Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaUitativa la acest comentariu!! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Uitativa la acest comentariu!!

In jos 
+5
Isabella
pepsyl3mon
Amethist
Criss Angel
xXBloodyAlexXx
9 participanți
AutorMesaj
xXBloodyAlexXx
Membru
Membru
xXBloodyAlexXx

Data de inscriere : 03/11/2010
Varsta : 27
Localizare : bucuresti

Uitativa la acest comentariu!! Empty
MesajSubiect: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitimeDum Ian 23, 2011 9:50 pm

Din cate stiu eu un mod pe speed nu are voie sa intre pe alte chaturi sau xate eu am gasit pe cnv care este mod pe speed pe un xat uitati Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad https://2img.net/r/ihimizer/i/98270983.png/
Sus In jos
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 33
Localizare : In The Graveyard

MesajSubiect: Re: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitimeLun Ian 24, 2011 2:22 am

si pe ce data ai facut poza? ieri ai facut si poza ca vad ca ai puso pe data de 23.01.2011
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitimeLun Ian 24, 2011 3:39 am

Dar esti 100% sigur ca este el.. pepsy are alta poza pe chat Smile.. este adevarat ca o putea schimba.. dar nu prea cred ca ar face asta Wink .. trebuia sa pozezi si numele de inregistrare !..

Eu zic ca nu era pepsy !..
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitimeLun Ian 24, 2011 4:11 am

Bai frate uh esti dus cu capu? sincer? uh ai cv cu mine fi atent ca nu-ti iese iti dau 3 motive din care rezulta ca nu-s eu acolo;)

1 Eu am alta poza pe chat.

2 Niciodata nu am intrat pe alt chat cu nume dinala;)

3 Eu nu vb asa cum o vb ala..

Fi atent ca nu e bine ce faci..ce ai oftica ca sunt mod pe chat? ai cv cu mn? dale in ziar ma doare in patina da data viitoare cand incerci sa-m falsifici o chestie dinasta informeazate mai bn;)
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitimeLun Ian 24, 2011 4:16 am

xXBloodyAlexXx a scris:
Din cate stiu eu un mod pe speed nu are voie sa intre pe alte chaturi sau xate eu am gasit pe cnv care este mod pe speed pe un xat uitati Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad https://2img.net/r/ihimizer/i/98270983.png/

Daca erea cu adevarat pepsy trebuia sa faci poza la numele de inregistrare xat sa vedem si noi nu vi asa cu orice poza ca si tu puteai sa iti schimbi numele si sa spui ca erea pepsy asa ca nu mai vb prostii!

Aa si sa nu uit meriti sa fi banat pentru ca vi sa faci reclama la alt svr prin poza ta copilasule!Daca nu ai ce dovedii nu mai face topicuri inutile!Mai este un dobitoc cu numele [GM]Ardeash deci nu este exclus ca si asta sa fie un alt dobitoc!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitimeLun Ian 24, 2011 4:18 am

Omg!Ala nu e pepsy si vezi ca ai facut reclama! Smile
Sus In jos
Hokage Cosmin
Membru Elite
Membru Elite
Hokage Cosmin

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 28
Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))

MesajSubiect: Re: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitimeLun Ian 24, 2011 4:19 am

Copile cred ca te roade invidia bro Smile) ala nu e pepsy

1: nu e poza lui
2: el nu e deasta care sa tradeze
3: ai postat gresit
Sus In jos
Annabelle
V.I.P.
V.I.P.
Annabelle

Data de inscriere : 28/06/2010
Varsta : 101

MesajSubiect: Re: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitimeLun Ian 24, 2011 4:24 am

Nu avea tu grija de pepsy , ci uita'te la tne :)ce cautai thu acolo mai bne spus Wink

ap dak nu obs pepsy nu a avut niciodata acea imagine la avatar si nici un nume format din litere normale Smile ci din simboluri hi5

si dak nu era mod acolo si era doar mb;) cu ce drept il acuzi?

sunt multe "xeroxuri" nu tre sa dai vina pe original
geek
Sus In jos
chitarutza
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/11/2010

MesajSubiect: Re: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 9:39 am

bine bine am inteles toata lumea tine cu pepsy dar hai sa luam in considerare cateva chesti asa niciodata nu vi sa intamplat sa va saturati de un chat chear daca sunteti mod ? poate ca sa certat cineva cu voi depe acel chat si vreti sa plecati pe altu pentru un timp. eu zic asa ca nimeni depe acest pamant nu poate sa stea in acelasi loc tot timpu. si chiar daca era pepsy si ce ?? nu merita sa pateasca nik de cate ori nam fkt eu asta va zic pt toata lumea nu exista persoana sa stea in acelasi loc poate sa plece unde vrea . nu inseamna daca ai parasit pentru 5 min chatul respectiv pt alt chat nu este cinstit!!!!. este casicum am fi inchisi. eu zic sa dam T.C si sa nu se mai vorbeasca despre asta deoarece este o tampenie . astept alte pareri.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Uitativa la acest comentariu!!   Uitativa la acest comentariu!! Icon_minitime

Sus In jos

Uitativa la acest comentariu!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: