| FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL | |
|
+3^_^ZCF^_^ XxXAdytzaXxX Alexz 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Alexz Membru
Data de inscriere : 05/03/2011
| Subiect: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Sam Mar 05, 2011 1:16 am | |
| Salut, sunt un jucator de pe serverul acesta. Cand intru seara ma da (Ne da pe toti) afara din 5 in 5 minute din cauza lagului. Este ora 11:16 acum si este 1 lag infernal. Cand atacam 1 grupa de monstrii ori ne da afara ori ni se blocheaza jocu... dati-o incolo de treaba... faceti si voi ceva in legatura cu lucrul acesta incepeti sa pierdeti playeri | |
|
| |
Alexz Membru
Data de inscriere : 05/03/2011
| Subiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Sam Mar 05, 2011 1:18 am | |
| Va asigur! Nu este de la client , majoritatea avem clientul 1 sau beta si ne face fitze X* | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Sam Mar 05, 2011 1:57 am | |
| | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: .., Sam Mar 05, 2011 2:24 am | |
| si mie imi merge foarte bine | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Sam Mar 05, 2011 2:32 am | |
| Am incercat acuma 2 zile sa ma reapuc , dar nu prea m-a tentat , si am hotarat sa nu mai joc metin .
Cat am jucat eu 2 zile nu a fost deloc lag , serverul merge super ok .
Ce calculator ai ? De Lemn ? De cupru ?
Nu e vina serverului , e vina ta | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Sam Mar 05, 2011 9:26 am | |
| - Alexz a scris:
- Salut, sunt un jucator de pe serverul acesta. Cand intru seara ma da (Ne da pe toti) afara din 5 in 5 minute din cauza lagului. Este ora 11:16 acum si este 1 lag infernal. Cand atacam 1 grupa de monstrii ori ne da afara ori ni se blocheaza jocu... dati-o incolo de treaba... faceti si voi ceva in legatura cu lucrul acesta incepeti sa pierdeti playeri
frate pe mine de cand joc ma dat de 2 ori afara.. odata a intrat cineva pe contu meu si odata m-am blocat in teleporter si am dat logout singur.... nu te scoate....daca ai unitatea din caramida si trase cabluri si fire prin ea nu e vina mea....vezi ca daca ai 1 mb in loc de un gb ram nu iti mere:)))))) | |
|
| |
Ŧhع.Ün๔عr†คkعr Membru Elite
Data de inscriere : 01/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe Frozen Throne
| Subiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Sam Mar 05, 2011 9:28 am | |
| Serverul merge foarte bine dar aveti voi(cei cu lag si cu desconectarile) pc din vremea lui Mihai Viteazul! | |
|
| |
Leonidas Membru
Data de inscriere : 28/01/2011
| Subiect: ................... Sam Mar 05, 2011 10:04 am | |
| Mai multi jucatori au problema asta...dar cauza lagului nu este de la sv ci de la playeri,deoarece sunt mai mult ca sigur ca peste jumatate de playeri tin alte chestii deschise in timp ce joaca Speed de exp:torrent,muzica sau mai stiu eu ce/...Asa ca nu mai faceti topicuri de genul acesta Ps:jucati fara a mai deschide nicio alta fereastra:D sper ca vam fost de ajutor | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL Sam Mar 05, 2011 10:57 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL | |
| |
|
| |
| FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL | |
|