoare sa faci ceea ce iti place poate o sa obtii 10.
Oricum de la mine ai 9 felicitari | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: My Creation Lun Mar 28, 2011 8:14 am | |
| - Hiroko Mihai a scris:
- frumos imi place insa nu este de nota 10 asha ca continua in continoare sa faci ceea ce iti place poate o sa obtii 10.
Oricum de la mine ai 9 felicitari ma sincer eu iti dau un 5...e cam urata..nu ai pus decat putin mov | |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: My Creation Lun Mar 28, 2011 10:48 am | |
| sincer... am urmarit o stire aseara la " Romania te Iubesc " si acolo cineva spunea : " Nu imi place faptul ca oameni aplauda lafel de mult un specacol care a fost mai putin bun ". Cam asa ie si aici pe forum cineva care pune la o imagine un text sau schimba culoarea imagini este apreciat lafel de mult ( cate-o data chiar mai mult ) decat cineva care chiar munceste pentru imaginile lui.... Inteleg ca sunteti incepatori... dar sfatul meu este sa urmati inainte de a incepe sa faceti o poza un tutorial... Cineva a spus aici pe forum " Uitate la cat mai multe tutoriale si din toate pune in parctica tot ce ai inteles din acel tutorial" La inceput am crezut ca e o prostie dar acest lucru a fost cel mai important lucru pentru mine. Deci sfatul meu este inainte sa va spuneti " Designeri " urmati cateva tutoriale. Nu incerc sa va critic vreau sa va dau niste sfaturi... | |
|
| |
PrototypE Membru Elite
| Subiect: Re: My Creation Mar Mar 29, 2011 2:33 am | |
| - ۰Ðєѕιgη۰ a scris:
- Hiroko Mihai a scris:
- frumos imi place insa nu este de nota 10 asha ca continua in continoare sa faci ceea ce iti place poate o sa obtii 10.
Oricum de la mine ai 9 felicitari ma sincer eu iti dau un 5...e cam urata..nu ai pus decat putin mov god sa sti ca folosesc photoscape nu phtotshop + sunt si incepator la celalalte lucrari pe care leam fakt am bagat efecte aiurea ( adik la nimereala) inafara de text | |
|
| |
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: sallllll Mar Mar 29, 2011 6:35 am | |
| Frumos man... dar na prea iest prea in evidenta fata de orgnala...
NightAngel... sunt enigma..
Nu fi rau... si tu ai fost la fel la inceput dn cate imi aduc amnte eu.. faceai imagini depe google putin mai frum,... dar nu asta conta... eu si restu spuneam, oo bvv GG sh etc.. desi img care le faceai nu erau cu mult fata de orgn.... Dar prn acele bravo sh etc care le ziceam, noi tie... uite acum ca ai devenit bun;)
Ia gandeste daca nmn nu te aprecia sh toti spuneau ca sunt urate tu mai aveai chef de ps?... asa si aici cu acest baiat.... daca poza de azi a fost aclamata maine isi va da slnta... sa faca cva mai bun sh tot asa..
| |
|
| |
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: My Creation Mar Mar 29, 2011 6:56 am | |
| - ByDark a scris:
- Frumos man... dar na prea iest prea in evidenta fata de orgnala...
NightAngel... sunt enigma..
Nu fi rau... si tu ai fost la fel la inceput dn cate imi aduc amnte eu.. faceai imagini depe google putin mai frum,... dar nu asta conta... eu si restu spuneam, oo bvv GG sh etc.. desi img care le faceai nu erau cu mult fata de orgn.... Dar prn acele bravo sh etc care le ziceam, noi tie... uite acum ca ai devenit bun;)
Ia gandeste daca nmn nu te aprecia sh toti spuneau ca sunt urate tu mai aveai chef de ps?... asa si aici cu acest baiat.... daca poza de azi a fost aclamata maine isi va da slnta... sa faca cva mai bun sh tot asa..
Wa ai inteles gresit eu nu sunt rau ). Ceea ce iam spus eu este doar un sfat. Toti suntem asa la inceput fie ca vrei fie ca nu... Dar am incercat sa ii dau o critica care chiar il poate ajuta... Daca nu voiam sa il ajut ii scriam doar : Frumos, Good Job... dar asta nu lar fi ajutat cu nimic... Eu incerc sa ii ajut pe altii si sa le dau sfaturi cu privinta la design... Nici eu nu sunt cine site ce... Daca ii arat imaginea lui Lighting dp alt forum o sa imi zica ca imaginile sunt cam Praf... Si intradevar cam asa ie... ). Ca sa faci o poza frumoasa trebuie sa sti chiestile de baza si mai important defapt cel mai important e sa ai IMAGINATIE | |
|
| |
alexutzu97 Membru
Data de inscriere : 13/08/2010
| Subiect: Re: My Creation Mar Mar 29, 2011 8:48 am | |
| 9,50 se putea mai bn da e frumoasa imaginea | |
|
| |
PrototypE Membru Elite
| Subiect: Re: My Creation Mar Mar 29, 2011 10:31 am | |
| eu accept criticele numai ka sunt pe la inceput + nam photoshop | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My Creation | |
| |
|
| |
| My Creation | |
|