Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaAcest specimen Blend o.0 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Acest specimen Blend o.0

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
ByDark
Membru
Membru
ByDark

Data de inscriere : 04/12/2010
Varsta : 30

Acest specimen Blend o.0 Empty
MesajSubiect: Acest specimen Blend o.0   Acest specimen Blend o.0 Icon_minitimeDum Mar 27, 2011 8:49 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Dj Bl3nd?Smile)))))))))) fraate te uiti cm mult la scooby doo:P

1: Am vazut ca spuneai de mn ca sh cu,m ar fy pe romaneste ca sn prost:))))))

Pai hai sa explce nenea engy cva;) 1 la mna: cand eu faceam semnaturi sh dessignuri ps u erai mc copil;) day un shark pe aici sa vz ce dessignuri am eu;)

2:la mana cei cu toata prosteala asta pe u? Translate google in engleza apoi romana? Shocked

3: sa te las cu gura cascata voi face un wallpaper sa vada sh ochii tai despre cn vb;)

you understand?

Edit: Pe romaneste ---> apucate de mario forever versiunea full:P:))

Edit 2 : Gata domnu bl3nderel:) ia vz e cva de mn?Smile asa nestiiutor cm zc u:-j

Cand faceam eu dastea u erai in asternut
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
ByDark
Membru
Membru
ByDark

Data de inscriere : 04/12/2010

MesajSubiect: sh   Acest specimen Blend o.0 Icon_minitimeDum Mar 27, 2011 9:30 am

up... rsc sa iau warn;) dar asa va vedea coplu ala;) ca nu sta de vb cu orcn..
Sus In jos
Hokage Cosmin
Membru Elite
Membru Elite
Hokage Cosmin

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 28
Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))

MesajSubiect: Re: Acest specimen Blend o.0   Acest specimen Blend o.0 Icon_minitimeDum Mar 27, 2011 10:10 am

2 warn double post =)))

On: scrie ca e din bucuresti sectorul 3... nu stiu de ce baga minciuni Smile) dupa ce a zis ca nu e roman a zis ca e roman :-j ce mai e si asta? Smile)
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

MesajSubiect: Re: Acest specimen Blend o.0   Acest specimen Blend o.0 Icon_minitimeLun Mar 28, 2011 4:05 am

crek nimeni interg la minte nu il crede ... Nu e el DJ BL3ND... cum eu nu sunt presedintele romaniei Smile) ( inca Smile) ).

Zicie ca nu stie romana... Atunci oare dc foloseste " WA ", " ba " Cred ca ap nimeni din america nu stie expresile astea Smile). Iar adevaratul DJ BLEND nu ar intra pe un forum de metin2...pt ca are multe lucruri mai importante de facut... Deci in concluzie DJ Bl3ND nu e pe acest forum Wink
Sus In jos
Efect
Membru
Membru
Efect

Data de inscriere : 27/03/2011

MesajSubiect: Re: Acest specimen Blend o.0   Acest specimen Blend o.0 Icon_minitimeLun Mar 28, 2011 4:30 am

N hai sa zicem ca mati prins nu sunt din america dar nici de cum bucuresti deci mai daceti dracu si nu mai faceti pe ofticati aici..Sunt din TIMISOARA:|deci terminati cu sectoarele su orasele imaginare ale voastre..ca nu exista nicun program prin care sa iti zica in ce oras si ce judet stai:|deci nu cred ca stiti decat sa mintit:|Evanetua parinti vostri lucreaza la NASA si au programe de a vedea unde sunt sau ce? scratch
Asa...ca..SHUT UP!!!
Si apropo enigma nu e facuta de tne poza aia e luata de pe google.;)deci pa :welcome
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Acest specimen Blend o.0   Acest specimen Blend o.0 Icon_minitimeLun Mar 28, 2011 4:44 am

Incepe cearta deci T.c!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Acest specimen Blend o.0   Acest specimen Blend o.0 Icon_minitime

Sus In jos

Acest specimen Blend o.0
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: