Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...

In jos 
+16
.Úniqúe
тнєaѕѕaѕιη16
XxXAdytzaXxX
♫JυѕтOνєя™♫
(HellDreamer)
PoPoNeTz
ReMiX13
χχρυмαχχ
Isabella
Annabelle
Amethist
Crimminal.GiRl(larysa)
ToXiC
LoveDream
Hokage Cosmin
sMiLeY! ;x
20 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
sMiLeY! ;x
Membru Elite
Membru Elite
sMiLeY! ;x

Data de inscriere : 02/09/2010
Varsta : 28
Localizare : Giurgiu!

Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Empty
MesajSubiect: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 3:48 am

Ma voi lasa de speed deoarece de atunci cand am aparut in poza aia cu chatu toata lumea mi'a intors spatele si ma ameninta ca iau 4 ever pe chat si ca mi se scoate functia de helper pe forum...asa ca il voi ruga pe Angel sa imi ia functia si nu voi mai pune piciorul niciodata pe speed Sad

Mi'a parut bine ca v'am cunoscut si bafta la joc...

P.S Voi tine legatura pe mess doar cu cativa prieteni care intotdeauna au fost langa mine la bine si la greu.
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com
Hokage Cosmin
Membru Elite
Membru Elite
Hokage Cosmin

Data de inscriere : 06/09/2010
Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 3:51 am

Anitza Shocked nu te retrage mai poti avea o sansa sa te impaci cu toti

Imi pare rau...
Drum bun
Sus In jos
LoveDream
Membru
Membru
LoveDream

Data de inscriere : 23/06/2010
Localizare : Baia-Mare

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 3:53 am

Hai anytza no te lasa pls Crying or Very sad
Sus In jos
ToXiC
Membru
Membru
ToXiC

Data de inscriere : 04/01/2011

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 3:54 am

Drum bun!
Sus In jos
Crimminal.GiRl(larysa)
Membru
Membru
Crimminal.GiRl(larysa)

Data de inscriere : 02/01/2011
Localizare : Prin luume:X

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 3:55 am

Bafta in continuare! study
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 3:56 am

Nare rost sa te lasi pt asta :-j cine ti`a intors spatele ?

Oricum e alegerea tha , bafta !.. Smile
Sus In jos
Annabelle
V.I.P.
V.I.P.
Annabelle

Data de inscriere : 28/06/2010
Varsta : 101

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 4:08 am

Nu te tinem legata de speed Smile faci ce vrei
bafta! Razz
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 4:10 am

Anitza nimeni nu o zis sa pleci din cate vezi functia pe forum o mai ai doar ca noua nu prea ne plac asa oamenii care fug dupa 2 iepuri!

Nu are rost sa te lasi dar nici sa canti la 2 mese nu se poate alegi aici sau acolo!Nimeni nu te tine legata!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
χχρυмαχχ
Membru
Membru
χχρυмαχχ

Data de inscriere : 13/01/2011
Localizare : Unde vreau eo...

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 4:17 am

Isabella a scris:
Anitza nimeni nu o zis sa pleci din cate vezi functia pe forum o mai ai doar ca noua nu prea ne plac asa oamenii care fug dupa 2 iepuri!

Nu are rost sa te lasi dar nici sa canti la 2 mese nu se poate alegi aici sau acolo!Nimeni nu te tine legata!
mda rsp si eo Smile) ... si bn zis isa(din pacate sunt si eo de acord) ..
oricum bft! poate ne mai vedem pe mass Smile ... bft ..
Sus In jos
ReMiX13
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 10/01/2011
Localizare : La MaRe:X

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 4:19 am

anitza.......... nu pleka....Sad(
Sus In jos
sMiLeY! ;x
Membru Elite
Membru Elite
sMiLeY! ;x

Data de inscriere : 02/09/2010
Localizare : Giurgiu!

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 4:24 am

Isabella a scris:

Ai dreptate isa....si am fost o proasta atunci cand m'am dus la ei...intr'adevar vad ca am foarte multi prieteni de incredere...
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com
χχρυмαχχ
Membru
Membru
χχρυмαχχ

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 4:25 am

ca mn a ?Smile))
si oricum.. imi pare rau .. ce sa zic Smile) ne vedem pe mass si chat Wink
Sus In jos
PoPoNeTz
Membru
Membru
PoPoNeTz

Data de inscriere : 02/10/2010
Localizare : La birou...Mai exact pe scaun

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 4:38 am

χχρυмαχχ a scris:
ca mn a ?Smile))

Ce sentimental esti puma:)))))App iti place avataru meu:P?
PS:Faci ce vr asta e trb ta!
Sus In jos
(HellDreamer)
Membru Elite
Membru Elite
(HellDreamer)

Data de inscriere : 18/12/2010
Localizare : Romania

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 4:44 am

...deci te lasi sau nu???deasta nu intru eu niciodata pe chat : )))))

oricum daka te lasi bafta in continuare si sa ai grija Very Happy

daka ramai....buna alegere Razz

PS:WA NU MA MAI LASA-TI TOTI CA DE SAPT TRECUTA TOTI SE LASA Smile))) CAND O SA MA REAPUK DE JOC CINE IMI MAI ZICE WB?NUMAI NECUNOSCUTI Smile)
Sus In jos
χχρυмαχχ
Membru
Membru
χχρυмαχχ

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 5:05 am

PoPoNeTz a scris:
χχρυмαχχ a scris:
ca mn a ?Smile))

1. Destul de bun Smile) mai tare e ala a meu cu justin Smile)) ....
2. intra si tu pe mt ori pune tel la incarcat :-w
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 5:10 am

Nu are rost sa te lasi pt asta :-w...Dar trebuie sa te lasi de acel chat/metin/forum sau ce'o fi el!

