Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaUn Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)

In jos 
+19
●๋� 4KoLLa ●๋�
Matze™
ƁƛƊƁƠƳ
----->>Viruss<<-----
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Isabella
SoulKeeper
Dragon™
[--::คภ๏ภเ๓ยร::--]
HardStyle
NightDemon
alexutzu97
Rosenrot.
boghy12
ǩhƪLL
GodFather♥
NeX[T];x
♫JυѕтOνєя™♫
xXxNightAnGeLxXx
23 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Empty
MesajSubiect: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeSam Mar 19, 2011 12:06 am

Cineva posteaza niste melodi iar cel de jos trebuie sa dea o nota la acele melodi... Si tot asa Smile)

Incep eu

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Si asta ie preferata mea - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] :kingg2:
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Empty
MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeSam Mar 19, 2011 12:13 am

ehh...9

Veterana:))- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cam atat...!
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeSam Mar 19, 2011 12:20 am

Iti dau 10 pt ultimele 2 melodi Wink

Pun si eu cateva melodi rock... Nu sunt mare fan al acestui gen de muzica dar imi plac si mie unele melodi Smile)

Sus In jos
NeX[T];x
Membru
Membru
NeX[T];x

Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeSam Mar 19, 2011 12:37 am

PREFERATA MEA SPER SA VA PLACA Sad
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeSam Mar 19, 2011 10:47 am

9!

Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeSam Mar 19, 2011 11:30 am

9 ...ia uiteti la melodiile mele Smile :
Sus In jos
boghy12
Membru
Membru

Data de inscriere : 17/03/2011

MesajSubiect: ...   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeSam Mar 19, 2011 1:25 pm

eeeh sa nu ziceti ca sunt rau 10

Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeLun Mar 21, 2011 4:10 am

scz dar 5... urasc acest gen de muzica... sorry Smile

Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeLun Mar 21, 2011 11:52 am

ehh,pentru primele 2 melodii cate un 7 si celelalte 10 deci in total media:8,50 Very Happy
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeLun Mar 21, 2011 11:57 am

xXxNightAnGeLxXx a scris:
scz dar 5... urasc acest gen de muzica... sorry Smile

10...destul de bune melodiile Rolling Eyes
Sus In jos
Rosenrot.
Membru Elite
Membru Elite
Rosenrot.

Data de inscriere : 02/07/2010
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeMar Mar 22, 2011 12:46 am

Sus In jos
alexutzu97
Membru
Membru

Data de inscriere : 13/08/2010

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeMier Mar 23, 2011 12:18 pm

[quote="NeX[T];x"][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Next super melodia si eu o ascult Very Happy
Sus In jos
NightDemon
Membru Elite
Membru Elite
NightDemon

Data de inscriere : 15/02/2011
Localizare : DuPa CoLt ;x

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeJoi Mar 24, 2011 7:19 am

10

Imi plac mai multe multe is rock si mai sunt cateva care nush rock Wink
Sus In jos
boghy12
Membru
Membru

MesajSubiect: ...   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeJoi Mar 24, 2011 9:10 am

10
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeJoi Mar 24, 2011 10:24 am

prea tare Smile) 10

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Melodia mea preferata :X
Sus In jos
boghy12
Membru
Membru

MesajSubiect: :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeJoi Mar 24, 2011 10:27 am

10
Sus In jos
NeX[T];x
Membru
Membru
NeX[T];x

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeSam Mar 26, 2011 12:00 am

10

Sper sa va placa Wink lol! :band: :band: :rocky:
Sus In jos
HardStyle
Membru Elite
Membru Elite
HardStyle

Data de inscriere : 26/03/2011
Varsta : 29
Localizare : [BV] :X

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeSam Mar 26, 2011 12:21 pm

no latii de aici=)) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
astept note Twisted Evil =))))))))))
Sus In jos
boghy12
Membru
Membru

MesajSubiect: .   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeMier Mar 30, 2011 6:49 am

10
Sus In jos
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeMier Mar 30, 2011 7:14 am

4. Scz dar urasc genu asta de muzica...

Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeMier Mar 30, 2011 10:17 pm

nici eu nu ascult genu asta de muzica....dar totusi consider ca daca majoritatea adolescentilor asculta mel astea comerciale or fi bune de cv...eu prefer rocku'

9.50

This fire burns,always!

Showdown

Turn the page

Fear of the dark

Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeJoi Mar 31, 2011 7:45 am

imi place rockul,tias da unnn... 10!!! Razz
ia uite la astea Smile)))) :https://www.youtube.com/watch?v=YYcl1G1q-Z0
Sus In jos
Membru
Membru

Data de inscriere : 28/02/2011
Localizare : in anonimat :) Bacau ;x

MesajSubiect: r3   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeJoi Mar 31, 2011 8:26 am

pt prima iti dau nota 10 cu excelenta bounce bounce
Dar imi pare rau ca nu ascult rock si iti dau 7.5 pt celelalte Wink
Ce spuneti de astea? :
Sus In jos
NeX[T];x
Membru
Membru
NeX[T];x

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeJoi Mar 31, 2011 11:55 pm

10 imi place aia cu smiley

ascult-o pasta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
HardStyle
Membru Elite
Membru Elite
HardStyle

Data de inscriere : 26/03/2011
Varsta : 29
Localizare : [BV] :X

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitimeVin Apr 01, 2011 2:29 pm

9.5

ce ziceti? What a Face
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)   Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :) Icon_minitime

Sus In jos

Un Joc ;) Cineva posteaza cateva melodi iar cel de sub el trb sa dea o nota :)
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Nota pt melodi
» Un joc: Ghiceste cine posteaza urmatorul !:)
» niste melodi belea
» Cateva bug'uri.
» Cateva Propunerii :)!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: