Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasaimi poate spune cnv atacurile de la clopotul de GM si evantaiul dragon ?:) EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

imi poate spune cnv atacurile de la clopotul de GM si evantaiul dragon ?:)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
cascada12345
Membru
Membru
cascada12345

Data de inscriere : 05/03/2011
Varsta : 29

imi poate spune cnv atacurile de la clopotul de GM si evantaiul dragon ?:) Empty
MesajSubiect: imi poate spune cnv atacurile de la clopotul de GM si evantaiul dragon ?:)   imi poate spune cnv atacurile de la clopotul de GM si evantaiul dragon ?:) Icon_minitimeDum Mar 06, 2011 1:24 am

as dori sa aflu c atac magi /normal si c bonusuri au clopotul de gm si evantaiul dragon si c mi-ati recomanda sa imi cumpar Smile Smile

Sus In jos
XxXAdytzaXxX
V.I.P.
V.I.P.
XxXAdytzaXxX

Data de inscriere : 22/04/2010
Localizare : In Spatele Tau:P[;X]

imi poate spune cnv atacurile de la clopotul de GM si evantaiul dragon ?:) Empty
MesajSubiect: Re: imi poate spune cnv atacurile de la clopotul de GM si evantaiul dragon ?:)   imi poate spune cnv atacurile de la clopotul de GM si evantaiul dragon ?:) Icon_minitimeDum Mar 06, 2011 10:58 pm

https://metin2ro.all-up.com/f6-actualizari gasesti aici toate armele noi implementate Wink
Sus In jos

imi poate spune cnv atacurile de la clopotul de GM si evantaiul dragon ?:)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» New Item : Clopotul Diavolului Dragon !
» imi puteti spune?
» Dau x2 Clopotul Furiei:D
» Imi puteti spune si mie de ce:
» imi puteti spune si mie cum ....

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: