Data de inscriere : 13/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Unde'va unde e bn;)
Subiect: Ce brezla e mai buna?:P Dum Ian 16, 2011 11:31 am
Votati pt cea mai buna
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
Subiect: Re: Ce brezla e mai buna?:P Dum Ian 16, 2011 11:51 am
O bresla nu trb sa fie buna in sensul de aa avea oameni ... O breasla buna e aceea in care oameni se inteleg intre ei...si altele ...
BloodyAngels
Ultima editare efectuata de catre XxXAdytzaXxX in Dum Ian 16, 2011 11:39 pm, editata de 5 ori
BoYKa Membru
Data de inscriere : 12/01/2011 Varsta : 31 Localizare : iasi
Subiect: Re: Ce brezla e mai buna?:P Dum Ian 16, 2011 11:53 am
da astea sunt toate breslele bune care le sti tu... ???? dar breasla lui fraude?? nu prea am luat bataie noi
StreetSura Membru
Data de inscriere : 23/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Into Heaven
Subiect: Re: Ce brezla e mai buna?:P Dum Ian 16, 2011 12:13 pm
ma titi nu ai pus toate breslele bune mai sunt si altele:))
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
Subiect: Re: Ce brezla e mai buna?:P Dum Ian 16, 2011 12:23 pm
EliteArmy ai uitat de ea? Da normal...daca tu cel care a postat asta e din PureLove e si normal sa uite de EliteArmy, pt ca i'am cocoshat in ultimu razboi si s'au ofticat prea tare
Heretics - Full setati ---> Noobi BloodyAngels - Il au pe berila cu hack in guild si stiu si ei foarte bine ca ar pierde daca nu l'ar avea pe el ;)TopTen - Nu mai e ce a fost odata...multi au iesit
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
Subiect: Re: Ce brezla e mai buna?:P Dum Ian 16, 2011 2:20 pm
Fraude4Ever a scris:
EliteArmy ai uitat de ea? Da normal...daca tu cel care a postat asta e din PureLove e si normal sa uite de EliteArmy, pt ca i'am cocoshat in ultimu razboi si s'au ofticat prea tare
Heretics - Full setati ---> Noobi BloodyAngels - Il au pe berila cu hack in guild si stiu si ei foarte bine ca ar pierde daca nu l'ar avea pe el ;)TopTen - Nu mai e ce a fost odata...multi au iesit
Berila nu mai este in breasla mea in caz ca nu stiai!
Cat despre cea mai buna breasla is de parere cu ady cea mai buna breasla este aceea care are oameni de incredere pe care sa te poti baza cand ai nevoie de cv si in care poti glumii (atat cat permite limita bunului simt) eu ma mandresc cu baietzii mei nebunatici din breasla si fetele desii is putine fete restul numai "nebunaticii" mei!Nu ma intereseaza daca breasla mea este considerata una foarte proasta ci is fericita ca am baietzi si fete cu care poti glumii si poti vb serios atunci cand este momentul!
Va iubesc pe toti si voi stiti asta fiecare in felul lui desii uneori pepsy si adytza mai merita batuti umpic (cu clopotul dupa ceafa glumeam)!
Saman4Ever Membru
Data de inscriere : 13/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Unde'va unde e bn;)
Subiect: Re: Ce brezla e mai buna?:P Dum Ian 16, 2011 9:40 pm
Poi stai putin... 1.Iti spun k chiar dak va intelegeti....nu santeti pe locu 1;) 2.brezla noastra(TopTen)se si intelege si e si pe locu 1;) 3.Spui faza cu intelegerea sa nu pici de fraiera....app pe ce loc mai santeti? 8-9?
PS:Dati war cu TopTen si atunci sa vedeti cat de unita e...si atunci veti vedea buna intelegere si prietenie;) PS2:BloodyAngels a fost ceva ''candva'' akm sa dus......
Th3£oV3® Membru
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 29 Localizare : P'e luNna..
Subiect: Re: Ce brezla e mai buna?:P Dum Ian 16, 2011 10:58 pm
Fraude u zici k au iesit multi din guildu meu...Dar azi o sa vezi k vin toti inapoi;)
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
Subiect: Re: Ce brezla e mai buna?:P Dum Ian 16, 2011 11:09 pm
Eu cred ca topicul asta se refera la cea mai buna breasla nu?Si atunci de ce va certati?Mie cea mai buna si unita mi se pare Elite Army.....chiar dak nu apare la sondaj.....!A si app cel care a facut topicul a pus bresle pe interes......numai din reg rosu:)))))))
P.S:ObsesioN unde e?
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
Subiect: Re: Ce brezla e mai buna?:P Lun Ian 17, 2011 12:09 am
Saman4Ever a scris:
Poi stai putin... 1.Iti spun k chiar dak va intelegeti....nu santeti pe locu 1;) 2.brezla noastra(TopTen)se si intelege si e si pe locu 1;) 3.Spui faza cu intelegerea sa nu pici de fraiera....app pe ce loc mai santeti? 8-9?
PS:Dati war cu TopTen si atunci sa vedeti cat de unita e...si atunci veti vedea buna intelegere si prietenie;) PS2:BloodyAngels a fost ceva ''candva'' akm sa dus......
In primul rand copilas nu am jignit pe nimeni asa ca nu ma faci tu pe mine fraera si in caz ca nu ai stiut eu am fost plecata erea logic ca breasla mea sa pice pt ca nu avea cine sa se mai ocupe de ea asa ca pentru frumosulo tau compliment adus la adresa mea vei fi sanctionat pe forum sa inveti sa vb apoi sa postezi intr-un topic!
Pentru a evita cearta care deja a inceput datorita unor copii care se cred marii regi dau TC si toate topicurile de acest gen vor fi inchise!