| [Owner]Angel plz uitate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: [Owner]Angel plz uitate Vin Mar 18, 2011 8:00 am | |
| as vrea si eu sa stiu de ce miai dat ban pe contu:"BlessAngel" pt k nu am avut hack sau pk mode | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: [Owner]Angel plz uitate Sam Mar 19, 2011 4:36 am | |
| ori minti, ori ai avut pe alt cont hack sau pk mode asta inseamna ban cont nu ban caracter P.S: macar nu minti | |
|
| |
sadddddddddd Membru
Data de inscriere : 19/03/2011 Varsta : 27 Localizare : dgfgd
| |
| |
ǩhƪLL Membru Elite
| Subiect: Re: [Owner]Angel plz uitate Sam Mar 19, 2011 11:06 am | |
| eu sa am hack? sau pk mode? in primu rand:1.eu nu stiu cum se foloseste un hack si in randu 2:eu habar n-am cum fac sa am pk mode.sunt sincer pt k daca aveam hack stiam dc am luat ban si nu mai postam aiurea pe forum:) ,aa si inca ceva eu numi fac conturi in pr0stie ca unii eu folosest doar un cont si gata:).punct. | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
| |
| |
ǩhƪLL Membru Elite
| Subiect: Re: [Owner]Angel plz uitate Dum Mar 20, 2011 12:32 am | |
| mă dacă eşti tu aşa deştept,ar trebui sa îţi dai cu părerea la alt topic.uh crezi k eu mă uit pe forum ca să văd cum se activeaza pk mode?dacă îmi pică un item când mă omoară asta e.eu nu fac caz pt un item.
P.S.:eu îmi cunosc mai bine contu decât voi aşa că nu vă mai daţi cu părerea că mint in legătura cu faptul că nu ştiu folosi pk mode sau am avut hack.asta pt k eu nu sunt deloc obişnuit să mint si sunt sincer.dar dak banul rămâne sau nu, doar Angel poate hotărî. | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
| Subiect: Re: [Owner]Angel plz uitate Dum Mar 20, 2011 4:57 am | |
| - BlessAngel4Ever a scris:
- mă dacă eşti tu aşa deştept,ar trebui sa îţi dai cu părerea la alt topic.uh crezi k eu mă uit pe forum ca să văd cum se activeaza pk mode?dacă îmi pică un item când mă omoară asta e.eu nu fac caz pt un item.
P.S.:eu îmi cunosc mai bine contu decât voi aşa că nu vă mai daţi cu părerea că mint in legătura cu faptul că nu ştiu folosi pk mode sau am avut hack.asta pt k eu nu sunt deloc obişnuit să mint si sunt sincer.dar dak banul rămâne sau nu, doar Angel poate hotărî. =)) sigur =)) ma oricum cu cont banat ramai orice ai spune tu nu ai dovezi | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
| |
| |
sadddddddddd Membru
Data de inscriere : 19/03/2011 Varsta : 27 Localizare : dgfgd
| |
| |
ǩhƪLL Membru Elite
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: [Owner]Angel plz uitate Lun Mar 21, 2011 11:59 am | |
| MA TERMINATI!ASTA NU-I TOPIC DE CEARTA!BlessAngel4Ever puteai sai dai pm lu angel:|
Cer T.c! | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: [Owner]Angel plz uitate Mier Mar 23, 2011 1:38 am | |
| Nu va mai certati! Iar tu daca doresti sa aflii despre cont poti da pm la Angel sau ardeash
T.C | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Owner]Angel plz uitate | |
| |
|
| |
| [Owner]Angel plz uitate | |
|