Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasaschimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
bossu123
Membru
Membru

Data de inscriere : 13/01/2011

schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna Empty
MesajSubiect: schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna   schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 1:45 am

Schimb arme de pe RO speed pe metin2 ro dau poison si pumnale de 75 sii iteme de PVP ff bune si daca este nevoie dau tot cuntu Very Happy:D are lvl 90
MAI vand si cont de ro lvl 46 si cu alt caracter de lvl 41 .mai dau si alt cont de lvl 32 .Very Happy
conturile sunt goale.
toate astea le dau pe un cont PE metin2ro de lvl min 50 Very Happy:D pe orce lume sa aba si iteme Very Happy:D:D lasati PM
Sus In jos
eXCesS
Membru
Membru
eXCesS

Data de inscriere : 07/11/2010
Varsta : 30
Localizare : pe FoRuM!:@@:@

MesajSubiect: Re: schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna   schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 9:55 am

am eu cont de 63 dga+7 semiluna+9 frizura de lv 25(BANDEROLA) are 3,4kk si alte iteme de lv mai mic +9 si +7
Sus In jos
χχχρυмαχχχ
Membru
Membru

Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna   schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna Icon_minitimeJoi Ian 13, 2011 10:39 am

eXCesS a scris:
am eu cont de 63 dga+7 semiluna+9 frizura de lv 25(BANDEROLA) are 3,4kk si alte iteme de lv mai mic +9 si +7

nu poti baga si niste poze Smile)) ...?
ca sigur il ai :-j
sutn curios Smile)))
ca til cumpar eo Smile) adu dovezi si vb Smile))
Sus In jos
Ale3X
Membru
Membru
Ale3X

Data de inscriere : 10/01/2011
Localizare : a treia casa pe dreapta:P

MesajSubiect: Re: schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna   schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna Icon_minitimeSam Ian 22, 2011 12:21 pm

mah sunt eu interesat de contul tau sa imi dai pm in jok pe Ale3X bounce ala cu contu de 63
Sus In jos
Alexutzu88
Membru Elite
Membru Elite
Alexutzu88

Data de inscriere : 25/06/2010
Varsta : 30
Localizare : Constanteazn:X:X:X

MesajSubiect: Re: schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna   schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna Icon_minitimeSam Ian 22, 2011 12:32 pm

alex intra la oferta mea aia Cea Mai Buna Oferta si uitate akl la cont
Sus In jos
Ale3X
Membru
Membru
Ale3X

Data de inscriere : 10/01/2011
Localizare : a treia casa pe dreapta:P

MesajSubiect: Re: schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna   schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna Icon_minitimeDum Ian 23, 2011 11:48 am

bine o sa intru sa vad pirat
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna   schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna Icon_minitime

Sus In jos

schimb de conturi :D:D:DD uitativa oferta buna
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Negot-
Mergi direct la: