| Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN | |
|
+4xXxalexXx GodFather♥ ♫JυѕтOνєя™♫ In Photoshop Art 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
In Photoshop Art Membru
Data de inscriere : 15/01/2011
| Subiect: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 5:59 am | |
| Buna tuturor din breasla ObsesioN.... Vreau sa va fac un cadou .. Mai precis o poza si o melodie care sa va reaminteasca , ca si eu a fost odata printre voi...... [POATE DATI TC: @ @] Poza: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Melodie: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu toate astea sper sa nu ma uitati .. P.S: Nu eu am iesit din breasla ci GodFather ma scos ...pt cei care nu ma stiu sunt ingerPazitor | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 7:04 am | |
| te-am dat afara pt ca tu ai vrut si zici ca eram toti gunoaie numai tu erai speciala si altele...daca vrei sa mai intri vorbesti cu bubu,eu nu cred ca te mai bag | |
|
| |
In Photoshop Art Membru
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 8:05 am | |
| Bai Over ia asculta aici cu cine mamc ertat eo din obsesion si pe cine am injurat..? Desigur inafara de tine si God care sunteti unul si acelasi | |
|
| |
xXxalexXx Membru
Data de inscriere : 30/11/2010
| |
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 8:48 am | |
| - [ιηgєяaѕ] ..! LoЯΣ a scris:
- Bai Over ia asculta aici cu cine mamc ertat eo din obsesion si pe cine am injurat..?
Desigur inafara de tine si God care sunteti unul si acelasi serios tu chiar nu ai ce face? intra pe chat sa vezi ca sunt o persoana diferita de black...si suntem on in acelasi timp dak vrei dam si un duel sa vezi! NU MAI SCRIE PROSTIA ASTA CA MA ENERVEZI DEJA ,si dak pui o melodie pe forum nu inseamna ca te iert! | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 8:52 am | |
| Ar fi bine sa terminati cu cearta,altfel t.c;) | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 10:06 am | |
| God si Over nu sunt una si aceeasi persoana!
Iar tu domnisoara de cate ori faci un topic provoci cearta sper sa nu se ajunga si pe acest topic la cearta pt ca voi cere sa fi sanctionata cu ban pe forum! | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 10:07 am | |
| - Isabella a scris:
- God si Over nu sunt una si aceeasi persoana!
Iar tu domnisoara de cate ori faci un topic provoci cearta sper sa nu se ajunga si pe acest topic la cearta pt ca voi cere sa fi sanctionata cu ban pe forum! Totusi ... Lore deaici e lore de pe chat :S? | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 10:08 am | |
| - !+Just_Cause+! a scris:
- Isabella a scris:
Iar tu domnisoara de cate ori faci un topic provoci cearta sper sa nu se ajunga si pe acest topic la cearta pt ca voi cere sa fi sanctionata cu ban pe forum!
Totusi ... Lore deaici e lore de pe chat :S? Ba nu e=))))))) | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 10:09 am | |
| - !+Just_Cause+! a scris:
- Isabella a scris:
Iar tu domnisoara de cate ori faci un topic provoci cearta sper sa nu se ajunga si pe acest topic la cearta pt ca voi cere sa fi sanctionata cu ban pe forum!
Totusi ... Lore deaici e lore de pe chat :S? Din cate imi aduc aminte Lore de pe chat are un alt nume pe forum si in primul rand Lore gandeste mult mai mult decat gandeste aceasta copila care stie sa provoace certuri pe forum! | |
|
| |
In Photoshop Art Membru
| |
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN Sam Ian 22, 2011 10:59 am | |
| Se deviaza mult de la subiect,cu toate ca acesta era inutil!Sper ca in viitor sa ai in vedere greseala pe care ai facuto,LoRe;)
Topic Closed! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN | |
| |
|
| |
| Doar cei din regatul galben din breasla ObsesioN | |
|