Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
Subiect: Nelamurire Sam Mar 12, 2011 10:48 pm
Am o problema cu misiunile: in partea din stanga ca de obicei trebuie sa apara misiunile, mie nu imi mai apar cand dau pe depozit sau teleporter imi spune: ''Quest are loaded! Please wait. Ce sa fac????? Va rog ajutatima!!!!
MULTUMESC ANTICIPAT!
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
Subiect: Re: Nelamurire Sam Mar 19, 2011 10:16 am
Op3nN a scris:
Am o problema cu misiunile: in partea din stanga ca de obicei trebuie sa apara misiunile, mie nu imi mai apar cand dau pe depozit sau teleporter imi spune: ''Quest are loaded! Please wait. Ce sa fac????? Va rog ajutatima!!!!
MULTUMESC ANTICIPAT!
e mai bine sa nu iti apara misiunile :S
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
Subiect: Re: Nelamurire Dum Mar 20, 2011 12:21 am
Op3nN a scris:
MULTUMESC ANTICIPAT!
pai misiunile nu iti trebuie... apasa pe CTRL + Q ca sa le scoti din stanga... altceva nu stiu sati zic
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
Subiect: Re: Nelamurire Lun Mar 21, 2011 11:35 pm
Nu ai nevoie de misiuni nu sunt traduse!Apasa ctrl+q ca sa iti dispara!
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
Subiect: Re: Nelamurire Mier Mar 23, 2011 1:50 am
El nu a spus ca are nevoie de misiuni el a spus ca in momentul cand vrea sa deschida depozitul nsa sa se teleporteze nu ii da voie ii spune sa asteptea sa se incarce misiunile cv de genu....Incearca clientul in romana poate ai clientul beta...acolo nu merge depozitul si gardianul ar trebuii sa te poti teleporta....In cel mai rau caz poti lua legatura cu [Owner]Angel pe chat sau pm pe forum... Poate a fost un bug care deja a fost rezolvat!Daca sa rezolvat posteaza sa pot da T.C!