| poze cu mn in Metin2Rospeed-GA sper sa nu mai dai rr... | |
|
+3NinjaxesRO ^_^ cosmin89 xAisha ♥Shiori♥ 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: poze cu mn in Metin2Rospeed-GA sper sa nu mai dai rr... Dum Feb 27, 2011 10:36 am | |
| 1.de cand am jucat prima data pe sv... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]dovada k eu sunt SagomeUchiha pe sunphoto [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici m-a aruncat broasca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]dovada k eu sunt BlackAngel pe sunphoto [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]yo cred k am avut itm destul de bune shi totushi nu am zis nik cand s-a dar rr la sv,ci am luat-o de la 0... 2.de cand am jucat a doua oara pe sv [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]la incepyt al avut king1 pe care l-am evoluat in king2(vedetzi in poze) cat despre arma la inceput am avut o spada +9(poze) pe care am dat-o pe un semi-om +0 am facut lv 93,semi-mo l-am facut +9 shi mai tarziu l-am dat pe epice de ninja +6(din pacate nu am poze) dovada k eu sunt JosCuXeroxurile pe sunphoto [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]app asta e a treia doara ce joc pe sv | |
|
| |
cosmin89 Membru
Data de inscriere : 13/02/2011
| Subiect: Re: poze cu mn in Metin2Rospeed-GA sper sa nu mai dai rr... Dum Feb 27, 2011 12:00 pm | |
| - Sagome a scris:
- 1.de cand am jucat prima data pe sv...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
dovada k eu sunt SagomeUchiha pe sunphoto
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aici m-a aruncat broasca
dovada k eu sunt BlackAngel pe sunphoto
yo cred k am avut itm destul de bune shi totushi nu am zis nik cand s-a dar rr la sv,ci am luat-o de la 0...
2.de cand am jucat a doua oara pe sv
la incepyt al avut king1 pe care l-am evoluat in king2(vedetzi in poze) cat despre arma la inceput am avut o spada +9(poze) pe care am dat-o pe un semi-om +0
am facut lv 93,semi-mo l-am facut +9 shi mai tarziu l-am dat pe epice de ninja +6(din pacate nu am poze)
dovada k eu sunt JosCuXeroxurile pe sunphoto
app asta e a treia doara ce joc pe sv
:S asa si?... mare branza ai facutt tu pe sv asta | |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
| |
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: poze cu mn in Metin2Rospeed-GA sper sa nu mai dai rr... Lun Feb 28, 2011 8:09 am | |
| - *[H]unTer a scris:
- Sincer sa fiu...nu vad rostul topicului
O sa botez acest topic cu numele:
"Scurta istorie a nimicului" =))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
| Subiect: Re: poze cu mn in Metin2Rospeed-GA sper sa nu mai dai rr... Lun Feb 28, 2011 9:00 am | |
| bah nu v-am cerut voua parerea shi am facut topicul asta pt k asha am avcut yo chef...probleme? | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
| |
| |
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: .... Mar Mar 01, 2011 7:09 am | |
| nu faci un topic pt ca asa ai tu chef trebuie sa ai un motiv bun | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: poze cu mn in Metin2Rospeed-GA sper sa nu mai dai rr... Mar Mar 01, 2011 7:41 am | |
| topicul este chiar inutil deci T.C | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: poze cu mn in Metin2Rospeed-GA sper sa nu mai dai rr... | |
| |
|
| |
| poze cu mn in Metin2Rospeed-GA sper sa nu mai dai rr... | |
|