Eu sper sa nu te lasi,dar dak te vei lasa bft in continuare!
Sus In jos
XxXAdytzaXxX
V.I.P.
V.I.P.
XxXAdytzaXxX

Data de inscriere : 22/04/2010
Localizare : In Spatele Tau:P[;X]

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 5:16 am

Sa iei 4ever? scratch n`ai dc:))
Functia dp forum nu cred ca are legatura ca stai pe alte chaturi :-s

Akm alegerea e a ta.. oriqum bft in continuare santa
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 5:48 am

Odata ce detii o functie pe un alt svr de metin fie ea chat/forum/joc nu poti sa te imparti in 2 locuri cel putin noi nu acceptam asa cv!

Functia ta inca ramane am vazut ca ai reuntat acolo la functia pe care o aveai!nu cred ca asta este un motiv sa pleci dar daca nu iti mai place comunitatea noastra ne poti spune ca noi nu tinem pe nimeni cu forta e alegerea ta pleci sau ramai asta doar tu decizi!
Sus In jos
χχρυмαχχ
Membru
Membru
χχρυмαχχ

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 5:54 am

Isabella a scris:
Odata ce detii o functie pe un alt svr de metin fie ea chat/forum/joc nu poti sa te imparti in 2 locuri cel putin noi nu acceptam asa cv!

Functia ta inca ramane am vazut ca ai reuntat acolo la functia pe care o aveai!nu cred ca asta este un motiv sa pleci dar daca nu iti mai place comunitatea noastra ne poti spune ca noi nu tinem pe nimeni cu forta e alegerea ta pleci sau ramai asta doar tu decizi!
pai.. daca iau eo o functie(gm)(niciodata) si mai am gm pe alt sv.. asta inseamna ca functia mea e scoasa ?Neutral
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 5:58 am

χχρυмαχχ a scris:
Isabella a scris:

pai.. daca iau eo o functie(gm)(niciodata) si mai am gm pe alt sv.. asta inseamna ca functia mea e scoasa ?Neutral

Normal nu poti detine functii pe 2 svr!Te limitezi la unul care consideri ca e mai bun nu poti avea functie si la noi si la altii ai de ales!
Sus In jos
χχρυмαχχ
Membru
Membru
χχρυмαχχ

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 6:01 am

Isabella a scris:
χχρυмαχχ a scris:
Isabella a scris:

Normal nu poti detine functii pe 2 svr!Te limitezi la unul care consideri ca e mai bun nu poti avea functie si la noi si la altii ai de ales!
ok cum zici... dar... ardeash sa zic... cum era gm pe 2 sv Neutral lol!
Sus In jos
тнєaѕѕaѕιη16
Membru Elite
Membru Elite
тнєaѕѕaѕιη16

Data de inscriere : 04/05/2010

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 6:07 am

¢ℓυмѕуℓσℓℓιρσρ a scris:
Ma voi lasa de speed deoarece de atunci cand am aparut in poza aia cu chatu toata lumea mi'a intors spatele si ma ameninta ca iau 4 ever pe chat si ca mi se scoate functia de helper pe forum...asa ca il voi ruga pe Angel sa imi ia functia si nu voi mai pune piciorul niciodata pe speed Sad

Mi'a parut bine ca v'am cunoscut si bafta la joc...

P.S Voi tine legatura pe mess doar cu cativa prieteni care intotdeauna au fost langa mine la bine si la greu.

Anytsoooo :@ nu pleci nikaieri.. :@ ... iti arat eu k aici stai Wink loku thau e aici.. q adevaratsii tai prieteni >Very Happy<
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 6:28 am

Ardeash nu este GM pe alte svr aia sunt niste copii care copieaza numele!

Schimba poza sau iei ban!
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 6:59 am

Neutral Anitza nu te lasa Neutral
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 7:47 am

χχρυмαχχ a scris:
PoPoNeTz a scris:
χχρυмαχχ a scris:
ca mn a ?Smile))

1. Destul de bun Smile) mai tare e ala a meu cu justin Smile)) ....
2. intra si tu pe mt ori pune tel la incarcat :-w

Bha copil cazut in cap ce esti ... stii ce aia " avea creier" u mai mult esti obscen !

Anytza nu pleca!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...   Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut... Icon_minitime

Sus In jos

Cred ca mi'a parut bine ca v'am cunoscut...
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mi-a parut bine all ;)
» Bye all mia parut bine sa va cunosc!:(
» Un Bug Bine Cunoscut
» Nu sunt asa cunoscut pentru noul caracter...Dar pe cel vechi cred k da
» Plagiatori ! putina rusine ;(

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: