Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaFACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL

In jos 
+3
^_^ZCF^_^
XxXAdytzaXxX
Alexz
7 participanți
AutorMesaj
Alexz
Membru
Membru

Data de inscriere : 05/03/2011

FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Empty
MesajSubiect: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 1:16 am

Salut, sunt un jucator de pe serverul acesta. Cand intru seara ma da (Ne da pe toti) afara din 5 in 5 minute din cauza lagului. Este ora 11:16 acum si este 1 lag infernal. Cand atacam 1 grupa de monstrii ori ne da afara ori ni se blocheaza jocu... dati-o incolo de treaba... faceti si voi ceva in legatura cu lucrul acesta incepeti sa pierdeti playeri bounce
Sus In jos
Alexz
Membru
Membru

Data de inscriere : 05/03/2011

MesajSubiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 1:18 am

Va asigur! Nu este de la client , majoritatea avem clientul 1 sau beta si ne face fitze X* Mad
Sus In jos
XxXAdytzaXxX
V.I.P.
V.I.P.
XxXAdytzaXxX

Data de inscriere : 22/04/2010
Localizare : In Spatele Tau:P[;X]

MesajSubiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 1:57 am

Warn1 dublu post
Si lagul poate fi de la tn Wink sv`ul merge f bine Smile mai sunt anumite perioade de timp in care este lag dar se rezolva rpd Wink asa ca...lagul in mare parte e de la tn Smile
Sus In jos
^_^ZCF^_^
V.I.P.
V.I.P.
^_^ZCF^_^

Data de inscriere : 21/04/2010
Varsta : 30
Localizare : undeva'n romania

MesajSubiect: ..,   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 2:24 am

si mie imi merge foarte bine Razz
Sus In jos
sAAb
Helper
Helper
sAAb

Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 28
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 2:32 am

Am incercat acuma 2 zile sa ma reapuc , dar nu prea m-a tentat , si am hotarat sa nu mai joc metin .

Cat am jucat eu 2 zile nu a fost deloc lag , serverul merge super ok .

Ce calculator ai ? De Lemn ? De cupru ?

Nu e vina serverului , e vina ta
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 9:26 am

Alexz a scris:
Salut, sunt un jucator de pe serverul acesta. Cand intru seara ma da (Ne da pe toti) afara din 5 in 5 minute din cauza lagului. Este ora 11:16 acum si este 1 lag infernal. Cand atacam 1 grupa de monstrii ori ne da afara ori ni se blocheaza jocu... dati-o incolo de treaba... faceti si voi ceva in legatura cu lucrul acesta incepeti sa pierdeti playeri bounce

frate pe mine de cand joc ma dat de 2 ori afara.. odata a intrat cineva pe contu meu si odata m-am blocat in teleporter si am dat logout singur.... nu te scoate....daca ai unitatea din caramida si trase cabluri si fire prin ea nu e vina mea....vezi ca daca ai 1 mb in loc de un gb ram nu iti mere:))))))
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr
Membru Elite
Membru Elite
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr

Data de inscriere : 01/11/2010
Varsta : 27
Localizare : Pe Frozen Throne

MesajSubiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 9:28 am

Serverul merge foarte bine dar aveti voi(cei cu lag si cu desconectarile) pc din vremea lui Mihai Viteazul!
Sus In jos
Leonidas
Membru
Membru
Leonidas

Data de inscriere : 28/01/2011

MesajSubiect: ...................   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 10:04 am

Mai multi jucatori au problema asta...dar cauza lagului nu este de la sv ci de la playeri,deoarece sunt mai mult ca sigur ca peste jumatate de playeri tin alte chestii deschise in timp ce joaca Speed de exp:torrent,muzica sau mai stiu eu ce/...
Asa ca nu mai faceti topicuri de genul acesta
Ps:jucati fara a mai deschide nicio alta fereastra:D
sper ca vam fost de ajutor lol!
Sus In jos
sAAb
Helper
Helper
sAAb

Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 28
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitimeSam Mar 05, 2011 10:57 am

Raspuns primit
T.C.!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL   FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Icon_minitime

Sus In jos

FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CAND MAI AVEM EVENT???????????
» Gm event de pescuit cand mai avem
» Deci avem un domn pe nume CyPak96 cu pk:)
» Angel avem un bug
» Uitativa toti!chiar toti.....

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: