Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaO intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
ovidiu12
Membru
Membru

Data de inscriere : 16/01/2011

O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic  Empty
MesajSubiect: O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic    O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic  Icon_minitimeJoi Ian 20, 2011 11:32 am

Salut angel tin sa te felicit pentru super serverul de metin este bestial pacat ca nu este tradus mai mult in limba romana mai ales la itemele care cad pe jos si la bonusurile de pe arme vreu sa te intreb doar cum ies dintr-o breasla ca am incercat si la gardianul din centrul orasului din map1 si map2 si nu merge nu stiu de ce...poate mia scapat ceva si nu am citit eu bine sper ca ne este vreo problema pentru acest topic...iti urez mult noroc cu serverul mai departe YOU ARE THE BEST :* :d
Bafta la toti
Sus In jos
(HellDreamer)
Membru Elite
Membru Elite
(HellDreamer)

Data de inscriere : 18/12/2010
Varsta : 28
Localizare : Romania

MesajSubiect: Re: O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic    O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic  Icon_minitimeJoi Ian 20, 2011 11:37 am

defapt ar fi...trb postat la nelamuriri...

CUM SA IESI DINTR-O BREASLA:ORI ITI IEI CLIENTU ROMAN SI AKOLO MERE SE IESI ORI CLIENTU DE BRESLE(DAKA MAI E DAKA NU IA-TI ROMANU)

SAU

ROAGA LIDERU SA TE DE-A AFARA :p

raspuns primit....
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic    O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic  Icon_minitimeJoi Ian 20, 2011 12:12 pm

Numele itemelor de pe jos nu poate fi tradus, cel putin nu acum. In inventar apar traduse oricum.
Problema traducerii bonusurilor si a gardianului de bresle se rezolva cu clientul in limba romana. Functioneaza doar gardianul din regatul de care aparti pentru a parasi/crea o breasla !
O singura problema este la cel in romana - rezistentele apar in chineza in rest sunt traduse bonusurile !
Iar pentru deblocarea caracterelor cu care v-ati teleportat de pe un stalp rosu se foloseste clientul in engleza !

Subiect inchis iar maine seara va fi mutat in sectiunea "Nelamuriri" !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic    O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic  Icon_minitimeVin Ian 21, 2011 7:11 am

Mutat la nelamuriri!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic    O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic  Icon_minitime

Sus In jos

O intrebare pt owner daca nu se supara pentru acest topic
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: