Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaPoi....Nush ce titlu EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Poi....Nush ce titlu

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

Poi....Nush ce titlu Empty
MesajSubiect: Poi....Nush ce titlu   Poi....Nush ce titlu Icon_minitimeMar Mar 15, 2011 10:48 am

Sincer acum cati dintre voi puteti face fata la niste mobi mai mari de lvl vostru cu lic 1200pv...unii dintre noi nu au cum sa faca fata ptr ca eu sincer am 36kk pv...si la mobi din v3 aia oameni{nush cum ii cheama} nu fac fata cu lic 1200 spun acum parerea mea sa se bage iar acele lic pv max..... acum punem problema in waru-ri in war spun nush sa se faca ceva cu ele sa nu apara sau sa....nush.....gasim o modalitate dar ma refer la crescut .... astept acum PRO sau CONTRA...sau sa se bage acele lic cu 500pv sau nush cum pe loc.,..
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Suspektu
Membru Elite
Membru Elite
Suspektu

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 26
Localizare : Shakar

MesajSubiect: Re: Poi....Nush ce titlu   Poi....Nush ce titlu Icon_minitimeMar Mar 15, 2011 11:12 am

DruidofHell a scris:
Sincer acum cati dintre voi puteti face fata la niste mobi mai mari de lvl vostru cu lic 1200pv...unii dintre noi nu au cum sa faca fata ptr ca eu sincer am 36kk pv...si la mobi din v3 aia oameni{nush cum ii cheama} nu fac fata cu lic 1200 spun acum parerea mea sa se bage iar acele lic pv max..... acum punem problema in waru-ri in war spun nush sa se faca ceva cu ele sa nu apara sau sa....nush.....gasim o modalitate dar ma refer la crescut .... astept acum PRO sau CONTRA...sau sa se bage acele lic cu 500pv sau nush cum pe loc.,..
nici nu mai stiu cum sa vorbesc cu specimene din astea Smile)

1) 36kk = 36000000 (fiekre k = 000 Smile)
2) Debea a fost organizat event cu pesti mici la fiekre peste mic 100 lik ful hp/mp 100 lik full hp 100 lik full mp Wink
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Poi....Nush ce titlu   Poi....Nush ce titlu Icon_minitimeMar Mar 15, 2011 11:19 am

skz in fine nush am 36k sau nush cum dar zimi ce crezi de propunere
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Poi....Nush ce titlu   Poi....Nush ce titlu Icon_minitimeMar Mar 15, 2011 11:28 pm

CONTRA!

De ce?:Pentru ca toti ar baga full lic red/blue in dueluri sau la war-uri...Cei asta?NeutralAsa e mai bine...Cat despre crescut,e bunicica ideea...dar asa muncim mai mult la itemele pvm...Deci mai multa silinta! No

Chiar sunt curios ce mai zic altii! lol!
Sus In jos
sAAb
Helper
Helper
sAAb

Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 28
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: Poi....Nush ce titlu   Poi....Nush ce titlu Icon_minitimeMier Mar 16, 2011 12:50 am

Eu nu stiu cum e jocul acuma , nu am mai intrat , si nu prea am de gand sa o fac , dar ar fii bine sa se bage acele sticlute rosii , care iti dau 800 pv pe loc , fara sa se incarce .

800 pv , nu full Smile

Contra cu ideea cu full Evil or Very Mad
Sus In jos
PrototypE
Membru Elite
Membru Elite
PrototypE

Data de inscriere : 16/02/2011
Varsta : 28
Localizare : La Locatie =)

MesajSubiect: Re: Poi....Nush ce titlu   Poi....Nush ce titlu Icon_minitimeMier Mar 16, 2011 4:58 am

pai contra total dar mai sunt nijte licori roz care umple 3600pv si altele albastru deschis care umple 1200pm macar acelea sa fie la 50k yang buc cate 200 Cool afro
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Poi....Nush ce titlu   Poi....Nush ce titlu Icon_minitime

Sus In jos

Poi....Nush ce titlu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» nush...nush.....nush dastea :D
» nush...nush.....nush dastea :D